196

САМО НА ВАС

преди 11 години

Единствено на полицаите през последните 4 години заплатите бяха вдигани няколко пъти !На всички други хора заплати и пенсии бяха замразени.

195

бивш полицай до 195

преди 11 години

Браво,много добре казано.Проблема в МВР е,че има една камара началници които са наистина излишни,а те вземат два пъти повече от патрулните полицаи които всъщност вършат работата.Да не говорим,че сред редовите ченгета има много по-високо образовани хора от колкота са самите им началници.В МВР трябва да бъдат изчистени военнте,те са прекалено много и болкират работата защото са вкостени необразовани и *** и не стават за полицейска работа,а най-често са и началници при това некомпетентни.

194

МВР

преди 11 години

Има отделна тарифа за шефовете на ДАНС по морето, за да си затварят очите. Те са на твърда заплата между 5 и 10 хиляди лева на месец.Същата заплата получават началници от РЗБОП и МВР в морските ни градове. Висшите началници в София са на особена почит. Тяхната заплата от различните честни контрабандисти почва от 50 000 лева на месец и стига 250 хиляди евро на месец. На талибаните им е забранено да дават пари на митниците, тъй като те са под прякото покровителство на гореспоменатия бивш силов вицепремиер.

193

бивш полицай

преди 11 години

Явно колегите активно четат тази тема.Но аз още като действащ служител съм заявявал не веднъж на моите колеги,че е наглост да искаме по-високи заплати на фона на заплатите на другите хора които изкарват заплатите на полицаите.Ето мен не ме удовлетворяваше тази заплата съчетана с високо напрежение и напуснах доброволно,дори начлника ми ме вика да си оттегля заявлението за напускане,но отказах,работих в МВР 18 години.Напуснах с високо вдигната глава и си намерих друга по-добре платена работа.

192

Анонимен

преди 11 години

нека да протестират,политиците трябва да видят, че цялото общество е недоволно,не само обикновенния човек.

191

Анонимен

преди 11 години

Да си направят съкращения. Да си изчистят търтите и да им увеличат заплатите.

190

бивш полицай

преди 11 години

При заплати от 750-1000 лева за постови полицай 1100-1500 лева за инспектори и 1500-2300 лева за начлници,комисари и т.н в МВР КВИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПАРИ ИСКАТЕ БЕ ГОСПОДА ПОЛИЦАИ???Хората бачкат за по 300-400 лева за да ви платят тези заплати!

189

ГЕРБ

преди 11 години

Вие си протестирайте, ония си крадат през митниците!!!Докато народът протестира, същите тези, срещу които протестира, крадат и се готвят да купят изборите с пари от наркотрафик и контрабанда.Едно от първите изказания на новия финансов министър Калин Христов бе, че вече е направил анализ на двете приходни агенции НАП и Митници и там всичко е наред. Христов обяви, че няма да прави смени, защото трябва да има приемственост и всичко е наред.

188

ДАНС

преди 11 години

Цветан Цветанов ВЪРНА ДЪЩЕРЯТА НА БРЕНДО, МОМИЧЕТО Е В ШОК!!!Откупът от 2 млн. евро е бил платен в чужбина на сметката на Цветан Цветанов

187

sharky09

преди 11 години

До АТИЛАМай още не си ги изпил!!!!! Моля те веднага отиди и си ги изпий, всичките, веднага !?!?!?!??!?!?!хихихихиихиих

186

до 173

преди 11 години

До До 154 Е и това е отговор все пак:)

185

АТИЛА

преди 11 години

Полицаи,учители,лекари,кметове ама истинските,с призвание трябва да работят без пари,който получава заплата-мрази народа си-той не е истински!

184

Бойко

преди 11 години

Снайперист дебне Бойко Борисов и Ахмед Доган?ЗАЩО НЕ ПАЗИТЕ БЕ А ИСКАТЕ ПАРИ !!!

183

Анонимен

преди 11 години

177,понятията ти са остарели,ама много!Голяма част от полицаите са вече млади момчета с по няколко висши образования,пътуват безплатно в градския транспорт само,когато изпълняват служебни задължения-по аналогия на всички пътуващи със служебни карти,изпълнявайки служебните си задължения,заплатите са около 500 лева,храната от януари 100 лева,но почити всички фирми дават ваучери за храна,всеки месец десетки напускат МВР заради прекрасната работа-кандидатствай и ти-идеално е няма ден,няма нощ.

182

sharky09

преди 11 години

До Atilaведнага да си изпиеш всички хапчета или си вземи по-силни!!!!

181

sharky09

преди 11 години

Пътя на спасението на България е да се промени мисленето на самите Българи. Докато не разберат, че трябва да спрат да крадат , да си скъсват г..за от бачкане, да си плащат всички данъци и осигуровки и спрат да реват и чакат някой да ги оправи промяна няма да има!!!! Независимо дали са държавни служители или работят в частния сектор!!!!!!

180

ФАЛИТ

преди 11 години

Започна се! Държавната хазна е ПРАЗНА! ТО СЕ ЗАПОЧНА ОТДАВАНА АМА ОВЦЕТЕ ГЛЕДАТ С УМИЛЕНИЕ ТЕЛЕВИЗИЯ И ПЛЯСКАТ НА РЯЗАНЕТО НА ЛЕНТИ...

179

Дядо Петър

преди 11 години

Да ходят да се гръмнат.Така няма да им плащаме тлъстите заплати.И да ги гледаме как се шматкат по цял ден.Защото те и за милиционери не стават.

178

Atila

преди 11 години

Полицаите са *** и те не трябва да имат заплата,а да бачкат за доброто на хората-истинският полицай-без заплата!

177

Бойко Мутрата

преди 11 години

А кога хората ще излязат срещу БАНКИТЕ?Г-н Главния Прокурор ЦАЦАРОВ кога ще повдигне обвинения на 5 000 души!?В Исландия, която е с население 320 000 души, 200 души бяха вкарани в затвора, виновни за разоряването на страната.Няма ли да повдигнете обвинения срещу Бойко за фабриката му за нелегални цигари? А чадъра над Мишо Бирата? А рекета над бизнеса?Това е пътят към спасението на България!