284

Анонимен

преди 11 години

Нека съм нещастен, но с БСП!

283

до чужденец

преди 11 години

само българин на 15 може да напише Оправляват

282

Анонимен

преди 11 години

Изберете мен, няма да крада, ама ще трябва да бачкате...

281

Анонимен

преди 11 години

ДА НЕ ЧУВАМ НИЩО ЛОШО ЗА БОЙКО

280

до чужденец

преди 11 години

понеже пишеш едно и също много пъти тук, ти предлагам да дойдеш и ти да се позабавляваш може и някое кюфте да донесеш пък току виж си пожанл да виждаш и други цветове освен черното.

279

до 334

преди 11 години

еми за това ше си останеш най беден и нещастен защото винаги си гласувал за тях така ти се пада хахаха ***

278

Анонимен

преди 11 години

СТАНИШЕВ Е МЪРЗЕЛ А КАЖЕТЕ КАКВО РАБОТИ ТОЙ?

277

До 324

преди 11 години

Кажи какво да се направи, дай съвет. А иначе всички искаме. Аз искам порше, съседа иска бентли, майка ми иска пари за лекарства и за храна. Всеки иска но никой не предлага. Само станишев и сидеров обещават светло бъдеще с болните си мозьци. Хайде кажи ти какво да се направи. След протестите следва гражданска война. Сега го докарахме само до безвластие и малко самочувствие за комунистите които като лешояди се оглеждат за ***.

276

Анонимен

преди 11 години

До фашистОт кога стана критерий за знанието върху средата? Аз също участвам в нея и виждам какво се случва сега! 3 години мизерия и комунистически лозунги, които трябва да ме убедят че в хладилника ми има ядене, защото е направена магистрала!Ще гласувам за БСП, винаги, защото по тяхно време, имах, а и всички около мен! Дори и да нямаме нищо общо с партията!

275

чужденец

преди 11 години

няма по *** народ от Българите,ми те вече 60 години ви оправляват а вие пак ги избирате хахахаха немохга да повярвам че сте толкова глупави еми засожавате си сегашното полужение,какво се сърдите на Борисов та тои неможе да се отърве от некачествения матерял

274

българан

преди 11 години

Нищо не вълнува повече подлеца български,наглата *** на Б.Б /преди това на БСП/,гнусника Божидар Димитров от идеята за президентска република.Също като Андрей Слабаков!***,вярващи,че идолът им,с цялата си простащина,великият Б.Б. ще стане президент,прибирайки ги под крилото си.Отвращават ме до полуда!!!

273

фашист

преди 11 години

ти си гласувай за БСП но знай че ти си виновник за сегашното полужение и знай че винаги ще си останеш беден и нещастен

272

чужденец

преди 11 години

повечето хора ходат на протеста да се забавляват като пият бира играят хоро пред парламента и флиртуват оставая да доведете кебабчета и кюфтета да лапате

271

Анонимен

преди 11 години

Винаги съм гласувал за БСП и ще продължа да гласувам за тях. Управлението на Бойко, само ме мотивира още повече.

270

Анонимен

преди 11 години

А сега накъде??????????????????

269

Анонимен

преди 11 години

абе какво се правят на отнесени че не разбират какво искат хората?!хората не искат повече да са роби и в21век да визерстват и да са хора 5ръка със стандарт на някое дивашко племе !какво всички се правят на неразбрали!?заслужават не само да сринем върхушката а и да я избесим по диреците!***..мка ви и ***!ще разберете вие какво искаме..краят ви вече се вижда!

268

Спонги

преди 11 години

До КОМУНОМАФИЯ....Ало, Мариците дават по-малко ток от фотоволтариците и вятърните генератори, а цената им е по-ниска от тях. Мариците имат висока цена на тока защото не замърсяват околната среда. Добавката за Мариците към фактурите е не повече от 5%. Само Костов ви е в устата. Като слушам протестиращите, няма нищо против комунистите. Е, няма как да се спусне Аврора по Перловската река и да даде залпове за нова Неокомунистическа Революция.

267

bg

преди 11 години

VE4E SAM SAM SIGOREN 4E V MOIATA DARJAVA OSVEN BOIKO NIKOI NE E NAIASNO KOLKO SME GO ZAKASALI I SAMO TOI MOJE DA OVLADEE POLOJENIETO TAI KATO BSP ISKA GRAJDANSKA VOINA NO NEKAK ZNAIAT 4E NEMA KAK DA STANE DOKATO CECO I ANSELOV KOMANDVAT VOENNITE ..

266

мдаа

преди 11 години

тези който в последните години са гласували за БСП да знаят че те са едни от виновниците България да е най бедна в Европа,защото те са вече 60 години във власта а вие ги избирате пак

265

Анонимен

преди 11 години

Как краят за какво говорите проблемите не са решени на 2 март цяла България излиза по улиците Виждате ли кой е начело на монопола за високите сметки за ток? Шулева, Костов, Кунева, Плевнелиев, Прокопиева, Цветелина Бориславова и Симеон Дянков. Точно те ни докараха до това положение да плащаме луди сметки за ток, поради това, че оскъпиха тока с множеството такси за пренос на енергия, такса зелена енергия, както и множество посредници. Ако ще се търси обяснение от някой, то тези хора трябва да бъдат разпитани, призовани и дадат обяснения пред народа!