492

Анонимен

преди 11 години

Хора, моля ви не го правете, близките Ви имат нужда от Вас !!! Така не решавате проблема !!!

491

Анонимен

преди 11 години

Правилното:На стадионите Пиночет ликвидира червени ком. ***!Неправилно:Комунистите докарват хора да се самоубиват на стадиона!

490

Анонимен

преди 11 години

KOLKO MNOGO SAMOUBILI SE TEJAT NA SAVESTA NA BORISOV

489

Анонимен

преди 11 години

ДОБРЕ ТИЯ ОТ ЕВРОПА КЬОРАВИ ЛИ СА ТА НЕ ВЗИМАТ МЕРКИ ДА ПОМОГНАТ- ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ГЕНОЦИД! МЕДИИТЕ И ПОЛИТИЦИТЕ СА ВИНОВНИ!ТОВА В БЪЛГАРИЯ НЕЕ НОРМАЛНО!

488

Анонимен

преди 11 години

Който и да управлява България, може да успее само ако обича народа, ако го е грижа, другото е фейк

487

Веско

преди 11 години

Ще се намери ли поне една МЕДИЯ, да направи списък на самоубилите се, и самозапалили се в периода от начмалото на протестите поне?Или да се направи ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ психоаналитичен АНАЛИЗ на пичините, довели хората до такова отчаяние ?На мен направо ми идва в ума "изгорените някога богомили" и ПРОКЛЯТИЕТО което и до днес май плащаме !!!

486

Анонимен

преди 11 години

естествено че за такива *** на човек не трябва да му пука,това са пълни нещастници и некадърници,психопати ,пияници и наркомани .защо въобще ги отразявате тези.

485

Адолф

преди 11 години

Сигурен съм,че повечето от вас разбират в предвид скорошните и настоящи събития,че националсоциализма съвсем не е изгубена кауза!

484

смърт

преди 11 години

Ще ти пука и запука , така ще те запука пукел , че няма да има къде да се скриеш ........ и да викаш няма кой да те чуе , пък и да те чуе няма да има никой .

483

Анонимен

преди 11 години

До накраяХАХАХА ти си болен, много му пука на изгорелия дали му обгрижват жестоките болки преди да умре или не. Бързо на преглед, че освен маломерен мозък имаш и камък в гърдите си.Аз във форум рядко чета нещо така тъпо като това твое изказване

482

Shark

преди 11 години

Хора, не се палете! Това няма да реши нищо! Разберете, че на никого не му пука за това че вие се палите, нито на сегашните управляващи, нито на придишните, нито на по-предишните. НА НИКОГО!!ЗАПОМНЕТЕ! Само на близките ви! Идете и запалете народното събрание, така със сигуронст ще ви чуят.

481

накрая

преди 11 години

Накрая болниците няма да имат медикаменти.И на НАС ни ПИСНА от самозапалващи се.БЕЗОТГОВОРНИ.Сега се видя . че и Пламен и от ВАРНА е от същата категория.Щом 4 години НЕ Е осведомявал баща си КЪДЕ е.Не му пука А герой го изкараха. ГЕРИТЕ са онези, които ходят в чужбина, РАБОТЯТ,за да изхранват семействата си! Какъв героизъм да се запалиш НАРОЧНО?? Ако започнат да НЕ ГИ ОБГРИЖВАТ, тогава ще спрат.АМИ ако започнат и ***, то ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО за НАС, КОИТО плащаме няма да има пари.СТИГА СОЦ

480

Анонимен

преди 11 години

ХОРА, каквото и да ви се случва, никога не забравяйте да дишате

479

diankoff

преди 11 години

На изборите към бюлетина 1 ще се дава безплатна запалка+ ЛИТЪР БЕНЗИН личен подарък от *** Бойко Борисов и ташака му Цветанов шестака .Гарантирано от ГЕРБ подпис Дянкоф запалкоф

478

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 520Я стига си размахвал пръст на хората, ами си го пъхни дето не те огрява слънцето, такива като тебе са всичко, което си изредил

477

Анонимен

преди 11 години

На Еврейските слуги казвам:Защо Юдейските ни политици не направят ред като в Израел?Ето в Израел няма мафия!Ама била военизирана държава!По-добре военизирана отколкото циганизирана и мафиотизирана!

476

Оз

преди 11 години

Злите сили могат да се неутрализират, но не по този начин, живейте и се борете

475

Анонимен

преди 11 години

*** вместо да ревете по отминали времена, вземете и всеки да си оправи сам кочинката!Защото не са ни политиците виновни, ами ние! Бойко Борисов, Станишев или Доган си изхвърлят *** през терасата, напиват се като *** всеки петък, пребиват случайни хора защото са ги "гледали", не спазват елементарни правила за движение и паркиране, зъбят се на всеки срещнат и само гледат да завъртят някоя далавера! Същите сте като политиците, ама дори акъл нямате!!!

474

Анонимен

преди 11 години

Много съжалявам за човека,но за мен тези хора не са добре.Още по-лошо е,когато ги правят национални герои.Баба ми някога казваше:Всеки,ще намери църква,където да се прекръсти(изход винаги има).

473

Чубака

преди 11 години

Довечера ше се нафукам като кон с ракия.