60

Анонимен

преди 11 години

българин съм, НЕ МРАЗЯ турците и честно да ви кажа, ми е все тая дали октай щеше да подгони доган, станишев, цветанов или който ида е..един дол дренки за всичките..факт е, че човекът не се самозапали, а подпали чергата на крадлив политик..да им идва акъла..разбира се, добре че не го застреля, но ще си имат едно наум..

59

Barcelona

преди 11 години

До правилно И къде му е куражът бе пич. Целия театър дето се разигра и отнесе няколко шута за пред камерите. на този фарс ли вярваш. След това нали се сещаш че са му били лично от другия турчин напълнени джобовете със парички. Малко след това какво излезе във пресата че еди кои си го бил поръчал. Ами това говори достатъчно за така наречения опит за "покушение". Излиза му пред лицето със патлака и започва да подскача като ужилен пред него. Онзи доган пък на своя страна започва да му бута патлака

58

Българин

преди 11 години

Аз съм за Октай поне се е осъзнал че дпс е една лъжа за мусулманите.Освен това дпс ще внимават какво говорят и дали ще ходят в НС на работа че може да им е за последно

57

Анонимен

преди 11 години

след като брат му стана танцьор на България, защо и той да не стане депутат на България? На единия не му запали Ферарито, на другия карък му засече пистолета:) Хората ги харесват.

56

Анонимен

преди 11 години

Гласувайте за него, така ще му дадем още един шанс, само че с револвер:))

55

Анонимен

преди 11 години

Щом Алексей Петров - престъпника може да си има и партия и да се кандидатира,. защо Октай да не може?

54

Анонимен

преди 11 години

Трябва да влезе, трябва да знаят че има един луд с пистолет който може да ги гръмне.Изобщо не се шегувам.

53

111

преди 11 години

Абсолютни циркове само и само тези дето мразят турците да гласуват за него нищо че и той е турчор. Цялата сценка беше пълен фарс.

52

Anti

преди 11 години

До 454 Уууууууууууууууууууууууууууууууууууууу1

51

УРА , УРА , УРА...

преди 11 години

АСЛАН-ОКТАЙ ЗА ДЕПУТАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ И РОДОЛЮБЦИ ЗА ОКТАЙ!!!!!!!ОБИЧАМЕ ТЕ АРАТЛИК!!!ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБЕ!!!!!

50

Анонимен

преди 11 години

щом като престъпници като доган, крадци като р.овч и луди като сидеров са там, не виждам защо не и един друг особняк да не влезе..

49

до 32 иво

преди 11 години

задаваш глупав въпрос: как можело криминално проявен да бъде издигнат за депутат? а как може биячите му да са си баш депутати, никой да не ги е потърсил и прокуратурата да води разследване срещу 'неизвестен извършител' при положение, че ги излъчиха в над 90 страни в света, а единия хубостник е даже и кмет? що пък да не издигнат човека? поне ще ги гони с брадвата в парламента, ако прекалят с кражбите. :)

48

Запознат тюрк

преди 11 години

Този айляк хем взе кинти от Доган за сценария, хем от болшинството българи получава одобрение, хем стана популярен, хем го гласят за кандиат депутат, това може САМО в подобна абсурдна държавица да се случи !

47

4545

преди 11 години

тоя ако тури пищова на врата на някой депутат на трибуната ще призная че сме *** и прости и за нищо не ставаме.как ще го допуснат да бъде издигнат за кандидат депутат като е следствен.наистина такава държава нема.халал ви е.

46

до СТРАНДЖАТА

преди 11 години

СТРАНДЖА, твой върл опонент съм , но пак сме на едно мнение, явно различията не са толкова големи.......

45

Анонимен

преди 11 години

Ако приемем ,4е вси4ки депутати са престъпвали закона ,плюс още един -няма лошо.Може да направим и така, веднага след изборите вси4ки в затвора и там да си заседават, а да се разли4ават ,раетата ще са с разли4ен цвят.Свършва мандата -излизат.

44

Анонимен

преди 11 години

Странджа, *** на темата Цветелина, а не се крий тук като мишок! Ще ти спра надницата!

43

Независима анкета

преди 11 години

Бихте ли гласували за Октай Да +НЕ -

42

мдааааааааааа

преди 11 години

ако се кандидатира , бих гласувал за него

41

Анонимен

преди 11 години

Аз ще гласувам за Янко лудия, има несравнимо по- голям капацитет с АК 47!