431

ограбен

преди 11 години

Защото сте крадливи кучета! Смьр за крадците!

430

Анонимен

преди 11 години

Нямаше ли нещо в закона за причиняване на смърт, поради родителска небрежност и нехайство? Така де, като искат справедливост и наказание за виновните... Та това си е точно така.

429

Анонимен

преди 11 години

Нарочно пращат непълнолетни да крадат, за да не ги затворят. Трябва закона да разреши да се защитава собствеността с оръжие. Иначе няма спасение от тая напаст. Опустошиха цели райони от държавата - вече не остана къмък върху камък от имотите ни в и без това обезлюдените села. Стават все повече и като скакалците изяждат всичко по пътя си. Изобщо не им пука за децата им, които продават в чужбина, изостявят още като родят или карат да проституират. Жал им е на за детето, а че губят "работни ръце".

428

Анонимен

преди 11 години

Оръзна ми да оправдават престъпленията си с бедността. И аз съм бедна, но не пращам детето ми да краде. Ходи си на училище и се учи на труд. Като искат справедливост, нека държавата да започне от майката и бащата на убитото момче и да ги тикне в затвора, защото вместо да го пратят на училище, са го изпратили да краде.

427

murmashka

преди 11 години

Крадливите кучете по цял свят ги убиват

426

Анонимен

преди 11 години

Чудя се на въпросните роми, защо не се замислят за съдбата на децата си когато ги пращат да крадат. Тия същества не трябва ли да изпитват вина за това, че карат децата да вършат престъпления? Та те самите генерират този проблем, а после реват с крокодилски сълзи. Като ги гледам изобщо не се чувстват виновни. Все другите им са криви. А държавата си затваря очите пред едно очевидно престъпление на родители към деца. Кой всъщност е виновния? Ако си бяха стояли в къщи сега да са живи.

425

Ангел Айхман

преди 11 години

Тия защо обиждат животните, Кучето като го нахраниш, като го погалиш ти става верен другар до гроб. Аз имам куче на село така се сдобих с него преди няколко години. А *** какво-даваш им храна, даваш им дрехи, возиш децата им до джипито, даваш им бензин, а те за благодарност какво-само те крадат, пребият, запалят ти имота и нашата правосъдна система си пасува, нямало доказателства, само дето половината ми вещи са у тях. Ама трябвало да докажа с документ, че са мои. Вие знаете ли къде е факту

424

ИЦО

преди 11 години

СУПЕР ЕДИН *** ПО-МАЛКО :))))))))))))))))))))))Утре още един!!!!

423

истината

преди 11 години

Роми на протест: Защо убивате децата ни като кучета?Защото вие не сте хора и ако естественият подбор си работеше нормално, без да има *** толерастия и криворазбрана хуманност, отдавна щяхте да сте изчезнали !

422

Анонимен

преди 11 години

ДОКОГА ЩЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ БЪЛГАРИТЕ ДА НИ ТЪПЧАТ , ТА НИЕ СМЕ ПО-СИЛНИ ОТ ТЯХ НИЕ СМЕ ПОВЕЧЕ , ПО-БОГАТИ ДОКОГА ??! ТРЯБВА ДА ИСКАМЕ ТОВА КОЕТО НИ СЕ ПОЛОГА , ДА ВЗЕМЕМ СВОЕТО !!!

421

до Пеца 456

преди 11 години

Пеца, а ти ходАл ли си на училище да се оГАРМОтиш?

420

ЯСЕН

преди 11 години

ЗАЩОТО КУЧЕТАТА СА НА ПО ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ ОТ КОЛКОТО ДЕЦАТА ВИ!!!

419

Ники Н

преди 11 години

Гатанка:Що е то?Ходи голо и босо, а кара BMW,вози се безплатно в обществения транспорт (без метрото),псува и не може да говори правилно български език, а за писане - да не говорим!самоизолира се и живее в "катуни" краде каквото му падне, лъже, убива и изнасилваражда на възраст под 16 годинимразят го и се страхуват от него в Европейския Съюзплащат му да се интегрира, а то не щеправят му нови къщи, а той настанява в тях коне, кокошки и козипроституира и търгува с наркотиции мн. други

418

???

преди 11 години

пОМНИТЕ ЛИ,КАК ОКОЛО СЪБИТИЯТА В КАТУНИЦА *** РЕВЯХА СРЕЩУ ТЕЛЕЖИЗИОННИТЕ КАМЕРИ "СМЪТР НА БЪЛГАРИТЕ", НО НИКОЯ ИНСТИТУЦИЯ НЕ СИ ПОМРУДНА ПРЪСТА ДА НАПРАВИ НЕЩО,ВЕРОЯТНО,ЗАЩОТО,ТОВА НЕ Е КСЕНОФОБИЯ.ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ИНСТИТУЦИИ СЕ ИЗПОТРЕПАХА ДА ТЪРСЯТ ПО ИНТЕРНЕТ ОНОВА МОМЧЕ ОТ ВАРНА ,КОЕТО РЕАГИРА НА *** ВАКХАНАЛИЯ СЪС СЪОТВЕТСТВАЩИ ПРИЗИВИ ЗА ОТПОР И ДАЖЕ БЕШЕ НАКА ЗАН.А НИЕ ПАК ПОЗОРНО МЪЛЧАХМЕ.ВРЕМЕ Е ДАСЕ СЪБУДИМ!

417

Ицо

преди 11 години

Ако не го беше гръмнал, те ромите щяха да си го изгорят

416

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Не сравнявай крадливите ***, които убиват и правят золуми, с бездомните кучета.Те са просто едни нещастни бездомни животни, а *** са престъпна ***.

415

Анонимен

преди 11 години

Те не крадат, бе. Те "берат желязо".

414

Пеца

преди 11 години

Справедливост ли искат ***,ами трябва да я получат. Които крадат, желязо, обират възрастни хора, безчинстват, неходат на училище да се огармотат и още много и много може да се каже, ВСИЧКИ ТЕ ТРЯБВА ДА СА ТАМ,КЪДЕТО БЯХА ПРЕДИ 23Г/ Беше ги страх да се покажат по улиците, и ги принуждаваха да работат. Тази *** долна, няма право да протестира. Или да ги екстрадират към Индия или да им намерат място къде да живеят.

413

абе Деси

преди 11 години

Защо никой нормален човек не учи децата си да крадът,да просят,да убиват?Не ги защитавай защото срещу нас се заселиха и цялата махала е пропищяла!Няма двор в който да не са влезнали,на всичкото отгоре като малки същите тези сме ги хранили и обличали,жал ни беше за тях!Жал ли сега?Няколко от тях са по на 20-25години и вече по три пъти са били в затвора!

412

Анонимен

преди 11 години

ще се примиря с *** в България само ако ни робуват !