356

Цвъчко да си скрие

преди 11 години

Физкултурника има право на избор...къде да се скрие ...в кой от 6-те апартамента.....

355

До Адриана Димова

преди 11 години

До г-жа Димова....Май по цяла нощ си стоиш сама ...и нищо чудно при тази уста !!!..

354

Домби до 478

преди 11 години

До valenzetoВаленцецо този злокачествен рак за който говориш не се лекува и знаеш ли защо? Защото не може разсейки от рак да се лекуват с причинителят им! Бойко е един от основните ракови образуваниия заедно с БСП! И ти ми говориш че той е лекаря? Валенцецо време е да се събудиш!

353

Анонимен

преди 11 години

Тези червеноруски *** са не само за подслушване, те са за изхвърляне от парламента. И без подслушване се разбра, че направиха преврат в страната и са готови да я потопят в кръв. Не подслушване, ами затвор за вас. Нека ви подслушват, защото сте опасни за страната, която доведохте до кастрофа.

352

Човек от народа

преди 11 години

Кучетата лаят, кервана си върви!Който и да лъже от двамата, никой няма да понесе съдебна отговорност! ... Както винаги...

351

Анонимен

преди 11 години

СТАНИШЕВ Е ПРОВЕРИЛ ПОНЕ ТРИ ПЪТИ ИСТИННОСТА НА СИГНАЛА ПРЕДИ ДА ГО ВРЪЧИ НА ЦАЦАТА- ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРНО. ТОЙ ЗНАЕ ОТГОВОРА, ИСКА ЦАЦАТА ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ. ХИТЪР ХОД, КАКТО И МИШО МЪРШАТА- ПЪРВО СИГНАЛ ЗА НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ, ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА ИЗВЕСТЕН.

350

Анонимен

преди 11 години

Целокупния Български Народ вярва на Цвинокио!Не е прав Станишев - подслушването е Законно - защото главата на Държавата го е наредил! Измамник този Станишев, не разбира такива тънкости.

349

radioprestilka

преди 11 години

Няма нищо за чудене в сигнала! На Цецо му скроиха оперативка, ама от тези които той прави! Да си призная имам една хипотеза, кой е подал компромата, защото това накрая ще се окаже истина! Бойко от поне 3 години се чуди как да отлюспи Цецко, е сега в точния момент му спретна Оперативното мероприятие, с помоща на чужди служби! Всички гербери ще викнат, това е не възможно, размислете, помислете и ще дойдете на моето!

348

ОСТАВКА

преди 11 години

СЛУЖЕБНИЯТ ПРЕМИЕР МАРИН РАЙКОВ КУПУВА *** ГЛАСОВЕ ЗА ГЕРБ

347

яя

преди 11 години

Яяяяяяяя.Истина ли е? Ама и ти си един лъжец и плювалник способен да казваш: знаете ли? запознате ли сте? Този кой е? и АЗ ПИТАМ, но не съм на власт а ти питаш. Кого питаш? Мен и всички като мен които ви избираме. Затова на Вас и всички като вас никога ВЛАСТ

346

valenzeto

преди 11 години

463 аиде да ти го обясня по простичко-та ракът е заболяване,има два вида доброкачествен и ЗЛОкачествен.злокачествения има разсеики та тези разсеики ги лекува ББ,но няма как да стане лесно и бързо и не е просто да се изхвърли този рак за сега.на времето едни там други хич не им пукаше да лекуват държавата от тази болест и сега ще е мн трудничко,и не е изоставил никои,или забрави виковете-оставка??и мисълта ми е-не така като дете на 13 години,мисли като мъж и разсъждаваи

345

СМЪРТ ЗА ГЕРБ

преди 11 години

СЕГА БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМА НАТИСК МАРИН РАЙКОВ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА

344

55

преди 11 години

На Станишев ще му повярвам ако кааже че това е рутина още от негово време,всичко друго са филмиии......

343

До465

преди 11 години

А АЗ КАЗВАМ-ГЕРБ САМО ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН!

342

Домби

преди 11 години

Така, Станишев казва, че е получил писмо в което и писало тези неща и това, което той иска е проверка. Та извинявай Цвъцьо за кое лъже той? За това че е получил писмото? Защото не може да лъже за фактите написани в него, понеже не ги е писал той! Абе вие герберите сте много прости бе!

341

Анонимен

преди 11 години

ВАЛЕНЦЕ, ТИ ДА НЕ СИ ТИКВАТА ? НЕЩО НАЗИДАТЕЛНИЯТ ТИ ТОН И СВРЪХСАМОЧУВСТВИЕТО НА НЕГОВОТО МЯЗАТ. ТИ КОЙ СИ ДА МИ ДАВАШ НАКЛОН НА ШАПКАТА ? АЗЗ ОТ ПРОСТИ БАРМАНИ АКЪЛ НЕ ИСКАМ, НЕ МОЖЕШ ДА МИ СТЪПИШ НА КРАЙЧЕЦА НА ДИПЛОМИТЕ МИ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ И КАРИЕРА. АЙ ГЛЕДАЙ СИ БАКШИШИТЕ И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С НЕПРИВИЧНИ ДЕЙНОСТИ .

340

До valenzeto

преди 11 години

Що си такъв *** бе? Стига с този Станишев сте се оправдавали! Поговорка -на калпавия х.й вълната му пречи.Стига вече сте драпали за власт-за вас вече няма да има такава.Народа ви показа колко сте желани!

339

Аспарух

преди 11 години

Хахаха, ***, той, лично и дружката му по портфейл бат будко използваха прокуратурата, за да си разчистят бизнес територията, сега пак станишеф им виновен...ГЕрБ, хората не ви вярват и ви презират, защото дойдохте с обещания за прозрачност, нов морал и край с корупцията, а накрая на управлението ви, беше видно, че не сте с нищо по-различни нито от станишеф, нито от доган, нито от царя, нито от костоф.Не сте нищо повече от лицемери, използвали наивността на българския народ!

338

Бойко Борисов

преди 11 години

Бойко Борисов този *** докара най много беднотия и несправедливост в България. Популизъм, фалш и гьонсуратлък е онова, което ни показа Бойко Борисов. Накрая се доказа и като страхливец, изостави държавата 3 мес. преди срока. Хората се палеха от бедност и глад причинен точно от Бойко Борисов.

337

Анонимен

преди 11 години

Писах вчера с някаква Валл:-Муци, ти ли сипеш мозък у форума?-Къв форум бе, кви 5 лв? Изчезнаха ми две снимки тва е!