295

Темерут

преди 11 години

До тъпчо: Ще се опитам да обясня, та дано и на мен ми стане ясно... Значи: Дойде скапания 10-ти ноември 89-та... дата, черна за българския народ, а за такива, като тоя, жадуван блян... и, така: през годините на прехода всички в управлението, и банкерите също здравата се потрудиха да унищожат всякакво производство в България, било то печелившо, или не... И, се получи небивал ръст в банковата сфера, в резултат на мръсни далавери... За това и у нас има толкова банки на глава от населението...

294

Анонимен

преди 11 години

До тъпчоА също и банката защитава своите вземания.Дори и в криза, банката винаги има право на изискуемост върху отпуснатите от нея кредити.Но, като цяло за това са банки, за да упарвляват по-добре риска, да диференцират своите активи и да не допускат големи сривове.

293

айдии

преди 11 години

Юрууууш, народе, плюй тука, че да ти олекне! Даааай!

292

Анонимен

преди 11 години

До тъпчоАми, не е гаранция, че банките не могат да са засегнати от кризата- напротив.Икономическата и финансовата кризи засягат и банките в голяма част поради това, че техните кредитори нямат възможност да обслужват кредитите си или ги забавят. Това автоматично влияе върху банката и нейната ликвидност и управлението и на кредитите, риска и т.н.Та, ако банките се запазят по време на криза, това е защото разполагат с истински специалисти, които предприемат действия срещу това.

291

Анонимен

преди 11 години

До 347То и аз съм се потрудил здраво-две висши образования,магистратура,докторат/и то във времената ,когато не се взимаше лесно/,30 години стаж и какво -800 лв. заплата.Не завиждам на Хампарцумян за парите,но ставаме все по-изразена бананова република.А нали 1990 г.прокламирахме силно развита средна класа като в Германия и Франция.И е прав Сидеров в това,че не можем по доходи да сме на нивото на т.нар.държави от Третия свят.

290

тъпчо

преди 11 години

Нямам нищо против банкерите да взимат високи заплати. Ама едно нещо не мога да си обясня. Как така, като дойде кризата на селия бизнес му се *** мамата а само банките цъфтят и процъфтяват.

289

Анонимен

преди 11 години

Абе, андрешковци, защо мислите, че вие му плащате заплатата???

288

Анонимен

преди 11 години

mnogo mi e stranno taka da se fuka v Balgaria, ne mu li e malko pritesneno, che moje da si nameri maistora

287

Темерут

преди 11 години

На тоя Левон, отдавна му е време да се прекръсти на Еврон, понеже е милионер в евро...

286

До 348

преди 11 години

До АнонименСмешни коментари! :))Ти пък с какво плащаш заплатата на този човек от снимката - Хампарцумян.Човека работи в чуждестранна компания, в случая банка.Тя му плаща заплатите. Въпросната компания има дейност в България, дава работа на български граждани.Та, ти с какво му плащаш заплатата на Хампарцумян, че ми е много интересно?Виж, ако си акционер в Уникредит- може и ще се съглася :)

285

Анонимен

преди 11 години

Заплатата му + представителни + годишната премия е точно 220 бона на месец. А вие плащайте лихви като загубени......

284

Гого

преди 11 години

"Най - голямото нещастие за некадърника и мързеливия е бедноста" Роналд Рейгън

283

Do 340

преди 11 години

До АнонименАми, ако човек е достатъчно квалифициран и успява да се справя добре, то той не взима кредити.И това не винаги е вярно, защото в някои от случаите да използваш привлечен капитал е по-евтино, отколкото да работиш със собствен.Това важи за бизнеса в пълна сила.Та, никой не задължава, който и да е да взима кредит от нея.Но, когато имаш идеи или нужда да подпомогнеш бизнеса си, освен на банките, няма на кой да разчиташ.Та...разбирам на някои хора злобата, но банките не са дявола.

282

Анонимен

преди 11 години

Е ДОКАТО ИМА ТАКИВА НАГЛЕЦИ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ. С ТАЗИ НАГЛОСТ НА ТАКИВА БЕЗБОЖНИЦИ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ. ПРОСТО НЕ МОЖЕМ ДА СМОГНЕМ ДА ПЛАЩАМЕ ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ НА ТАКИВА НАГЛЕЦИ ДЕТО СЕ МИСЛЯТ ЧЕ НЯМА ПО-УМНИ ОТ ТЯХ. ТРЯБВА ДА СЕ ОПРЕДЕЛИ ТАВАН НА ЗАПЛАТИТЕ ЗА ДА ОСТАВА И ПО-МАЛКО ЗА ОСТАНАЛИТЕ ХОРА. КАК ЗА ПЕНСИИТЕ ИМА ТАВАН А ЗА ЗАПЛАТИ НЯМА.

281

до 333

преди 11 години

Биографията на Левон е завидна. Може и да се е облагодетелствал по някой поводи, но за да му бъде даден този шанс се е потрудил здраво. Кой няма да се облагодетелства? Те в магазина крадат яко сирене и луканки продавачите, но по - високите етажи като се правят далаверки по - лошо ви се вижда. Кой за каквото е учил.

280

Вилиан

преди 11 години

Г-н Хампарцумян да не се прави на мома ощипана, защото много хора са наясно с начина по който бе назначен за шеф на АП, приватизацията на много емблематични дружества, а случайно и на Булбанк /където сега е изп.директор г-н Хампарцумян/ . така че той въобще не е толкива чист както се изкарва. Ако прокуратурата в нормална държава разгледа приватизацията на Булбанк, за г-н Хампарцумян ще има поне три присъди /дългогодишни/. Той има късмет , че е в България.

279

Анонимен

преди 11 години

Защо му завиждате на човека, знае какво иска как и т.н. вие една енергия на народното недоволство не можахте да насочите накъдето трябва, та взех да си мисля чу пусти му егоизъм.. само заради сметките за ел-а бяха протестите. Ако съм прав много е вероятно да стоите доста, доста по долу от този човек и в същото време акъл да давате, дето го нямате.

278

Анонимен

преди 11 години

Човек, който е добре платен и не се срамувам от това, не крие колко му се плаща.

277

Анонимен

преди 11 години

"Да останат с нас през целия си живот, а не продавайки им един продукт, да ги накараме да забравят завинаги за банкови отношения, да бъдат разочаровани или озлобени"Мен от Пощенска ме заплашваха и изнудваха и накрая използваха затруднението ми за да изкарат няколко хилядарки в повече.Изчаках с търпение момента да се видя с пари и си погасих изцяло кредита.Сега се чувствам богат и свободен.Жалко за попадналите в капана на кредитите. Това е най-прекият път човек да обеднее и загуби свободата си.

276

Ако

преди 11 години

Ако решим , че получава 10 години заплатата си. Този човек е заробил над 200 семейства да рабояття само за него цял живот. Това не е ли крепосничество, феотдализъм или дори робство....