11

есид

преди 11 години

за първи път пиша, че Яне е прав

10

Vasilev

преди 11 години

Тъжно.........., полека лека се забравя, че Боката и Цвъцко са престъпници (първия и мутра) и трябва веднага да бъдат вкарани в предварителния арест.

9

И аз като Яне

преди 11 години

Ще започна и аз като Яне да се изказвам по всички въпроси без някой да ми е искал мнението - колкото да си приказвам. Изглежда в България това се цени високо и се смята за експертно.

8

Анонимен

преди 11 години

Янев е напълно прав ! Защо другите политици мълчат, не виждат ли какво става !

7

айсиктир

преди 11 години

Голяма излагация за президента

6

ами кво да праим

преди 11 години

такъв е матряла

5

e

преди 11 години

Бойко е велик хубаво го гледайте,след 8.9 седмици щеви разкара и майчиното млечице.И Президента и гн Цацаров вече неса от мафията,ще има дръж ми радо каскета файтона се клати.Тройната коалиция сама даси слага шарените пижами и да пътуват сами за зандана.Сега ще има повече емоции от колкото първият мандат.Но и костоф трябва да им е войводата в зандана и сидеров.Ох баня.Само Бойко Борисов.Остана малко маменцетови ще разкара Бойко.

4

Груди

преди 11 години

Янка, сериозно ли говориш?Така ти се струва, но вземи мерки все пак

3

6841

преди 11 години

Яне е циркаджия!

2

бивш българин

преди 11 години

Тъжно, но факт - и Яне и бат ви Бойко тоя път са прави за тоя "съвет". Помакът-комсомолец, наврян от бат ви Бойко за президент (и послушно гласуван от вес, драги сънародници) явно получава нареждания през главата на избягалия от отговорност Бойко. Нейсе, сефте ***. Дано Донев да не посочи служебния премиер. Или Прокопиев. Щото много не се различават от Румен Овчаров.

1

Анонимен

преди 11 години

ЕДРАТА ОХИГАРХИЯ- ПРЕДСТАВИТЕЛ НА НАРОДА ?