39

Пончо

преди 11 години

Оти Яне е кандидатката на джемини :)

38

ГРЕЗДЕЙ

преди 11 години

Хора, разберете едно: на изборите ще става дума не за друго, а за това дали ще позволим на ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ да се завърне и да бетонира черноморския бряг, да краде пари от енергийни проекти, да започнат пак рекетите и отвличанията (вече започнаха!), да баламосват пенсионерите с 7-8-левови социалноотговорни добавки към пенсиите... Как можете да допуснете това отново да ви случи? И ГЕРБ не са стока в някои отношения, но сравнението работи в тяхна полза.

37

Анонимен

преди 11 години

Който и да сложат, ще е подложен на голям натиск на кого е човек и на кого не е. Такъв цирк ни е държавата, кадърните не ги оставят да работят. ГЕРБ бяха по-добри от цялата тая пасмина, която се пъчи пред камерите - и БСП, и Доган, и Кунева, Волен Сидеров, Яне Янев...

36

Родопите

преди 11 години

Орешарски е в пъти по-добър от този самозванец

35

Анонимен

преди 11 години

ПРАВ Е ЯНЕТО.

34

Анонимен

преди 11 години

На мен пък ми харесва олигарха Иво Прокопиев да стане служебен премиер.Щом е съумял толкова млад да натрупа бизнес корпорация за стотици милиони,щом може да ни продава ток от слънчевите си панели за 80 стотинки за киловат,щом успява да е близък с всички власти управлявали досега,защо да не става и за премиер? Все пак е приятел на президента,а колко толкова ще открадне?

33

Анонимен

преди 11 години

Абе аз нещо не мога да разбера , това да Комунист , нещо като срамна болест ли е , че всички ги анатемосват ..... има Комунисти които са направили много за България , има всякакви ......... а ние какво правим за страната си .......... ?

32

ДС

преди 11 години

И Бойко искаше навремето да работи в ДС, но там тикви не приемат...

31

ГРЕЗДЕЙ

преди 11 години

E като е "световноизвестен" икономист, защо е бил СЪВЕТНИК НА АГЕНТ ГОЦЕ??? Нали е "световноизвестен", защо му е трябвало да съвества КОМУНИСТИ, ДС и прочие??? Аз като обекновен избирател, за когото комунист е диагноза, какво да си мисля за този образ, изпълзял от нищото, където пак ще отиде, след като подготви почвата за ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ?

30

Анонимен

преди 11 години

Чуя ли, че някой е бил, по какъвто и да е начин обвързан с Гоце...и за мен вече е ясно, че не става, за каквото и да е.Това е достатъчно!

29

Анонимен

преди 11 години

И едно бездомно куче да сложат,пак е по-добре от Янка ***!

28

Карлуково

преди 11 години

Яне е нашия кандидат

27

Анонимен

преди 11 години

Плугчиева беше в правителството на Цар Плъх и там "свърши" много работа. Най вече да урежда себе си.Толкова ли няма нормални и квалифицирани хора в тая държава, че само бивши и настоящи крадци се въртят в пространството.

26

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 16:Педерасче, "световно известният" Димитър Иванов е просто е нагло ченге от Шесто управление на ДС.

25

Яко

преди 11 години

Това, което мисля за тази медуза, противоречи на правилата на сайта...

24

Oleee

преди 11 години

Ей няма да ви дойде акъла в главата, ако ще и по кофите да ровите. Какво ми редите партийни листи? По-добре помислете кой може да се орпави със ситуацията най-добре и да тръгнат нещата към по-добро. Много важно кой от коя партия... Хич не ми дреме - интересуваме кой МОЖЕ!

23

Анонимен

преди 11 години

ИСТИНАТА БОЛИ, ДРУГАРИ.

22

Анонимен

преди 11 години

Много ми е противен Яне, но ако наистина това са кандидатите на президента...мога да кажа, че е напълно прав в мнението си.А Плугчиева е толкова некадърна и корумпирана, приближена до Доган, че...незная какво изобщо прави още във властта и защо много честния и справедлив Бойко я изпрати в Швейцария посланик.

21

Анонимен

преди 11 години

по-известна в лесовъдските среди с прякора си Кралицата на горската мафия"С този лаф Янка изби рибата

20

Човек от народа

преди 11 години

Този няма ли кой да го прати вдън гори тилилейски и никога повече да не се появява пред хора. По-голяма и гнусна фурнаджийска лопата създаваща само интриги от това сополиво момченце просто няма.