45

Анонимен

преди 11 години

Аха, значи до 2020 е срокът който ви спуснаха да изтребите и изгоните българите, а магистралите да са готови за тези, които идват после.

44

до 24

преди 11 години

Какви европейци беЗа 3 ,5 години България стигна дъното на мизерията --Тъй като те гони склерозата, да ти припомня какви бяха доходите при последните правителства на БКП - сега БСП и ДПС. При Луканов и Виденов - заплати 10 долара, пенсии - още по ниски. Ток през два часа. Магазините празни. Безработица 50%.Станишев управлява с мандата на ДПС, заедно с НДСВ, като преди това СДС стабилизира държавата.БКП е най-голямата зло на България.

43

ВНИМАНИЕ ??? 14

преди 11 години

Вижте този коментар номер 14 - Този е Радикален Ислямист и се опитва да разклати България .Такива в ЕС ги Разследва прокуратурата .

42

Анонимен

преди 11 години

Плевнята обещава,ама сам не си вярва .Ай скрий са бе популист

41

Анонимен

преди 11 години

Всички магистрали завършени докато изтекат мандатите на още 1-2ма (п)резиденти.

40

Анонимен

преди 11 години

До 26-Напротив ББ ще остане в историята като ***.именно ТОЙ Е човекът които създаде условията за кризата в БГ и принуди десетки хора да посегнат на живота си.Сигурен съм,че те са доста повече от обявените 5 самозапалвания имаше и други самоубииства ,но те не се огласиха.Ще дойде Видов ден и всичко ще лъсне.

39

Бай Жоро от ТРГ

преди 11 години

Този циркаджия искам да го видя в затвора, а не да и ходи на екскурзийки в Унгария. Този *** беше казал че магистрала Тракия ще бъде готова по срок юни 2012, но каза също че работата вървяла много добре и щели да я пусната по-рано - април 2012, сега сме април 2013 и още не е готова чак август. Заради тези лъжи сега трябва да влезе в затвора. Този паранормален *** прави пътища наистина ама все в София, Пловдив, Бургас докато северна България и по-малките градчета като Търговище - нищо.

38

Анонимен

преди 11 години

А тунела под Шипка,дали ще направят?Дали?

37

ои

преди 11 години

нали обеща 7 скоростни пътя до края на този мандат. Къде са? Нито един няма в проект дори

36

Маймунлиев

преди 11 години

България 2020:3е+6 етнически българи2е+6 етничски римляни5е+5 други1% свръх богати9 % обслужващ персонал90 % гетоподобни Гарантирано от политическата класа след 1989 г. с типични представители командира на елена, сектанта, плужека в президентсвтото и ритнитопковеца от Банкя.Честито българи!!!

35

Анонимен

преди 11 години

35 напротив точно обратното човек с визия и оптимист , такъв ни трябва

34

ФФФ

преди 11 години

АМА ОТ ЗАТВОРА НЯКОИ НЯМА КАК ДА ГО ВИДЯТ

33

Анонимен

преди 11 години

Изключително неприятен президент-*** който се мазни с агнешки глас.

32

Анонимен

преди 11 години

Къде е магистралата Видин-Виена,която обещаваше да бъде завършена през 2014 ,бе офца? Вместо да си посипеш езика с пепел ,ти продължаваш с дезинформацията и лъжите!Подавай си оставката навреме,крадлив ***!

31

ЗАЩО ?

преди 11 години

Защо някои Коментари обвиняват БКП за Днешното Състояние на България .Обвиняват коментари в непознаване на Историята от Преди дни - Народа Въстана срещу ГЕРБ и Борисов .Но тези хора не познават Историята (не искат) на ГЕРБ - Продажба на 40% от Държавния Дял на ЧЕЗ и другите , Инсталиране с Държавна Помощ на Вотоволтаици с Размер на Две Атомни Централи и Железен Договор за 25 Години с цена 60 стотинки за Киловат , ТЕЦ Мариците с участие на Офшорни Фирми от Кипър(уж американци) , договор за 20 г

30

Анонимен

преди 11 години

Абе пак ли се обсъжда ГЕРБ тука. Навсякъде, където влезеш - говорене за ГЕРБ или БСП. Магистрали трябват, то е ясно. Всеки здравомислещ го е разбрал и всички граждани трябва да го изискват, независимо кой и как е избран в парламента.

29

Фифи Досова

преди 11 години

Чудя се кой е по-голяма уткап - Плевнялиев или Райков?

28

Анонимен

преди 11 години

до 27 на *** като тебе въпроси не бих задавал.........така че не ме занимавай

27

ей плевел

преди 11 години

то магистралата е най важна , как живее народа ама изобщо

26

до 23

преди 11 години

пиша против герб защото са *** и са мафия ,престъпници и лицемери ,умориха хората ! тука имам само два коментара други въпроси ?