140

Дружба-2

преди 11 години

Тая на снимката не е по- умна от моята съседка Дида. Ама докато Дида и цици има, тая - няма.

139

антиолигарх

преди 11 години

Пръмовица,точно толкова нас*рана и презряна, колкото и останалите глутници !

138

Анонимен

преди 11 години

Виж сега Пръмова, не двойно, ами тройно и четворно трябва да се увеличат тарифите за всички услуги, до които имат достъп партиите. Вие още представа си нямате какво му е на обикновения човек, когато му смъкват по няколко кожи от гърба.

137

чалгю

преди 11 години

Червена мутро-чалгарка!!!

136

КОСТАДИНОВ

преди 11 години

НАГЛА-НААГЛА-МНООООГО НАГЛА . Що е тя ????????

135

анонимен

преди 11 години

БРАВО НА МЕГЛЕНА КУНЕВА

134

Изчерпан

преди 11 години

Мразя от сърце чалгата, но предлагам за депутат някоя чалгаджийска ***, защото е далеч по-достойна от тая имитация на Майкъл Джексън от последните му месеци(на снимката) !

133

anonimen

преди 11 години

КУНЕВА - МИНИСТЬР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЬЛГАРИЯ !!!!!!!!!! ГЕРБЕРИТЕ ТРЕПЕРЯТ ОТ СТРАХ

132

Анонимен

преди 11 години

На овцете им е простено ,да мечтаят!

131

MAMIN

преди 11 години

OX NA MAMA DETETO TO PAK RESHI DA BLESNE SAS NECHYVANIA SI INTELEKT,DOKOGA TEZI STARI KYRVI SHTE SE OPITVAT DA NI LAJAT SAS NOVI IDEI DOKOGA DOKAZANI BOKLYCI SHTE SE NATISKAT ZA TAZI POLITIKA,DOSTATACHNO SE NALAPA I OT PARIBA I OT EC IZCHEZNI NE ISKAME DA TE GLEDAME VECHE

130

Анонимен

преди 11 години

Малей, то остана и лекарствата да започнем да им плащаме на бъдещите българи и ще я втасаме окончателно.

129

До 169

преди 11 години

Очевидно си от обкръжението на Кунева,тази алчна за власт и още пари дърта комунистическа шав...ия.На нея не и пука за народа,и тя и бившия и патрон-крадливия цар мислят единствено за собственото си благополучие.Ще видим колко *** ще се вържат на номерата и.

128

ГЗ ТШК

преди 11 години

Чели ли сте 31-та точки от предизборната програма на Кунева? Има само 2 които реално могат да бъдат изпълнени (и то с доста условности). Останалите са евтин популизъм - безплатни лекарства, хиляди детски градини, стотици хиляди работни места и т.н. Иначе всичко останало са ругатни предимно към ББпълен bullshit

127

Анонимен

преди 11 години

леко бе, Мадам шок, леко.

126

Дани

преди 11 години

Аз пък ще бъда ужасно шокирана ако Кунева влезе в парламента.

125

уролог

преди 11 години

И от мен ще имаш нужда.Това да го знаеш.

124

Българска Сила

преди 11 години

Пръмовица не е учудена , че в провинцията некролозите са повече от хората ! НЕ СТЕ УЧУДЕНИ ЧЕ БЪЛГАРИЯ СЕ СМАЛИ НА 50 % ? ЗА КОЛКО НИ ПРОДАДОХТЕ БЕ *** ! ДА УНИЩОЖИШ ЦЯЛ НАРОД И БЕЗ ВОЙНА ДА МУ ПРЕВЪРНЕШ ЗЕМЯТА В ГРОБИЩЕ ? ДА МУ РАЗПРОДАДЕШ ПАМЕТТА, ИСТОРИЯТА, КУЛТУРАТА И ЗЕМЯТА ! РАЗСТРЕЛ ЗА ВАС ВСИЧКИ БИЛИ ВЪВ ВЛАСТТА 1990-2013 РАЗСТРЕЛ ! СВЕЩИ С ПАРИТЕ ДА СИ КУПИТЕ !

123

Анонимен

преди 11 години

Поолитическа---ОВЦА на прехода!

122

лекар-гинеколог

преди 11 години

Тази жена единствено игре честно.Нормално е да ви дразни , защото към нея се орентират излъгани избиратели от ГЕРБ и БСП.Само Кунева.Иначе Стоичков или Борисов.Айн цу,Драйн цу,Трайн дрън...

121

Анонимен

преди 11 години

Отвличането на дъщерята на Евелин Банев-Брендо е залог за връщането на Цветан Цветанов на власт. Това заяви Алексей Петров преди съдебното заседание по делото Октопод.Петров твърди че има информация, защото двамата с Брендо са лежали в една килия. Той каза че е готов двамата със шефа на ГДБОП Станимир Флоров да застанат пред детектора на лъжата, за да се види кой казва истината и дали Флоров знае кой е отвлякъл 10-годишната Лара и къде се намира в момента.