41

деди

преди 11 години

гледах воено морските учения на КНДР- служил съм на МПК нашите са нарязани отдавна, тия къде са тръгнали с тези корита " МПК= маленкий противолодочной карабл"- БВФ

40

Анонимен

преди 11 години

сев, корея нямат щанс даже и срещу южната си съседка, но лидериоте им са 4то поколение промити мозъци и като нищо ще изстрелят някоя и друга бомба..не се иска много акъл за подобно действие..

39

xaxa

преди 11 години

щеше да е перфектно ако можеха и двете страни да се заличат една с друга. смърт за САЩ и Северна Корея.

38

kokomok

преди 11 години

все се бъркат навсякаде .....американците . От къде на къде ще казват кой какво да прави по света , няма никакво право , дори и да е последно модерно въоръжен.не може ей така да си прави учения където си иска , да се разхожда из света и да показва че е съюзник с еди кой си и да провокира страни, не знам , не трябва така .то по тази логика еди кой си не ми харесва и дай да вземем да го предизвикаме да ни напада и след това да му видим сметката -да поизпразним ресурса на оръжията и да чакаме друг

37

Анонимен

преди 11 години

Не мисля, че ние правим нещо извънредно или провокативно или нещо извън сферата на това, което нациите правят, за да защитят собствените си интереси"../не защитавам сев. корея, даже не ги харесвам ...но..вчера даваха как 2 американски бомбардировача стелт прелетяха 22000 км през целия тих океан, завъртяха се на границата между двете кореи и се прибраха в сащ...какво е, ако не провокация? защита на собствен интерес в друго полукълбо?

36

ф-1

преди 11 години

Червени ненормалници, комунистическа Корея е агресора, а не Америка!Но скоро ще дойде реда и на Сев.Корея,преди тях е Сирия. Търпението на хората все някога ще свърши.Навсякъде комунизма е с едно и също зверско лице. Навсякъде избива безмилостно народа си.Традицията започва от СССР.

35

бай Трендо, до Чепа

преди 11 години

Не е много научно издържано, но в общи линии си прав, логиката ти е вярна. Аман от политика на канонерките, аман от малоумия като доктрината "Монро", аман от американски жизнени интереси, които заемат 100 % от площта на Земята, че и Космоса, аман от хамбургери, аман от износ на сунитски екстремистки салафизъм в терористичния му вид /агресията срещу Сирия/, аман от "демократични" уроци чрез хуманитарно животощадящо бомбомятане от Б-52, Б-1 и Б-2 /Виетнам, Камбоджа, Сърбия и къде ли не/, аман ...

34

ф-1

преди 11 години

Състоянието на двете " Кореи" е показателен пример за възможностите на двата строя:Комунизма-застинал в средновековието в невъзможност да изхрани народа иКапитализма/не червеният/, който изстреля Ю.Корея със светлинни години пред комунистическият север.

33

чайна

преди 11 години

Зад тези простотии стой Китай,блъфират с тоя *** Ким,голямата им цел е глобален конфликт,и от съюзник на Русия да ги финтират и ударят в гръб,ресурсите на Русия са най необходими на Китай,но пряка конфронтация не е приемлива в политически аспект ,за това се търси по заобиколен начин.

32

До 33

преди 11 години

Ходи на майка си в п........!

31

ф-1

преди 11 години

Тия *** май искат да се срещнат със Създателя?Народът им мре от глад, а те провокират Америка!

30

Анонимен

преди 11 години

Не става въпрос дали Северна Корея ще победи САЩ, а че имат смелостта (може би глупостта) да им се противопоставят. Американците не освобождават никого, те си гонят собствените интереси по - най бруталния начин. Това че оправдавате действията на американците не ви прави големи демократи и свободомислещи хора, а ***.

29

haha

преди 11 години

До 21: *** можеш да кажеш на този, който те е направил, а и на тази, която те е родила!Ние в България за разлика от Северна Корея имаме възможността да ИЗБИРАМЕ! Друг е въпроса, че нямаме "чисти" политици и всеки с власт се е самозабравил...

28

Рамбо

преди 11 години

Коолко пъти САЩ са побеждавали далечноазиатските дъ ржави?

27

Чепа

преди 11 години

А империалистите от САЩ какво правят там, а не си седнат на задниците? Как така ще имат ядрени бойни глави и ще правят ядрени опити, а ще забраняват на друг????? Аз, като работя моята си работа, мога ли да забранявам на другите да я работят? Като си копам доматите, да забранявам ли на други да си ги копат??? Когато двама *** дойдат на входната ми врата и си разпънат катуна, и започнат да пият и да си пускат маанетата, аз тряа да ги гледам и да им се радвам ли, или да излеза и да ги наритам????

26

Ким Во Лен

преди 11 години

идвам да ви подкрепя другари

25

KOKO

преди 11 години

ТОВА МАЗНО ПРАСЕ СИ ТЪРСИ БЕЛЯТА.МАЙ ЩЕ ИМА И ПРИ ТЯХ ПРОЛЕТНА РЕВОЛЮЦИЯ.ДЪРТАЦИТЕ ОКОЛО НЕГО ЩЕ МУ ВИДЯТ СМЕТКАТА.

24

Анонимен

преди 11 години

да ги удрят тея Американски лаинаа!

23

Bastor

преди 11 години

До Шоп Е що бе? От южна Корея са баси пичовете.

22

Кро-а-сон

преди 11 години

2-ра Корейска война ? А може би 3-та Световна ?Северна Корея е покварена държава. Ако тук през соца е било промивка, трябва да видите един ден в СК, за какво иде реч.... Най-лошия кошмар на всеки свободен човек.