378

леле-мале

преди 11 години

Става интересно......Сидеров се препознава в Чавес. Смешен плач, наистина.

377

Анонимен

преди 11 години

Сидеров, както и Каракачанов са хора от ДС. Каракачанов даже е бил офицер на бившата ДС! А Сидеров е бил обикновен долен доносник! Но сега се издигна много благодарение на грапавия си език и дълъг любвеобилен език, даже измести офицера Каракачанов! Машалла, евалла, ашкулсум бе Сидерович, щом успя да се подвреш под ноктите на руските служби на Путин и директно от Москва получаваш денги за подривната си политическо-измамната си дейност!

376

Анонимен

преди 11 години

Не случайно платените кутевци пишат постоянно хвалебствия за доносника Сидеров! Вече всички разбраха, че Смрадливата *** на Путин другаря Сидеров е човек на БСП, само слепците още не могат да го видят фактите, а те станаха вече очебийно много!

375

Анонимен

преди 11 години

Ей голем зор му дават червените кукловоди на прехода на тоя Сидеров бе! Не го оставят поне малко да си отпочине! Всеки ден го юркат по нови и нови задачи! Тоя е като курдисано човече, няма спирка, а и как ще има като добре му плащат иначе как ще павка пури за 100 ? и ще води Деница по курорти и ще харчи десетки хиляди ? по вояжи! Ех, колко долна продажна душица е тоя Сидеров, но иначе не пропуска да се кълне в Ботев и Левски! Лошото е че има хора, които му вярват! В това е трагедията на българския народ, предаде ББ, човека, които работеше за него и това се виждаше, а ще докара такива плямпални

374

Анонимен

преди 11 години

Льжльото Сидеров обеща да вдигне минималните заплата и пенсия на 1000 лв. Това беше изчислено и се оказа че ни трябват 6 милиарда на година. Такива популисти които се подиграват с бедността на хората не ни трябват. А особено след разкритията за десетки хиляди ? злоупотреби по курорти с любовницата му, а и откакто стана като братче и сестриче с Станишев се видя истинската същност на проекта на БСП - Атака, който е антипод на другия им проект ДПС. Сидеров съсипа националистическото ни движение така както Костов съсипа синята идея. И двете партии Атака и ДСБ са бледи копия на предишните.

373

Анонимен

преди 11 години

Долно продажно *** е този доносник от близкото минало, а сега вече сътрудник на руските служби! Ако беше жив Апостола, такива предатели на националните интереси и родоотстъпници щяха да бъдат обесвани по дърветата, а не да ми държат лъжливите си речи и да заблуждават хората за да гласуват не за истинските демократи, а за такива слуги на Дявола!!!

372

Анонимен

преди 11 години

Четете вестник Афера! Там пише за агентурното минало на доносника Сидеров! Сега вече този национален предател получава парите си директно от Москва! *** - така го нарече политолога Минчев в предишната Панорама и то в ефир! Така, че руската *** Сидеров ще влезе в Парламента само когато на служебната жена на Станишко й цъфнат налъмите!

371

Анонимен

преди 11 години

Сидеров се репчеше по митинги срещу турците, но се оказа че всичко е един цирк, постановка на БСП-ДС!. ДПС и Атака са двете страни на една монета. От една година се вижда, че позициите на БСП, ДПС и Атака в Парламента, а и извън него са едни и същи по 99 % от обществените въпросите, вълнуващи хората. Това което се говореше за ръководството на Атака и специално за Сидеров че са клонинги на БСП вече излезе наяве и няма как да се скрие! Даже и на дебатите по Референдум по БНТ БЯХА рамо до рамо: БСП- ДПС-Атака! Това е истината, тя се вижда от всички!

370

До 461

преди 11 години

Не мога да се доредя от такива предатели като тебе и Станишко!

369

Анонимен

преди 11 години

Атака 3.6% вчера раздаваше рози по центъра на Сливен.Волене на следващите избори си вън от парламента за постоянно!!!

