202

политически труп!

преди 11 години

Този престъпник, агент Буда, така се държи, че все едно още е мин.-председател, и все едно, че народът не го е изхвърлил на улицата, заедно с кирливата му "герб"! Престанете да му показвате омразната физиономия и престанете да правите платени репортажи за него! Разберете, че "герб-Буда" умря, и че агент Буда е един разложен политически труп!

201

Анонимен

преди 11 години

а 2 милиарда от здравната каса къде потънаха? Кжате, бе герберасти нйедни!!!

200

Анонимен

преди 11 години

емигрират такива като Галеви

199

факт

преди 11 години

С помоща на ГЕРБ България се върна 20-30 години...Факт е,нали ?

198

БоСимеонов

преди 11 години

Както казах. Вместо да триете коментар - никога повече не публикувайте снимка на Борисов на фона на българското знаме. Това е гавра с националния флаг.

197

това ли искате?

преди 11 години

Ако искате да ви управляват агент Буда и Цецо Лажецо, значи искате да има повече емигрирали, повече умрели, по-малко новородени, повече безработни, повече полудели, по-ниски детски, по-ниски пенсии и заплати, по-малко пари за лекарства, повече онкоболни, повече мутри, повече бити и убити, повече самозапалили се и повече от другите самоубили се? Наистина това ли искате?

196

Анонимен

преди 11 години

Тоя Станишев много го е страх Бойко да не се върне от тия 250000 закрити фирми 90% са само на документи работещи с цел теглене на ДДС и голям процент от него влизаше в касите на Тройната коалиция, но няма вече спряха им кранчето. Според мен усеща колко е дребен и нещастен пред Бойко и започва да изпада в паника, очаквам все по-големи лъжи и небивалици от него.

195

Анонимен

преди 11 години

Подсигуриха и много пациенти. С тази грабителска политика.

194

Данъкоплатец

преди 11 години

Тикво, Тиквооооо... апаратурата е осигурена с МОЯ помощ и с МОИТЕ пари, клоун такъв!

193

Анонимен

преди 11 години

Бюджета = данъци от народа . Начин на изразходване - БСП - ДПС - кражба , ГЕРБ - високотехнологична апаратура.

192

Анонимен

преди 11 години

когато БСП и ДПС купят нещо с парите на народа - ЗА НАРОДА , тогава ще гласуваме за тях. Засега ще гласуваме за ГЕРБ.

191

Анонимен

преди 11 години

Много е голяма заслугата , защото различните правителства има различни приоритети .. и може да кажат съжеляваме , нямаме 5 милиона за една машина ,ще ги дадем за социални помощи на малцинствата ...Ето например служебното правителство сега каза , че взема 20 милиона от строителството на магистрала Хемус до Шумен , тоест спира се строежа и се дават за помощи

190

Анонимен

преди 11 години

за тези които хранят ББ ще им кажа че ГЕРБ също така осигуриха парите и за 3 ДЕТСКИ ГРАДИНИ във Варна само че знаете ли парите стоят в банкови сметки ето за това ще гласувам за ГЕРБ а бие хеитъри си захапете г-за

189

Анонимен

преди 11 години

Неразбиращият Борисов е проблем на всеки един от нас, включително на влюбените в него.

188

valkata

преди 11 години

da be ,shto ,si mislish che nishto ne e napravil,kupiha s cvetelina darjavata.

187

Венци

преди 11 години

dnes.bg/stranata/2013/03/30/ciklotronen-kompleks-spasiava-jivoti-vyv-varna.184200Предната статия с дата и час 30 мар 2013 13:53Пише следното:"Стойността на циклотронната апаратура е 5 милиона лева, а средствата са осигурени изцяло от бюджета на лечебното заведение"Къде е намесата на герб в болницата ?! осигуриха специалисти в проектирането ли ?! пари за дограма ли дадоха? Акъл ли ?!

186

Анонимен

преди 11 години

До RogerЕто го отговора ти ... не е от бюджета на болницата -днес беше поканена Десислава Атанасова, защото тя настояваше правителството на ГЕРБ да осигури 5 милиона лева за изграждането на циклотрона ... явно са гласували министрите от ГЕРБ и са ги осигурили и затова днес има Циклотрон във Варна

185

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ БЕЗ ЦЕЦО И ББ ...ЩЕ ИМА ПО-ДОБЪР ОБЛИК!

184

Анонимен

преди 11 години

Високият рейтинг на даден политик не означава друго, а това, че той бива харесван от малоумното мнозинство!?

183

Roger

преди 11 години

Този циклотрон нали беше изцяло финансиран от бюджета на болницата?! Сега пък Бойко го бил построил? Според закона за бюджета на здравните заведения се отпускат фиксирани бюджети, които самите заведения абсолютно самостоятелно определят за какво ще харчат. Наглостта на ГЕРБ няма граници!