990

Анонимен

преди 11 години

НЕ МОЖЕ, защото с такова поведение те превръщат в техен заложник използвайки слабостта ти (виж края) !!!НЕ МОЖЕ философията на оцеляването ти да диктива популизъм, популизъм, популизъм като единствена форма на комуникация и криене през останалото време от даването на отговори пред журналисти и пред парламента !!!Дали параноя, дали обосновани опасения или гузна съвест от мутренските времена все е едно! Ама все е едно !!! Все е едно !!!

989

geri stoqnova

преди 11 години

Точно от Плевнелиев не можем да очакваме да защитава интересите ни, та така и не е ясно как този човек се е замогнал?! И защо избяга от проспериращия си частен бизнес и се натресе на държавнически пост, навярно защото на него може да изкара доста повече пари, чe да уреди и аверите си и тези на жена си. Видяхме какво правеше като министър плащания за едни фирми, за други няма, така обрече сума фирми на фалит.

988

DANS

преди 11 години

Питам какво ще прави Росен Плевнелиев при протестираще? Каква работа има той? Да ги надъхва срещу монополите? Ами нали Прокопиев му е първа дружа утре ще направи служебно правителство и ще го вкара вътре на ръководна позиция.

987

Veselin

преди 11 години

А протестите трябва да са главно за доходите, хората ако имат близки до европейските заплати мисля, че ще си плащат и надписаните сметки, дори и бакишиш ще им оставят :))) и това да се направи до няколко месеца а не след 4 години .Това че по медиите казват, че не можем или не заслужаваме по добри заплати не значи, че е истина :) все пак нали чорбаджиите им пишат новините :)

986

Анонимен

преди 11 години

НЕ МОЖЕ да използваш външната политиката, с една единствена цел да печелиш мощни приятели, за да ти пазят гърба САЩ, Израел, че и Путин !!! А пък във вътрешен аспект орталък с олигарсите, пак със същата цел ! Както и с верни другари като Цветанов. И това стана видно от оставането на Цветанов на поста, въпреки че петната кръв по асфалта, (за които вътрешния министър носи отговорност) бяха определени като петна по собствената партия !!!

985

колегата

преди 11 години

Росен не трябва ли да води консултации за служебен кабинет? Каква работа има с протестиращите? Тоя човек така и не научи какви са му правомощията като президент. Да се маха като не знае.

984

симпозиум

преди 11 години

Намерили са пред кого да си направят исканията. Плевнелиев е безгласна буква в тази държава. Той е просто пионка в ръцете на енергийните олигарси.

983

Veselin

преди 11 години

Първо най добре е да се оправи държавата, да се вдигне от 23 годишната кал, ушким сме в така бленувания ЕС а ни дискриминират и заплатите са ни като на 8-*** 10-та ръка хора, поне на половина от европейските да сме така ще сме поне втора ръка хора :), нали ЕС е една държава, логично е заплатите да са близки .А на досегашните партии политиката им е една и съща да съсипят бавно страната тоест БСП,СДС,ДПС,ГЕРБ,ДСБ,НДСВ,Кунева и РЗС е една партия. Ако не го разбираме сега,ще го разберем след време :)

982

Анонимен

преди 11 години

БОРИСОВ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП !!! ТОЙ САМ СЕ ГРЪМНА ПРАВО В СЛЕПООЧИЕТО изстрелвайки фразата за поръчан атентат срещу него от Ахмед Доган !!! Дрън, дрън та пляс !!!НЕ МОЖЕ да правиш държавата заложник на собствената си параноя, постоянно да се чудиш дали някой не ти крои нещо и да впрягаш всички служби, всичко да слухтят !!!

981

tisho mishev

преди 11 години

Единственият, който се застъпи за хората и е готов да отстоява исканията им е омбубсманът Константин Пенчев, всички останали дори и президентът си траят, навярно защото и те са част от цялата тази мафия, която сега се опитва да запази статуквото си или да завоюват нови позиции борбата за кокала е голяма.

980

Загреб

преди 11 години

Росен Плевнелиев предпочете да прави пари, вместо да помага на българския народ. Много съм разочарован от него и определено смятам, че сбърка страшно много за доста неща. Утре на протестите ще го разбере, като почнат да мятат яйца срещу него.

979

Анонимен

преди 11 години

Плевнелиев иска да залъгва хората. Дано се подхлъзне и си счупи крака.

978

Попов

преди 11 години

Не ме впечатлява вече този човек. Откакто разбрах, че е замесен с Иво Прокопиев, то направо се чудя на акъла си през 2011 година, защо отидох да гласувам за него. Сега ако бяха изборите, то нямаше да го направя.

977

miroslava

преди 11 години

Човек с приоритетите едва ли ще ни избави от енергийната мафия, като се има предвид че към момента нито веднъж не показа заинтересованост относно исканията на хората и налагаше вето на закони само когато имаше разрешение от премиера Борисов. Та сега ли нещата ще се обърнат в полза на хората, Плевнелиев е доста по-ангажиран с визитите си в чужбина и щенията на великите сили.

976

Поршелия

преди 11 години

Не ме впечатлява вече този човек. Откакто разбрах, че е замесен с Иво Прокопиев, то направо се чудя на акъла си през 2011 година, защо отидох да гласувам за него. Сега ако бяха изборите, то нямаше да го направя.

975

Veselin

преди 11 години

Работата на правителството и президента е да казват " като няма хляб, яжте пасти" :)))

974

шмекер

преди 11 години

Никаква полза няма да има за хората от това че Плевнелиев ще се появи на протеста. На него са му зададени други задачи, които той да следва и те нямат нищо общо с интересите на народа

973

Анонимен

преди 11 години

Или да се премахнат монополите, /напр- ЕРП-тата да преминат към НЕК/, или да бъдат държавни. Как частник ще бъде монополист? Не разбирам от икономика, но това някак си не е нормално.

972

Zamunda

преди 11 години

Ще започне ли най-накрая президента Росен Плевнелиев да уважава хората в България, или не? Просто не е нормално да участва в съмнителни сделки с бизнесмени като Иво Прокопиев и Христо Ковачки. Това все пак е президента на страната ни.

971

fani gooo

преди 11 години

Плевнелиев днес на протестите май пак ще успива народа как могат да си редуцират сметките за ток като си сменят дограмата и налепят изолация, а в същото време навярно прибира добри пари за лобистката си работа и той от енергийната мафия, тъй като не спира да припява в полза на зелената енергия.