368

Анонимен

преди 11 години

Не плачи Волене, не тъжиче остана без депутатибез депутати, още без електоратиедин син те предаде, Капка те оставиче нямаш ли парички - зарязват те всичкисал една Деница ти останада те гали под юрганапартията ти семейна атакистканикой вече никъде не я искаех, ти мъко моя патриотска!политико ***, участ идиотска!

367

Анонимен

преди 11 години

Лъжепатриот!Лъжепатриот е СидеровДуша дава братя, даже д*пеТой мижитурка е голяма!Уж беше против БСП,но се оказа поредното й проектче-жалкото малко братче на ДПС!Срещу ГЕРБ вие като бесен,но това е лебедовата му песен!С Капка бързо се разведена Доган чинно се наведе!Ще си го получи целия, аз знамнаистина заслужава целия катранзащото Дявол е голям!

366

Анонимен

преди 11 години

Сидеров имаше за задача да подкрепя управлението на ГЕРБ около година-две докато страната се стабилизира, свет. криза премине, през това време ББ ще натрупа негативи заради непопулярните мерки, които трябва да вземе заради кризата и като дойде удобния момент на Сидеров ще му натиснат дистанционното и куклата на конци на ДС-БСП да се обърне срещу Борисов и той да падне от власт за да дойдат пак на БСП и ДПС да разпределят порциите. Просто на БСП им беше нужна партия като ГЕРБ, която да преведе БГ през кризата, а БСП да излезе чиста от ситуацията без никакви негативи, само наливаше масло в огън

365

Анонимен

преди 11 години

Сидеров, както и Каракачанов са хора от ДС. Каракачанов даже е бил офицер на бившата ДС! А сидеров е бил обикновен доносник! Всички партии, неправителствени организации, вкл Хелзинския к-т са създадени от БКП-БСП-ДС. Като се почне от ДПС, СДС на Костов, Атака, ВМРО, НДСВ, ГОРД, най-новия им проект Кунева! Комунистите си имат свои хора в целия политически спектърнационалисти(Сидеров, Каракачанов) депесари (агент Сава, сега сменен от агент Павел от ДС) имат си уж европейската Кунева, абе народа който и да избере попада в мрежите им! Само ББ беше единствения който не успяха да го купят, за тов

364

До 440

преди 11 години

САМО МАЙМУНИТЕ ПИШАТ НА МАЙМУНИЦА! ТУК Е БЪЛГАРИЯ, Я НЕ МАЙМУНОЛАНД!

363

dragko

преди 11 години

Пак ли тоя,бе.....?

362

Анонимен

преди 11 години

на Бг и е нужна вяра надежда и любов към родината а не мишоци като вас нагли крадливи лъжливи

361

Хахунделчо

преди 11 години

Волен съвсем си усложни диагнозата... Уж националист, а раздава за пример комунисти :D

360

svetozar.christoff

преди 11 години

ETO TUK SAMO PODKREPQM IZKAZVANETO I MNENIETO NA VOLEN,MAKAR 4E SYM ZA SVETOVNO OBEDINENIE,VINAGI SYM TVYRDQL,4E PREDI SVETYT DA SE OBEDINI,TRQBVA DA MINE PREZ TOZI TIP "NACIONALIZYM"-SLED,KOETO VRAZUMEN,DA TRYGNE KUM SVETOVNO OBEDINENIE,KOETO NE E OBEDINENIETO,KOETO ISKA ELITA,RAZBIRA SE,V TOVA OBEDINENIE,NACIITE NQMA DA SE OBEZLI4AT,NAPROTIV-PROSTO 6TE SE OPOZNAVAT I SBLIJAVAT. SVETYT SHTE STANE DOSTA PO-MALUK,KOGATO PRIMERNO SE POSTROI EDNO SVETOVNO METRO,-I HOP ZA 2 4ASA-TE TI USA,TE TI AZIA

359

до 436.

преди 11 години

направи една проста сметка преди да прехвърляш цялата тежест на работещите- 2 500 000 пенсионери,1 500 000 ***,чакащи помощи ,500 000-държавни служители и безработни,регистрирани в бюрата по труда,деца под 18 години.1 300 000 роби,които реално внасят труда си в тая държава.е кво,кръвт ли искате да ни изпиете.1 работещ реално храни 4.5 човека.