29

Анонимен

преди 11 години

До дани.к22коменти там ви е грешката!Да бяхте излезли всички!Акълия Овчев!Като сте оставили да ви ограбват и стрижат не се оплаквай,че не знаем какво ти е било

28

искане!!

преди 11 години

Да се анулират фалшивите сметки .....!!!за двата зимни месеца .Това със 7 % е направо прах в очите и пълна гавра с хорската мизерия!!

27

Анонимен

преди 11 години

До Пич23коментАми тези няколко хиляди човека ще останат на работа в национализираните монополи-какво толкова сложно.Тези няколко хиляди души нищо не губят,но 6милиона ще спечелят реални цени за потребление на ток

26

правилно

преди 11 години

Това са виновните !!!За да съборят Бойко Те вдигнаха цените неоснователно високо ,без да ги е грежа ,че хората ще мръзнат и мизерстват.

25

Анонимен

преди 11 години

До ДаолаKой ти каза,че не може за 2месеца да се оправи всичко трупано през годините?може и за по-малко време,но ни мотаят ега спрем протестите,ЕГА успеят да всеят разцепление и отслабят решимостта сред протестиращите!МОЖЕ,но сега са *** номера с "неможенето" и "трябва време" комисиите "да проверят"Браво на миньорите!Браво и на 35 000 работници от Кремиковци,които се бориха за завода,приватизиран за жълти стотинки и го загубиха,защото НИЕ не ги подкрепихме.НИКАКВА приватизация за БДЖ

24

работещ

преди 11 години

Отначало ужким бяха "миньори", сега станаха "миньори, железничари и енергетици". Като гледам, май са "профсъюзни" ***, клакьори в селски сценки. Ако ви се протестира, тичайте пред кабинетите на директорите ви - там протестирайте против огромните разходи на ръководството, администрацията, охраната и т.н. на фирмите, в които работите - те станаха ПОСЛОВИЧНО НЕРЕНТАБИЛНИ - и мините, и БДЖ, и НКЖИ, та и електроцентралите. И по-малко да поркате, та да се намалят и трудовите злополуки.

23

Килъра

преди 11 години

Колко мъка има по тази земя - горките хора, само като видях КТ Подкрепа и КНСБ ми стана ясно, че нищо няма да постигнат. Ако се бяха организирали сами имаше шанс, но сега... :( Жалко за хорицата, от Подкрепа и КНСБ досега са закопали всички протести, защото техните "протести" са съгласувани с властта.

22

Някой

преди 11 години

Ето, от къде ги взеха тия 7% намаление на тока - затвориха няколко центарли, няколко хиляди без работа - това са десетки милиони спестени на година, таман да си покрият 7-те смешни процента!! После ще искат 13% увеличение и хоп!...даже ще излязат на печалба!

21

макето

преди 11 години

до 31 така е друже секой сака обаче секи иска на компютъро и на топло у офисо на полето ги нема никви а шефа нема да дигне заплатата от собствен опит ти го казвам но съм и благодарен дека не ми дигна заплатата от овчарлъко по убава работа нема от мен да знаете

20

анонимен

преди 11 години

Това беше целта на БСП - да изкарат на улицата на хората, да направят преврат, това го каза и Гиньо Ганев и отнова да потекат паричните потоци към тях!Дреме им за работните места на миньори, тецаджии и жепейци! Червените олигарси си имат скъпоструващи фотоволтаици и солари, които надуват сметките на простосмъртните!!!

19

анонимен

преди 11 години

Фотоволтаиците на червените *** като Петър Курумбашев ще продължат да работят, за сметка на хиляди работни места в мините и тецовете!

18

дани.к

преди 11 години

Вече 23 години работя в частни фирми.Само аз си зная какво ми е.В тази държава няма богуизбрани,като няма работа в мините ще се работи другаде.Всеки трябва сам да се оправя.Това не е социализъм.В Добрич всички предприятия бяха приватизирани и всички останаха на пътя.От тогава до сега някой да е видял да сме хукнали по улиците.Имам чувството че тези хора са 23год назад.

17

Анонимен

преди 11 години

Има ли още некой дето не е излязал на протест? Излизайте по-бързо че правителството и парламента се разпускат до няколко дни. После и да викате няма кой да ви чуе. Нече сега ви чува някой де.Протестиращи ***. Едните протестират за ефтин ток другите протестират защото не дават. А сбийте се де....

16

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Цоко и Боко ги няма, но всичкото което се случва сега е заради тяхното малоумно управление!

15

Даола

преди 11 години

Икономическите проблеми създавани и натрупвани 22 години няма да се решат за един месец нито за два - но началото е положено.Щом комисията може за седмица да намали цената на тока с 7-8 %. А парното ? А водата? Ако продъжи така и се ревизират спекулативните цени и печалбите на монополистите - чуждии български - за половин година държавата ще се стабилизира.

14

Анонимен

преди 11 години

Разделяй и владей, за пореден път наблюдаваме ефекта на тази изтъркана максима.

13

аз пък..

преди 11 години

Аз пък не искам да издържам миньори...Ако сме пазарна икономика и те трябва да са на пазара...Стига сме издържали: БДЖ .... ВМЗ Сопот...миньори..... и тунеядците, които дори и соц. осигуровки не си плащат - полицаи и военни............... Ама кой ли ме пита.....Работи Иванчо нивата е твоя...Затова Иванчо бяга в чужбина!

12

Прудон

преди 11 години

Предлагам Република България да се прекръсти на Анархия България.

11

Спонги

преди 11 години

Токът може да бъде намален веднага с 19%, ако търговците на електроенергия почнат да си плащат преноса на тока през националната мрежа Високо Напрежение. Другарят Къдиев да се чви на протеста, ако му стиска.

10

Анонимен

преди 11 години

Брикел защо не е затворен - нали трябваше да има сероочистващи инсталации?