249

наблюдател

преди 11 години

На 19 юли 2011 година след няколкогодишни съдебни процедури, Волен Сидеров успява да осъди Слави Трифонов за отправяни клевети от ефира на Шоуто на Слави през 2005 година. Това става, след като Слави Трифонов не успява да докаже твърденията си, че е чул в предаването на Волен Сидеров - Атака по телевизия Скат призиви от рода *** ***. Освен това Трифонов e осъден и заради отправени обиди към Сидеров, наричайки го фашист и фюрер

248

Анонимен

преди 11 години

Сидеров премиер!!

247

наблюдател

преди 11 години

Слави Трифонов ви е промил мозъците яко, все пак той водеше няколко години кампания срещу Волен, само и единствено срещу Волен. Как да се оправи българинът, като цял ден слуша чалга и плюе по форумите, а вечерта гледа Шоуто на Слави?

246

ДАНС.БГ

преди 11 години

до 254 "ВОЛЕН СИДЕРОВ ПОЗДРАВЯВА ФОРУМА НА ДАНС.БГ С ПЕСЕНТА КУ**ВИ СБОГОМ! "Волен Сидеров по-добре да се надява от данс да не го поздравят с "ку**** сбогом!"

245

Стига

преди 11 години

Стига с това, че народа ни бил *** - живял съм в 2 водещи Евро страни - сега живея в САЩ и мога да ви кажа - народа ни изобщо не е глупав, даже и *** са по-напред от някой хора тук. Лъжат ви, че не сте компетентни за да ви обират, лъжат ви, че не може да получавате поне по 5 евро на час. Добре се събудихте, не заспивай отново като им повярвате сега! Вярвайте повече на обикновените хора не улицата а не на богатите в палтите.

244

скъпи българи!

преди 11 години

Само искам да ви кажа, че най-старите анти-монополни закони в света са приети през 1899 в Канада и през 1890 г. - в САЩ. Дали ще е евн, чез, еон, нек - няма значение. ТОВА, КОЕТО ИМА СМИСЪЛ, Е ДА СЕ РАЗБИЕ МОНОПОЛЪТ ПО РАЙОНИ! Да имат хората възможност да избират измежду 10 доставчика на ток, вода, парно, стационарни телефони..Всичко друго води до един и същи резултат - сметки на наш гръб.

243

Dimitrov

преди 11 години

До Сидер е мангалЕон никога не е работило на територията на Пловдив. Това беше ЕРП-то в североизточна България.

242

Анонимен

преди 11 години

еон беше енерго дружеството във варна, а евн - в пловдив..как така еон са накарали квартал на пловдив да си плаща тока, не разбрах? ти от коя планета пишеш?

241

Анонимен

преди 11 години

Волен-БОЛЕН.

240

за 'конституция

преди 11 години

Искам да ви кажа,, че поне 50% от протестиращите са млади хора на по 20-30 години. Когато са приемали тази конституция, те или не са били родени, или не са си имали представа какво става. Това не е тяхната конституция. Не е и конституцията на другите 50% протестиращи, които са останали излъгани. Не виждам какво толкова ВСИЧКИ политици са се хванали за сегашните закони като удавник за сламка. Защо ни убеждават, че всичко е супер и законите работят? За кого работят?

239

Анонимен

преди 11 години

Мафията няма да даде власт на Сидеров,запомнете!!!!!

238

До 272

преди 11 години

Но народа няма контрол върху ДКВР - докато върху правителството има. Там е разликата. ДКВР се назначава от кабинета но е независим орган - един вид защитени от независимостта хора определени от мафията.

237

ОЛИГОФРЕНИ

преди 11 години

НАЛИ ИСКАТЕ ЧУЖДИ ИНВЕСТИТОРИ?! ЗАЩО ТОГАВА ИЗЛИЗАТЕ ВЕЧЕ БЛИЗО МЕСЕЦ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ ТОЧНО СРЕЩУ ТЕЗИ ЧУЖДИ ИНВЕСТИТОРИ?! НИМА ТЕ НЕ ВИ ГО НАБИХА ЦЕЛИЯ С ДВОЙНИ СМЕТКИ ЗА ТОК?! КОГАТО БЪЛГАРИЯ РАЗВАЛИ ДОГОВОРИТЕ С ЕРП-ТАТА ТЕ НЯМА КАК ДА НИ ОСЪДЯТ, ПОНЕЖЕ САМИТЕ ТЕ ИМАТ ХИЛЯДИ НАРУШЕНИЯ!

236

Истина

преди 11 години

Държавния монопол има едно предимство - контролира се от правителството - което ще се контролира от народа занапред, тоест когато ЕРП е държавно и народа не е доволен от цената има право да накаже министър или цял кабинет и под натиска на народа цената ще се коригира, а сега и да натискаме виждаме какво става 6% подигравка и то до юли а за зимата к.рец пак.Събудени сега умийте очи.

235

Анонимен

преди 11 години

от Атака да не се правят на ощипани моми, щото те играха патерица на ГЕРБ 3 години

234

БСП вън

преди 11 години

Тия дни БСП виждат, че за да се върнат на власт не трябва да мачкат само ГЕРБ а и АТАКА - защото ако прогнозите са верни и осъзнатите българи излъгани от ГЕРБ намерят утеха в посока на АТАКА и ВМРО - тогава БСП е застрашено от смазване. Сидеров никога не е подкрепял комунисти, а подкрепата му за ГЕРБ беше провокирана от желанието на Борисов да изгони монополите (2009 го обеща), АТАКА се осъзна преди 2 години, сега и народа се осъзна и ако искат БСП да падне ще се насочат към лудия Сидеров.

233

Анонимен

преди 11 години

каквото не успяха да свършат политиците, емиграцията, монополите, кражбите и групировките, май ще се довърши от задаващата се гражданска война...и в крайна сметка Ран-Ът за 4 милиона население ще се изпълни по един или друг начин..дано не е така..

232

Хм

преди 11 години

Се трябва да се гласува за някой, и сега не трябва да се за най-малкото зло, щото видяхме най-малкото зло го какво води. Сега е времето лудите, хората с радикални идеи и желание за промяна и контрол да вземат нещата в ръце. До преди седмица мислех Волен за поредния - сега почвам да го виждам като единствения - щом го плюете толкова е тоя форум (залят с фенове на БСП и Герб) - значи съм на прав път. Много ще съм доволен ако АТАКА победи. Мисля, че тогава ще млъкнете и ще изчезнете...

231

Анонимен

преди 11 години

DOLU AFRIKANOAZIATSKA EVROPA dolu amerika SAMO PUTIN I VOLEN SIDEROV

230

Анонимен

преди 11 години

Най добре да изберем Тоцев за премиер и Солаков за президент.