234

.....

преди 11 години

Ей драскачи и тук ли вече се навъдихте да пишетеТози Станишев жал няма..започна и тук да си вкарва администрацията..хахахахха

233

300

преди 11 години

Ами това е истината. Явно не я виждам и пиша само аз :) Не трябва да си някакъв елитен учен за да го рабереш това, нали?

232

малийййй

преди 11 години

Станишев пак говорил пред BBC, а Бойко Методиев Борисов вече и в проправителствената ТВ7 няма трибунаКакви времена настанаха.

231

Анонимен

преди 11 години

ХОРА СЕЩАТЕ ЛИ СЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ КОГАТО ХОРАТА ИЗЛЕЗЛИ ОТ ОТЧАЯНИЕ ПО УЛИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ДА ПРОТЕСТИРАТ ПОИСКАХА СМЯНА НА СИСТЕМАТА ,ВЕДНАГА ВСИЧКИ ПРОДАЖНИ МЕДИИ ДЕНОНОЩНО ПОЧНАХА ДА КАНЯТ ПОЗНАТИТЕ ДО БОЛКА (СОЦИОЛОЗИ,ПОЛИТОЛОЗИ И ЕКСПЕРТИ) КОИТО НАЗИДАТЕЛНО ДА НИ (ПОУЧАВАТ) КОЛКО СТРАШНО Е ТОВА ЗА СМЯНА НА СИСТЕМАТА , ДА СТРАШНО Е ЗА АМА ТЯХ И Е МНОГО ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД

230

Дойн

преди 11 години

Добре, че се е обадил в Правителствена, ако се бе обадил на 112 и да чака линейката за простосмъртни можеше да си изпуснем Премиера, пък дори и в оставка!Какво става с тази власт бе, подадоха оставка и половината правителство е в болница?Поболяха се за власт ли?Ами ако това е заболяване, то да ги пенсионират по болест с една заслужена социална пенсия от 140 лв.

229

:)

преди 11 години

Социолозите кога ще покажат 10-те процента одобрение за ексимператор Тиквоний I Великолепни ????

228

Анонимен

преди 11 години

До До гейберчетата- От вчера го пишеш това помолете пнци да ви сменят репертоара.озита

227

koceto

преди 11 години

facebook/boyko.borisov/posts/10151456040602042

226

Батман

преди 11 години

Сега ББ директно от болницата ще отиде по някоя телевизия да обвини някой за състоянието си.. дали ще е матряла или лошите предни или пък метежниците по улиците.. пРиемаме залози

225

s123

преди 11 години

Вие уважение нямате към никого..още по-малко към човек,който е дал много на всички Вас.....!!!Вие сте жалко подобие на представители на това общество и ме е срам,че съществувате..Уважението е висша форма на общуване в нормалните държави,а тук само драскачи,които са с 1-во отделение,а на всичкото отгоре с психични отклонения..засрамете се...!!!

224

Нина

преди 11 години

Нашите родители също са болни и с по-тежки заболявания! За тях няма качествено лечение. ууууу, *** популистки ход!!!!! Родителите ни да измират от нерви и безпаричие, и тъпите герберски реформи, аз сега да рева, че му се вдигнало кръвното. Има Господ! Хайде оздравявай, че да те изправим на съд!

223

Ivan Zahariev

преди 11 години

dnes.bg/obshtestvo/2013/02/27/bylgarchetata-se-hraniat-nai-zle-sred-decata-v-es.181258

222

Гошко

преди 11 години

Пълен цирк, нищо му няма на бастарда... нужен му е ел.столчето

221

Анонимен

преди 11 години

Време е да отидеш да пасеш овце на поляните в Банкя, тихо спокойно и не натоварва сърцето.

220

До гейберчетата

преди 11 години

Боко е милиардер, а и го карат директно в Правителствена болница при най-добрите доктори. Няма смисъл да го мислите, боКомолци. Той ще се оправи и ще си харчи откраднатото с най-голямо удоволствие. Помислете за децата си, които ще избягат на Запад заради такива мутри като ББ. Самоуважение и гордост нямате ли ? А чувство за самосъхранение ?

219

Ники

преди 11 години

284, Борисов не знам от кого може да е по-умен. Цялата държава го оплю. Нещо тезата ти издиша. Вероятно не следиш обществените събития и нагласи. Той, Дянков и Цветанов ще си понесат последствията за безчинствата! Съд за продажниците!

218

Анонимен

преди 11 години

Гбераси,дори по време на виденовата зима не е имало хора да се самозапалват от отчаяние ,а при управлението на мутрата хитрец Буда,вече 3-*** българи от мизерия се самозапалиха ,ама за тях новини няманали господа от Данс.Бг,пбаче задължително всеки ден има има новина ББ,днешната е , че мутрата ББ от много плюскане на мазни пържоли вдигнала кръвно и веднага я приели в правителствена болница,а в същото време онкоболните умират заради липса на лекарства

217

Анонимен

преди 11 години

станишев, костов и доган предложили на борисов 20 депутата за ново правителство и човекът вдигнал кръвно..горе-долу като шотландеца и габровеца, които ходили заедно на църква..като минал човекът с кутията за помощи, шотландецът, за да не дава пари, припаднал, а грабровецът спешно го изнесъл навън ...:)

216

s123

преди 11 години

как може да има толкова *** тук...колко жалко...!!!Болни мозъци....!!!

215

Анонимен

преди 11 години

жив и здрав да е човека има работа да върши