10

Ха-ха

преди 11 години

Има само два вида "вярващи": мошеници и много прости.

9

hm

преди 11 години

пълни глупости са писали в ню йорк таймс, всеки православен християнин в българия се радва на избора на дядо неофит. но е обяснимо, ню йорк таймс гледат от далеч и представата им е леко изкривена, а там където липсва интуиция или реален поглед върху нещата в употреба влизат клишетата и предразсъдъците.

8

Анонимен

преди 11 години

Естир,кой е Бог според теб

7

Естир

преди 11 години

Какво ли добро може да се очаква от американците. Престанете вече с този грях. Патриархът ни е избран от Бога. Картината преди изборите беше много по-различна, но след бдението и молитвите на вярващите Бог да посочи своя избраник, за учудване на мнозина , бе избран патриарх Неофит - Достойния. Той е приготвен от Бога физически и духовно за тази му роля. Семейството му, в което се е родил е било много вярващо. Майка му, баща му, а брат му - също. Дори ДС е отстъпила пред вярата му.

6

Жо

преди 11 години

"НЕ МОЖЕ ДА СЛУЖИШ НА ДВАМА ГОСПОДАРИ, защото единия ще обикнеш, а другия ще намразиш"- знаете ли на кого са тези думи?

5

АНАЛизатор

преди 11 години

Църквата в България е толкова насочена към хората,колкото политиката на БСП.

4

Анонимен

преди 11 години

Той Е, неговото име Е, НЕЕ - ООО - ФИИТ!

3

Кои са

преди 11 години

Църквата не трябва да успокоява хората, а да ги води. Но истинските водачи сред отчетата са само Патриарх Евтимий и поп Андрей. Други засега няма. Има само мастити лапачи, педофили и ***, возещи се на луксозни автомобили, воюващи за свещоналивници и чакащи с протегната ръка държавната субсидия.

2

АЗ

преди 11 години

Знам само,че църквата се слага на диктатора Борисов в лицето на ДС патриарха Неофит!ПОЗОР!

1

Samo minavam

преди 11 години

Бях писал за попа и константата на противоположностите.Скъсаха се ***,ченгетата и ку.вите да пишат минуси.Тока е константата е до гроб.