17

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 29E сеа, нали трябва да се плюе по някого? Трябва на другарите някой да им е виновен? Имал бизнес, някой го излъгал... *** как - Борисов е виновен разбира се!

16

BATETO

преди 11 години

До До Батето-NISHTO,BATKOVOTO,SHTE SE PORAVISH....

15

Анонимен

преди 11 години

до инвестор.бгмоля, напишете статия в която да обясните на хората какви са причините, да издигате в култ, хора, които са болни, депресирани, слабохарактерни.Нима един самоубиец може да бъде пример за подрастващото поколение!?Нека на всички да е ясно, че това са болни хора, които със самоубийство не решават проблемите си.Не се ли чувствате виновни, за самозапалилата се жена в Пловдив?Не се ли чувствате виновни, че едва ли не медиите налагат "самозапалването" като ..мода!?До кога трибуна за това?

14

Народа

преди 11 години

До Бойко 25Нема страшно, ние гладувахме 8 години преди тва. Свикнали сме!!!

13

Анонимен

преди 11 години

намалете възрастта за пенсиониране.не може тов поколение,което остана без работа,поради затварянето на заводите,да го карате да работи до гроб.тези хора са изморени от трудния живот,особено жените ,които са отглеждали и деца в най-трудните години на прехода,сега не могат да отглеждат внуци,защото ги ръчкате да бачкат .моята баба се пенсионира на 55 години и ни отгледа.нашите деца висят по занимални,з да работим ние.спрете дотациите за *** и ще се намерят пари.

12

Анонимен

преди 11 години

Ало, платените клакьори...чак мен ме е жал за вас, в това хубаво време да седите пред комповете и да сипете плюнки... айде, лек ден, аз отивам за риба...

11

Анонимен

преди 11 години

БОКО В ЗАТВОРА-НИКОГА ГРОБ!!!!

10

ББ е амбреаж!

преди 11 години

Борисов е пълен ***!

9

Бойко

преди 11 години

Днес се иска прошка. Прощавайте комунисти, и ти Доган че стоите четвърта година гладни. Батко и братко също да ме прощават, че съда ги пусна, че били невинни...

8

анонимен

преди 11 години

Жалко за човека много са хората в България като него това е резултата от управленията в последните 23години и особено последните 3 години.Няма да се учудя ако такива отчаяни хора започнат преди да си посегнат на живота да си отмъстят на тези които ги лъжат и мамят като този който е отказал да му плати за извършената работа защото чашата на търпениети прелива вече.

7

BOZAV

преди 11 години

До кафяв- AMI -KAFQVITE,KATO TEBE ,,SHIKALGRUBER,,

6

кафяв

преди 11 години

Вие сте егати забърканите ***, които драскате тука. Пишете си еднакви коментари и си отговаряте... Нали знаете кои типове хора си говорят сами?

5

BATETO

преди 11 години

До Анонимен 10 - TAKA E ,PI4 !!!AMA I 50% BULGARI ZA SAJALENIE GLASUVAHA ZA LUDIQ BOKO

4

Анонимен

преди 11 години

Българина иска работа!Ако тая "власт" и целия свят не го е разбрал !Държавата вместо да се занимава с *** програми да помисли ,че това е приоритет номер 1.Щото между хайдутлъка и самозапалването крачката не е голяма!

3

Бай Ставри

преди 11 години

Ако някой пак реши да се самозапалва по добре пълво да подпали *** на Боко

2

BAY PANDEL

преди 11 години

I KOY E TOQ *** KADETO MU DALJI PARI ??? OTKRIYTE GO ,BE JURNALISTITE !!! POMOGNETE NA TOQ 4OVEK !! STIGA SAMO STE SI PRAVILI MATERIALI S NEGO !!! DALJITE MU GO !!! OTKRIYTE TOQ MIZERNIK ,KADETO MU DALJI PARI.........

1

Анонимен

преди 11 години

Тоя,който му е дължал пари,никога да не е ПРОСТЕН!Нека да тежи на съвестта му!