28

оле оле

преди 11 години

Докато Росен подкрепял протестите и Дядо Николай щял да продава ролекса майна, комшията продаде майка си и жена си да берат ягодите на Саксонците( познайте жена му дали няма да и подадат едни други ягоди на обере за някой паунд ,докато детето и реве за нея в някоя студена стая без ток!) Ай честито, гласувайте си пак за тиквата да ви довърши!

27

Ф.С.В

преди 11 години

На летището в Виена едно кафе с кока кола е колкото на един бг пенсионер седмичното подаяние !! какво ни сравняваш с Австрия !! и Борисов ни сравняваше с Германия че сме равни като икономически възход но накрая и Германия ни наби шута за Шенген .поради еврейските ни симпатии и забъркването на Европа заради България в арабските каши Хизбула и Хамас

26

СБНЛ

преди 11 години

Абе нали имаш съветник генерал комунист,той те съветва да изкараш енталбетата и да се въведе военно положение до изборите!!!Какво чакаш,смазвай *** по градове и паланки,че започнаха да искат оставките и на майките си !!МРЪСНИ КОМУНИСТИ !!!!!!

25

коментар

преди 11 години

Че това наистина е НАШИЯТ Президент.Точно той, издигнат от ГЕРБ за Министър , предложен и избран за Президент пак от ГЕРБ, подкрепя ПРОТЕСТИТЕ.Това е нещо , което в нито една нормална ДЪРЖАВА може да се случи .Всеки Президент би призовал хората към спокойствие , мир и спазване на законите. Уважаеми ПРЕЗИДЕНТЕ,В каква игра и с кои ИГРАЕШ.Не е ли странно , тя да започне точно сега , когато ГЕРБ , разбра , че ще загуби???Да се създаде хаос и народът да ги повика обратно във властта , като спа

24

Анонимен

преди 11 години

*** не може да се разграничи от Борисов, защото натрупа милионите, докато бат` Бойко беше кмет на София.

23

брадваро

преди 11 години

до нищо няма да доведефинито за теб и не само за теб.

22

Ф.С.В

преди 11 години

Какъв е този Цинизъм ..хората се бунтуват по улиците чакат някакво решение на проблемите -а този ми ходи в Виена на някакви дискусии от сорта " Как да отслабнем по бързо' или на някой еврейски празници ,,,как може такова БЕЗОБРАЗИЕ !! Идвай си в БГ и почвай да работиш !! затова са те избрали !!!

21

М'да...

преди 11 години

Този път май няма да се размине с "мирен преход"....

20

Майна

преди 11 години

Ама ние сме имали и президент!Нищо няма да направи. Само дето му развалихме рахатлъка. Никога повече Братя Борисови. Да не ги допуснем до властта повече. Тези три жертви на самодпалване ще им тежи на съвестта.Да се задавят от апартаменчетата си. След манадата на Цецко тъща му с колко ли лева ще спонсорира. На ред е кмета на Пловдив, да се готви кметицата на София.

19

Гневен

преди 11 години

Не е ли срамно, че един Президент стои отсрани и се радва на народното негодувание и недоволство, защото ЛИПСВА ДЪЖАВНОСТ, ЛИПСВА ДЪРЖАВА, НИКОГА НЕ е имало ПОЧТЕННИ ПОЛИТИЦИ, които да защитават обществото??? Жалко, че са свидетели и нашите деца на ДЕМОРАЛИЗИРАНАТА ПОЛИТИЧЕСКА ХАЙКА в Б-я!!!Срамно е пред очите на Европа, да гониш политици, които нямат нито срам, нито морал! Затова, хвайщай народе КАМЪНИ и ДЪРВЕ и наред муцуните крадливи, тепай докато изчистиш ***, за да изметем след тях!!!

18

tata

преди 11 години

ГНУС ми е от него

17

Анонимен

преди 11 години

Тоя верно не знае на кой свят е. Срещу кого и какво са протестите бе, аланкоолу?! Теб кой те назначи за президент? Не беше ли той същият, който онзи ден ти обясняваше пред цял народ, че за нищо не ставаш?Можеш да подкрепиш протестите единствено ако КАТЕГОРИЧНО СЕ РАЗГРАНИЧИШ ОТ БОРИСОВ и СЕ ИЗВИНИШ на хората, че си му бил изтривалка.Мамка му, тези, ако не са ***, са ***. Един читав за цвят няма тоз сбирток от интересчии около пожарникаря и физкултурника.

16

бб: Контрапротест

преди 11 години

Изкарвайте свиньете!

15

До 8-мия

преди 11 години

Колега много му е мека кидката на Росен и затова не смее да удря по масата . А и избягва да се движи много че под пандалона носи чорапи с жартиери .

14

оле оле

преди 11 години

палячото пак се е хилил като психично болен из Европа, въртейки главата наляво-надясно! И с цялата си наглост подкрепял протеста ?!? В България ни манипулират още с похвати от преди Втората Световна! Лошото е , че сме толкова мозъчно атрофирали, та похватите действат!

13

Иван

преди 11 години

Келнер провеждай изборите и оставка, нали те избраха с ФАЛШИВИКАЦИИи МАНИПУЛАЦИИ.

12

Реалист.

преди 11 години

Ей, мушмурок, какви обещания ни даваше, а сега какво??? Безсрамник, крадец, какъв мъж си ти, а камо ли президент. Пълна мишка, само след *** на Боко и Цоко ходиш, некадърник. Пълен НЕКАДЪРНИК си Росене!

11

Малко мозък

преди 11 години

Ако Росен Момата има малко мозък в главата си и подкрепи протестите защити исканията на народа то Той има огромен шанс да влезне в историята като национален герой ! Ако народът седи зад него няма да има мафия която да му посегне но ако слугува на мафията след кратко време когато няма да име нужен те ще го ликвидират по някакъв начин . За голямо съжаление Росенчо не знае на кой свят е и едва ли ще застане на правилна позиция и съвсем скоро очаквам и той да депозира оставката си както и Цацаров

10

КРАСИВИ ДУМИ

преди 11 години

ХОРАТА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ВЕЧЕ ОТ КРАСИВИ ДУМИ, ОБЕЩАНИЯ, ПАРТИИ И ЛИЦА, КОИТО САМО СИ СМЕНЯТ МЕСТАТА, ТЕ ИСКАТ ЕДИНСТВЕНО ДОСТОЕН, НОРМАЛЕН ЖИВОТ И ТО СЕГА, ИСКАТ РАБОТА, ИСКАТ ДА ИМАТ МЕЧТИ И ПЛАНОВЕ, НЕЩО ОТ КОЕТО С ОБЩИ УСИЛИЯ ГИ ЛИШИХА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ!!!

9

Протестите няма да

преди 11 години

... престанат, докато ББ, ЦвЦв и СД не влезната в затвора!