107

Фружин

преди 11 години

Форумни мишки, какво сте се разплюли по един от най-успешните българи?Естествено, че свестните ще гласуват за Станка, няма да им иде гласът за овчаров, петков и станишев, я..

106

Анонимен

преди 11 години

Уважавам Станка и се възхищавам от таланта й. Харесвам неподправеността й и връзката й с истинския живот. Тя е автентична и има култура. Пряма е, борец е не само физически. Мисля, че е дълбок човек. Много искам това прекрасно момиче да получи и по-високо образование, защото й подхожда, тя има бъдеще в професионализма си. Надявам се, че няма да допусне да бъде употребена!В момента може да бъде манипулирана, защото остава без подходяща издръжка.Рискува да се омаскари.

105

малеййййййй

преди 11 години

то бива простотия и тя беше невероятна , ама стоичков и тая *** направо отидохме отвъд каменната ера направо от установеният робовладелчески строй направо в каменната ера..

104

Анонимен

преди 11 години

Сега да видим в Сливен колко им е акълът?

103

Анонимен

преди 11 години

130Що пишеш простотии бе ахмак?!Заплатите има са по 3-4 хил лева!Парацал!

102

Тая

преди 11 години

не е добре, а пък каква депутатка ще бъде....?, но пък всеки месец ще взема по 17 000 лв.- да не е луда да откаже?

101

ирен

преди 11 години

Малко ли *** предлага герб за депутати, че и пехливанка.От какво разбира тази госпожица?Дали може да си напише името без грешка? ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА.! Какъв законотворец може да бъде това същество ? Ами стой си на тепиха, моето момиче и нека всяка жаба да си знае гьола.Първо завърши нещо пък тогава напирай за депутат!

100

sorry

преди 11 години

Станке, Сранке за теб само поза партер с набора Щерев.

99

Анонимен

преди 11 години

тия от ГЕРБ всичките са спортисти, но нямат нито един шахматист в групата си... защо ли?

98

Анонимен

преди 11 години

Освен да привлече повече гласове за ГЕРБ,което не е съвсем сигурно,не знам какво повече би допринесла Станка Златева за спорта (за други значими умения не съм запознат да има) като депутат ,отколкото ако е треньор,спортен педагог или нещо друго в спорта.Може би ще бъде използвана като ракета носител за някой следващ в листата,а тя ще бъде уредена на някоя синекурна длъжност.Ако е така "браво" на ГРАЖДАНСКИТЕ квоти,а избирателите да помислят не ги ли мамят по този начин.

97

Анонимен

преди 11 години

116Нещо си се объркал.Сядането в депутатското кресло не гарантира АВТОМАТИЧНО пари.Ако си ***,ще търкаш депутатските банки 4 години и ще си идеш гол и бос както си дошъл.

96

Не мога да повярвам

преди 11 години

Напоследък прави само глупости. Първо с неадекватната защита на треньора и заплахите, че ще откаже от спорта. ДОБРЕ, ОТКАЗВАШ СЕ, ДОШЛО ТИ Е В ПОВЕЧЕ, но какво ще работиш в НС, какво разбираш от закони, та ти довчера не знаеше как да се облечеш за пред хора. Имаш хубава спорна слава не я лекьосвай с мръсотии и с това от което не разбираш. Искаш да се казва за теб ли -"А, оная..." после сложи каквото искаш.

95

Анонимен

преди 11 години

Рънътъ прай бурбътъ... Герб показаха истинското си лице - "борчета"

94

Анонимен

преди 11 години

117Смятам че много ясно съм написал какво мисля.И смятам че си доста ***/а за да го разбереш.Такива са повечето българи.НЕ РАЗБИРАТ СМИСЪЛА НА ДУМИТЕ.

93

един

преди 11 години

Ей, момиче, не се забивай в сандъци, които изгниват!

92

Анонимен

преди 11 години

Ей, момиче, защо така се излагаш? Поне до сега ти се радвахме... Ама то за депутат, както се казва, "башка" се иска! А кратуни вече никой не ще! Стой си в борбата, може и да те изберат за председател на федерацията, ако имаш за това капацитет.

91

Анонимен

преди 11 години

Гейберите вече заменят калинките с ***- спортисти!Защо ли при тях не важи поговорката"ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА?"

90

ЯЯ

преди 11 години

Там където мускулите са на власт простотията е във всички нас. Такава влас ,такава чсет.

89

Анонимен

преди 11 години

СЕГА РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗА КАКВО ИДЕ НА РЕЧ.ВСЕКИ КОЙТО СЕДНЕ НА ДЕПУТАТСКОТО КРЕСЛО ,"С И БЕЗ АКЪЛ" ,"УМЕН ИЛИ ***',"УМСТВЕНО ЗДРАВ ИЛИ ПСИХИЧНО БОЛЕН","ГРАМОТЕН ИЛИ НЕГРАМОТЕН" СТАВА МИЛИОНЕР.ТЕ ЗА ТУЙ Е БОЯ И НАДПРЕВАРАТА ЗА ДЕПУТАТСКОТО КРЕСЛО ..

88

шопа

преди 11 години

Всяка жаба да си знае гъола и то точното място в гъола ,,тепиха''.Станка е добра на тепиха не и е мястото в парламента .Представяте ли си Денис Родман конгресмен няма по голям майтап,но в *** евретинг ис посибл.Боце ,ако мисле ,че ще гласуваме за него заради Станка,Данчо и др. спортисти много се лъже.Един път гласувахме за Мадридския АЙДУК заради баща му цар Борис,но повече не.