47

anonimen

преди 11 години

Яне Янев показа, че е съвестен човек и че е последователен в поетата от него битка с олигарсите същите, които сега издигат Кристалина Георгиева. Кристалина Георгиева омъжена за действащ офицер от КГБ. Ееее, смятат ни за ***, но чак толкоз не сме!

46

Анонимен

преди 11 години

ЯНКА ЩЕ ГЛЕДА ПАРЛАМАТА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН. ДОКАТО УВОЛНЯВАШЕ БУДА СЛЕД ТОВА ОБЪРНА ПАЛАЧИНКАТА И ЗАПОЧНА ДА МУ ЛИЖЕ ДОЛУ ПОДПИСАНИЯТ. С ТАКАВА ФУРНАЖИЙСКА ЛОПАТА ДЪРЖАВА НЕ СЕ УПРАВЛЯВА. А ТЕЗИ КОИТО ЩЕ МУ СЕ ВЪРЖАТ НА СЕЛСКИЯТ НОМЕР ДА СЕ ПРИГОТВЯТ ДА ЗАДОВОЛЯТ СЕКСУАЛНИТЕ МУ ФАНТАЗИЙ. ЧЕ ЯНКА Е ЗАГОРЯЛА КАТО ТЕНЖЕРА НА КОТЛОН.

45

Анонимен

преди 11 години

Къде са пуснати обявите?Интересувам се

44

Jelev

преди 11 години

Баш тъй си е тя. "Глас народен - глас божи" - това казваш, нали? И аз съм вече за Яне Янев, макар, че преди да ми се отворят очите малко бях като тези, дето ги наричаш драскачи. Абе на тях някой не им ли плаща? Гледам колко са усърдни в плювките, че чак взеха да се повтарят май

43

Анонимен

преди 11 години

Егаси и глупостите...." да няма друго гражданство" ... тоест всички, които са будни и не са успяли да се примерят със ситуацията, отишли са да учат в чужбина и са получили второ гражданство не могат да участват в управлението на държавата.......... Еми чудите се защо България скоро няма да се оправи ето Би отговора .... Ние не търсим промяна а смяна на едни поне леко обиграни политици с други неопитни и некомпетентни лидери.... Ние не искаме партиии а това какво е тогава ААА ???

42

Анонимен

преди 11 години

За необходим образователен ценз не става дума.... ще им се изтърси някой, дето не знае къде се пъха флашката!

41

Анонимен

преди 11 години

На обява за работа пусната от мафиотска организация като РЗС, предполагам много бандити ще са заинтересовани.

40

КОстурица

преди 11 години

Как ли ставаш в неделя на изборите, измиваш си очите, сещаш се какво се е случило през последните 20 години потъркваш очи, мислиш малко реално над политическата ситуация, и най-разумното, което можеш да направиш е да пуснеш един глас за РЗС !!!

39

Анонимен

преди 11 години

Явно интелигентни хора не ще им свършат работа, защото ще схванат ибрикчийството на вожда си! Янето винаги се ориентира накъде духа вятъра и застава на завет! И няма да се учудим утре да бъде най-големия защитник на премиер от БСП!

38

Анонимен

преди 11 години

През 2009 г. срешам един познат,който живее в Испания и той ми разказа следната случка: Предложили му пари , за да гласува за РЗС, а той ги попитал как може партия, която се казва "Ред, законност и справедливост", да купува гласове?.... Става дума за гр.Бургас.

37

ЗОРО

преди 11 години

В РЗС болката не е страшна,срама ще е голям!

36

Язе

преди 11 години

Абе кОстурица , май ти единствен си фен на янето тук, айде кажи как да гласувам за човек който само говори без реални резултати и който ходи на свиждане на алкесей петров?

35

Анонимен

преди 11 години

Истинският текст трябва да е: "*** и противни сме и за това търсим зад кого да се скрием."

34

Анонимен

преди 11 години

Кака Янка да се гръмне с метлата ! Веднага!Ако иска да си я навре от зад и да се мисли на райска птица !

33

Анонимен

преди 11 години

Това е най- наглото нещо, което съм чува от политик през целия преход. Този човек за да спаси себе си иска да употреби хората за собствения си интерес. жалко, че ще има хора да му се подведат на акъла. Може ли да се има доверие на човек, който носи грозде на А.Петров , изявен противник на ББ, после да носиш портокали на ББ. Такъв човек - "политик" може да съществува само в Б.я.

32

Жельо Желев

преди 11 години

Но да коментираме сериозните неща, все пак: ГЕРБ няма да даде гражданска квота на тези избори. БСП - абсурд! Само РЗС дават право на гражданите, независимо какви политически убеждения имат(дори и да са против самата РЗС!) да влезат в парламента от листите на Яне Янев. Условието е едно-единствено: да са кадърни и да имат какво да дадат на тази държава.Малко европейски полъх, че стига с тези комунистко-азиатски партии, които направиха заплатите 300 лева, а сметката за тока - 350!

31

Анонимен

преди 11 години

Днес защо няма новини за Бойко ? Скучно ми е и сечувствам нещастен!

30

Костурица

преди 11 години

Остана Яне Янев. Един политик, който се развива и се бори. Дори се изправи срещу Бойко, ако не сте забравили. Не съм му фен, признавам. Просто в момента се мъча да разсъждавам трезво и като един истински глава на семейство да избера пътя, който ще е най-добър за децата ми.Нека да напомня, че козовете в тази игра ги държим аз, ти, ти и ти...Всеки народ си заслужава управниците. Бойко или ... някой некомпрометиран досега политик. Аз стигнах само до Яне. Помогнете хора, нека се справим мъжки, по

29

Анонимен

преди 11 години

Вси сме кат малки деца. Може да сме големи, но имаме ли власт???Можеш ли да решиш ТИ или АЗ накъде ще се кара влака? Ей затова ми трябва на мене Яне да ме закриля! Щото той е орел, който кълве очите на хищниците, които пият моята и твоята кръв. Да е чул някой Яне Янев да е взел и една стотинка подкуп? Щото я не сум!!!

28

БоСимеонов

преди 11 години

Тъй се набират мъжки ***.