133

Анонимен

преди 11 години

Типична физиономия на номеклатурчик от времето на соца.

132

Анонимен

преди 11 години

Цвък ще води листата на старозагорския затвор.

131

"СОЦИАЛИСТ СЪМ&

преди 11 години

...АМА НЕ ИСКАШ ДА МИ ПЛАГИШ СМЕТКАТА ЗА ТОК , НАЛИ...??!!!!!...ЗАТОВА ЩЕ ВИ СКЪСАМЕ ЧЕРВЕНИТЕ *** НА ИЗБОРИТЕ----ЗА ДА СЕ НАУЧИТЕ , ЧЕ..... "КОГАТО СЕ ПИЕ --СЕ ПЛАЩА"!...НЕМА ДА ПОЕМАТЕ "ВИНАТА ,САМО С МЕЗЕТА" ---ТОЯ ПЪТ ЩЕ ГИ ПОЕМЕТЕ С ЛА""АТА!!!!ШЕ ВИДИТЕ --ЧЕ , НЕМА ДА ВИ СЕ РАЗМИНЕ ....!ГАРАНЦИЯ!!!

130

Станислав Недков

преди 11 години

Аз съм СТЪКИ БИЯЧА и водя листата на партия Горд на моя приятел Слави Бинев във Великотърновски регион и много внимавайте какво пишете за нашата партия че ще ви намеря и изкормя гладни ***

129

Анонимен

преди 11 години

СУПЕРНАГЛИТЕ ОТ ГЕРБ

128

100%

преди 11 години

В България се провежда солидна, масова и последователна кампания на миене, търкане, протриване и мачкане на мозъците на гражданите.Ако всеки гласоподавател отдели време или му бъде предоставена на готово информация относно пла-програмите на всички партии, АТАКА ще спечели изборите.

127

операция - наглите

преди 11 години

операция за власт - шменти капели на наглитекойто се обижда, значи се отнася за него, принципно е за всички

126

axa

преди 11 години

CPAM.

125

beli

преди 11 години

може да подскачате ама пак ще е министър председател

124

Анонимен

преди 11 години

Ако лъв ръководи армия от магарета,то тази армия ще спечели войната ! Ако армия от лъвове се води от магаре,то със сигурност ще я загуби! -Стара Арабска поговорка!

123

д-р Флекс

преди 11 години

Може бе, Цецко, за теб всичко може! Отиди в Стара Загора, да видим дали охраната ще те спаси от храчките!

122

Данъкоплатец

преди 11 години

ГЕРБАДЖИЙСКА БЪЛГАРИЯ:ЕВРЕИ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ,*** ЛАПАТ!

121

Анонимен

преди 11 години

Хейтъри, навити ли сте след изборите да направим банкет? Загубилите ще платят сметката, а Цецо ще отмята присъстващите по списък.

120

СОЦИАЛИСТ СЪМ

преди 11 години

До НЕМА ЛОШО ,ТУКА...: ПО СПОКОЙНО БЕ ,КОМУНИСТКО -СТРАХЛИВКО ! ЗНАЕМ ,ЗАЩО СИ ТОЛКОВА ЛЮТ -ЗАЩОТО ОТ СТРАХ, СЛЕД 1989Г. СЕ ИЗПОКРИХТЕ В МИШИ ДУПКИ ,НЕ ОТИДОХТЕ В БСП,ИЗТЪРВАХТЕ КЕЛЕПИРА И СЕГА, СЛЕД ПОХОЖДЕНИЯТА ВИ В СДС И ГЕРБ , ОТНОВО УСЕЩАТЕ ,ЧЕ ГУБИТЕ ПОЧВА ПОД КРАКАТА СИ ! АЙДЕ ,МАРШ НА СМЕТИЩЕТО ПРИ СЕДЕСАРИТЕ !

119

Срам

преди 11 години

Той защити и номинация на шеф на ОД на МВР за водач на листа в Шумен...нали МВР е деполитизирано...В коя нормална държава МВР шеф става политик...Ние сме Милиционерска Държава....Бягайте от БГ..Няма спасение.....Ако не ГЕРБ, Ще е БСП, Ако не БСП ще е Атака, Бягайте от БГ..........Ако не го сторите...и си спомнете за мен след 10-20 г. ще се убедите че съм прав!

118

Анонимен

преди 11 години

А за всички, които мислят да гласуват за ГЕРБ, отново мога да кажа следното: Щях да ви разбера, ако бяхте от близкото алкохолно обкръжение на премиера и сте докопали 5-6 тлъсти държавни поръчки или пък сте свили бизнесите на 7-8 души. Но обикновен човек да гласува за ГЕРБ това е престъпление срещу самия него. Така човек деградира еволоционно до нивото на хейтърска амеба, която дращи по поръчка в нета.край на цитата

117

Анонимен

преди 11 години

23. Имаме воля още един път да изкараме хората по улиците.24. Имаме воля да пращаме заплашителни есемеси на всеки журналист из страната.25. Имаме воля да си намерим нов Бареков, който да ни се обяснава в любов от екрана.26. Имаме воля да накараме половината народ да се самозапали от отчаяние.27. Имаме воля да разпродадем цялото Черноморие.28. Имаме воля още един мандат да ближем ботушите на американския посланик.29. Имаме воля да изхарчим още 8 милиарда за нищо.30. Имаме воля да превърнем Бойко Борисов в светец и да праскаме с палка всеки, който не го вярва.

116

Анонимен

преди 11 години

16. Имаме воля на премиера да му пука повече за "Бистришките тигри", отколкото за социалната политика.17. Имаме воля да забогатеем още повече на ваш гръб.18. Имаме воля Веселин Маринов да влезе в учебниците по музика.19. Имаме воля полицейската кубинка да стане национален символ на страната.20. Имаме воля да продадем горите на нашите хора.21. Имаме воля Бойко Борисов да не слиза от нито един екран.22. Имаме воля да ви пробутаме роботи, а не депутати.

115

Анонимен

преди 11 години

9. Имаме воля премиерът още няколко години да си играе на телефона на заседанията на Европейския съвет.10. Имаме воля полицаите да пребиват невинни хора по-чевръсто, отколкото преди.11. Имаме воля да побеждаваме престъпността единствено и само на кино.12. Имаме воля да строим още 15 години магистрала "Тракия".13. Имаме воля да нахраним Искра Фидосова.14. Имаме воля отново да дадем цялата власт на калинките.15. Имаме воля всичките ни министри да са за прокуратурата.

114

до 137

преди 11 години

Не се ли усещаш, че си ***!