501

ANONIMEN

преди 11 години

Докато не забранят изкупуването на скраб от куцо и сакато държавата ни ще остане само с с наколни жилища.Във всяко село и град има законни пунктове,за мен те са също крадци,а *** са смрадове които не трябва да доближават хората.

500

Борис

преди 11 години

Апел към българите: МОЩЕН ПРОТЕСТ В ЗАЩИТА НА ПОЛИЦАЯ И ОРЕЩУ ПРОГНИЛАТА СИСТЕМА НА ЗАЩИТА НА ПРЕСТЪПНИЦИ И КРАДЦИ, ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛА ГРАЖДАНОКА ВОЙНА

499

Сапьора

преди 11 години

В Щатите и много други държави при не спиране на полицията или оказване на съпротива се стреля на месо ,а после подписват протокол а убития в моргата !В БГ полицаи те се обивяватза убийци ,,е питам какво става?

498

баи мангал

преди 11 години

*** да се наричам първа радоста е за мене,помощи си получавам и не ми дреме,квото си открадна пражоли си купувам,а булгарите да бачкат ча за мен да има и да си яко аз лежкунда,бачкаи булгарино яко,аз деца си праа след дваисет години ти ще им переш гащите *** аз жената ша ти чукам.

497

...

преди 11 години

Полицаят ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да бъде повишен в служба , да му бъде предоставено ведомствено жилище и служебно ауди а4 2009та поне.....без грам ирония го казвам... Това е доказателство, че полицията освн да стои на пусия с мобилната камера или да пита "кво правим", можело и работа да върши.. Никак не ги харесвам попринцип, но са необходимото зло,а и е преди всичко човек, после полицай.. бил е нападнат с брадва.. Който поне от кумува срама не уважава полицията, значи не уважава и цялата държава ...

496

lubo

преди 11 години

Balgari obediniavaite se Protocol mafiotite politicite I darjavni slujbari. Zakona e had vsichki svoboda sa heroism policai

495

Анонимен

преди 11 години

такива прокурори са за съд и присъда на доживотен , абе вашта мамка вие *** ли ще защитавате , те за това правеха каквото си искат , щото ги защитава закона , уж за етнически мир и *** го пуснат и при убийство , а сега момчето искат да го съдят , а той си е за орден СТАРА ПЛАНИНА , ХУБАВО Е ЧЕ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ СА ИЗБИТИ ПОНЕ 6 *** , оня 16 годишния *** , 4 *** в софия , сега и тоя *** и така до пълното им интегриране чрез оръжието

494

Анонимен

преди 11 години

какви *** са , а когато преди 2,3 седмици на накакъв пенсионер му бяха размазали главата с чук , заради 200 лева , тогава осъдихте ли *** бе вашта мама ***.

493

dedoviami

преди 11 години

ДО БГ СЬДА: САМО ДА СЕ ОПИТАТЕ ДА ОСЬДИТЕ МОМЧЕТО ПОЛИЦАЙ,ЩЕ ИМА МОЩЕН ПРОТЕСТ....!

492

dedoviami

преди 11 години

ДА БЕШЕ СПРЯЛ ***,А НЕ ДА БЯГА...ТОВА Е ТАКА ЗАЩОТО НЯМА РЕСПЕКТ ОТ ПОЛИЦИЯТА....

491

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 612 Крайна необходимост и неизбежна отбрана.Това го пише в НПК(ако знаеш какво е)Като не са ти ясни някои термини не ги използвай!

490

Анонимен

преди 11 години

Профилактично е добре да си стрелят полицаите по 1,2 пълнитела в махалите за настроикана мерника.По закон и алинеа 123 им разрешавам да обстрелват и после да питат закво ги викат.

489

до Марк

преди 11 години

Полицаят не е изверг, а ***.

488

Анонимен

преди 11 години

Тука Роми няма т'ва да не е Рим и римската империа.

487

Анонимен

преди 11 години

на 12 май гласувайте за Атака

486

Анонимен

преди 11 години

въпросният РОМ, твърде добре е разбрал, че срещу него е служител на МВР------------------- Откъде ще разбере ако полицаят е бил цивилен, колата му няма никакви отличителни знаци и най-вероятно почва да крещи и псува?Откъде ще знае, че не е някой луд атакист, тръгнал да трепе ***?

485

пролетно почистване

преди 11 години

Тука някои жалят ***. Е, как да се оправи тази държава?

484

Анонимен

преди 11 години

до ден днешен, никой не знае как да я тълкува и кога е "абсолютно" и кога "не-абсолютно" необходимо"-------------------- Всеки случай когато човекът вече е гръмнат веднъж и бяга, не е необходимо да го дозастрелваш.

483

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 597 Ако на теб ти откраднат нещо,дали така ще разсъждаваш,бе ***?

482

Бивш

преди 11 години

Иначе жалко за човека, престъпник е, но все пак е човек.