101

Анонимен

преди 11 години

Анонимен преди 2 минути"Свестните у нас считат за луди,. глупецът вредом всеки почита" - БОТЕВ -------------------------------- По лошо е когато някои започне да представя лудите за свестни....

100

Анонимен

преди 11 години

"Свестните у нас считат за луди,. глупецът вредом всеки почита" - БОТЕВ

99

сашо

преди 11 години

Воленеее, Волене и ти обърна палачинката, с всеки изминал ден лъсва червения ти *** *** долно, и ти две години го л....апа на Виниту, а сега пръв борец срещу монополите, айде баламите умряха отивай си небитието, той Румен Петков ще те оправи.

98

Анонимен

преди 11 години

До от Чехия И зад чехия да отидеш - ако случайно не знаеш - към момента можеш да си регистрираш твое ЕРП и да снабдяваш хората. Собствениците на мрежата нямат право да ти отказват достъп, а таксите за достъп и пренос са еднакви за всички и се определят от ДКЕВР. И това са условия наложени от ЕС и важат за всички страни от ЕС. Дали е държавно или частно - значение няма - условията са едни.

97

izroda 344

преди 11 години

kakiv si bolen li si dolen li si ya se origvai,da ne te e.a m....a

96

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 99 Болен Сайдеров е платено плямпало на Русия. ГазПром иска да купува ЧЕЗ - но чехите се дърпат...

95

JOSEPE BAROUZU

преди 11 години

NALI ISKAXTE TSVI4KI EI VI NA ZA DAV4ENE BON APETIT

94

Е

преди 11 години

А къде ходят печалбите от държавната АЕЦ,НЕК и фотоволтаични централи които имат българския политически елит.Дали българските пенсионери виждат от тези печалби?Сидеров маниполира хората.Всеки по-умен знае как се пълни касата на НОЙ и здравната каса.Не е от НЕК, НАЛИ?!?

93

Анонимен

преди 11 години

EVROSAIZA RABOTI ZA 5-6 DARJAVI OSTANALITE RABOTIAT ZA NEGO PRIMERIRNO GARTIA,PORTUGALIA,ISPANIA,ITALIA I VSI4KITE OSTANALI OT BIVSHIAT SOTS.LAGER DOBRE DOSHLI V NOVIAT SAIUZ NA GERMANIA KADETO DAVKATE TSVI4KI DAMI I GOSPODA

92

от Чехия

преди 11 години

Не разбирам противниците на приватизацията ли са или обикновени ***. Това е монопол и след като за съжаление няма пазар, ТРЯБВА ДА Е ДЪРЖАВНО.ЧЕЗ е държавна чешка фирма, чиято печалба се дава на чешките пенсионери. Нашите пенсионери толкова ли са богати, че да не е наше, българско държавно предприятие. Сидеров е прав. Но тук има някакви писачи, които и майка си ще оплюят, ако така им е казано.

91

Анонимен

преди 11 години

До 91Kolko ste naiven?! Kakvo e darjava spored vas?

90

Анонимен

преди 11 години

OKRADAXA NI S TEXNITE DEMOKRATSIII I EVROPESKI MASHINATSIII

89

Анонимен

преди 11 години

До 88Absolutno ste prav! Nai-posle EDIN koito misli

88

до 81

преди 11 години

точно откакто продадоха ерп-тата зачестиха пожарите в резултат на токови удари

87

BB

преди 11 години

Срещнали се на полянка, прабългарин и славянка. Цуни-гуни, вади-тури, народили чукундури. Хем ебливи, хем крадливи, но най-вече завистливи.

86

Анонимен

преди 11 години

Вън монополите от България.После милиарди ще печели държавата и ще има за заплати.Аец Козлодуй печели милиарди лева,там взимат огромни заплати и привилегии и пенсии дори обикновенни работници.Защо Атомната централа не заделва пари които да инвестира в тези ветрогенератори?нали всичко е на държавата.Така може да не бърка в джоба на хората

85

Факю

преди 11 години

До АнонименСергей не е продавал ЕРП-та бре чалгар, Крадлив Дедо и Тиквата ги продадоха, първият 60 другия останалите 40 процента!

84

Анонимен

преди 11 години

MA SHTE IMA SITNA TSETKA OT TOLKOVA EVROPA BIAL DEN NE VIDIAXME IDVA VIDIOV DEN

83

до стоян петров

преди 11 години

а колко струват тецовете, вецовете, електропреносната мрежа на цяла България от които чез печели?! дали могат, да ги построят с тези 500 МИЛИОНА БЪЛГАРСКИ ДЕНОМИНИРАНИ ЛЕВА, ааа, долно, продажно човече ???!!! а некви определения за констатираните фрапиращи нарушения на чез и за осигурения им прокурорски чадър, а за качеството на услугата?! това по европейски ли е, или това е представителна извадка за чешкото мъжество. родното гьотверенче се разцъркало от дупчицата...

82

за волен сидеров

преди 11 години

в края на 90-те години е бил пресаташе на свързаната с Мултигруп и Газпром компания Овергаз.