8

Анонимен

преди 11 години

по-скоро трябва да се обяви цялата приватизация за криминална и всичко да се върне в ръцете на държавата. Така държавните блага, които бяха присвоени от един малък кръг от хора, покровителствани от партиите на прехода ще се върнат в ръцете на държавата. А това са милиарди долари.

7

Анонимен

преди 11 години

Бих се съгласил, но ме е страх ,че ще откраднат и тези пари.

6

Анонимен

преди 11 години

Да тегля кредит, за да стимулирам икономиката ?За това ли на американците парахода се пълни с вода ?Само дето имат голяма войска и оръжейна мощ, та никой не смее да им сваля рейтинга..Аз ако тегля кредит, после МВФ ще ме накара да си прережа сам вените..Тоя американски *** дето дава акъл на на-старата държава в Европа - да ходи първо да оправи собствената си гнилоч.Америка не е световно влияние, заради икономиката си - това е само последствие от всички откраднати умове от целия Свят.

5

Да да

преди 11 години

Що да не набутаме и внуците ни да плащат резила на управниците до тук. Стискаме зъби и почваме да работим за да вдигнем брутния продукт, от държавата се иска само воля и морал!

4

ясен

преди 11 години

Поне един умник като този да имаме , и политиците да го послушат ,ама нямааа !!!

3

Анонимен

преди 11 години

Да, както стимулира икономиките на Гърция, Испания, САЩ, Исландия- надуха се балони, които като се пукнаха се разсмърдяха из целия свят и още смърдят. Да ви се не види "икономистите"

2

Анонимен

преди 11 години

ТОЗИ ИЗОБЩО НЕ ГО СЛУШАЙТЕ КАКВО ВИ РАЗПРАВЯ. ТОВА Е ЧОВЕК С ЕВРЕЙСКО ПОТЕКЛО.

1

82042

преди 11 години

Тоя да не е преписвал от програмата на ГЕРБ :)