60

Анонимен

преди 11 години

Ох, горките герберасчета, все заговори и комплоти им се привиждат.

59

До 51

преди 11 години

....Господин ВдянкоФФФ дава тия пари , 51-ви коментаторе , и за хубави нови лимузинки.... за да извозват *** от Народното събрание БЕЗПЛАТНО до родните им села и паланки.... че старите нещо били "морално остарели"?! Дава ги и за добри "коледни и новогодишни бонуси за добре свършена работа" в собственото си и още 2-3 Министерства и институции! И докато държавните служителчета по там си кютят за по 1600 лева заплатка без да вършат нищо! ние гледаме като ГЛАДНИ *** острани със тия сметки!

58

Анонимен

преди 11 години

И кое не Ви е иасно ,за да Ви го разиасним?Вземайте си парцалите и се омитайте от Родината ни.То бива безочливост ама това вече на нищо не миаза.

57

Анонимен

преди 11 години

Чешката компания изпълни "мократа порачка" за свалянето на Борисов и дестабилизирането на страната !...затава незабавно, Вън !

56

Анонимен

преди 11 години

До Депутатин Ей ***! Борисов нали щеше да го вземе лизенза до ...ч. онзи ден? Кво стана? Май и той няма интерес.

55

ДО 51

преди 11 години

Нещо си се объркал ***!!! Господин ВдянкоФФФ дава тия пари НЕ за детето ми... НЕ за бременната ми съпруга... НЕ за моята безработица... дори НЕ и за тротоара пред нас!!!! Господин ВдянкоФФФ дава тия пари за да прави заплатите в собственото си Министерство и още 2-3 "приятелски Министерства" от 1600-1800 лева НАГОРЕ за експертна длъжност ( която включва разбира се само "наши хора и любовници",които главно си бъркат в носа и си лакират ноктите по тези връзкарски Държавни службици!!!....) !

54

Анонимен

преди 11 години

4ez -iz4ezvaiteeeeeeeeeeeeeeeeee

53

51

преди 11 години

51, Ако ги даваше там, а не за коли и екскурзии на любовници и тлъсти бонуси на Калинки, ГЕРБ още щяха да са на власт. Нали така, умнико !Или на вас са ви набивали в кратуните, че капиталиста е лош, а държавата добра и не можеш да проумееш нещата ???ЧЕЗ ви е виновен, че гласувате за крадци :)

52

Анонимен

преди 11 години

До 48: Абе, наивнико ! "Както виждаш монополист свалия правителство, дестабилизира цяла държава !...не правиш ли разлика ?

51

Анонимен

преди 11 години

Тия *** фактури не изпращат, от 1 год. незнам какво отчитат. Така може да плащаме по няколко пъти едно и също нещо. Да се махат тия мошеници заедно с близачите на чешки ***.

50

Анонимен

преди 11 години

Според мен са искали да кажат "немислимо е", но са го променили на "необяснимо е", за да се спасят от линчуване.

49

Шибан Реалист

преди 11 години

Искам господин Петър Докладал или някой Български *** и ***,който срещу четирицифрова сума под формата на "заплата" или "премийка" изкарана от наглите кражби на нашите сметки за ток,работи за ЧЕЗ! Да излязат и по националните медии да ОТГОВОРЯТ ТОЧНО,ЯСНО И КОНКРЕТНО: 1.ПО КАКВА ПРИЧИНА,НО ТОЧНАТА ПРИЧИНА,БЯХА ИЗГОНЕНИ СЪС КАМЪНИ И ШУТОВЕ ОТ АЛБАНИЯ?!? 2.ПРАВЯТ ЛИ ДАЛАВЕРИ СЪС "НОВИТЕ ЕЛЕКТРОМЕРИ" И ВОЛТАЖА НА ТОК?!? 3.НИЕ,СЪС ПЕТОРНИТЕ СМЕТКИ,ЛИ ИМ ПЛАЩАМЕ ЗАГУБИТЕ ОТ НЕПЛАЩАЩИ ***?!?

48

Стига с тоя ЧЕЗ

преди 11 години

ЧЕЗ не са Дявола. 8 процента от оборота не значи 8 процента печалба. Реалната печалба на ЕРП-тата сигурно е не по-голяма от 5 процента, което е ОК. А надписаните сметки са заради *** гета, които ползват ток, но не го плащат и рекета, който плащат ЕРП-тата на управляващите. Защо мислите бяха вкарали полиция там и после полицията се махна и всички заживяха прекрасно?

47

Анонимен

преди 11 години

После дянков дава тези пари за да плаща за безплатното училище на детето ти тъпакоЗа жена ти като е бременна, за теб като си безработен, за тротоара на улицата ти...

46

Анонимен

преди 11 години

Ето ви "Галямият член", но с чешки презерватив !

45

ще ви пратим бе

преди 11 години

Чез-овци да протестирате на Храдчани.Не ви искаме, лъжци сте, крадете българите.

44

Анонимен

преди 11 години

Монополиста взима 10% а държавата- Дянков 20% от всяка сметка. Кой е по големия кръвопиец според вас?

43

четете

преди 11 години

vestnikataka.bg/2012/11/монополистът-чез-остави-албания-без-в/

42

Анонимен

преди 11 години

"Да ни вземат лиценза? Необяснимо е"Aма моля, ние ще ви обясним. Ненакрадохте се, не спряхте да надписвате сметки и да принуждавате хората да ви плащат какво ли не, без да ви пука от закон и власт. Албанците ви казаха "Йок кетап", ние ви казваме - "Отнемане на лиценза". Чешките компании като се правят на толкова уми - да правят далаверите си в Чехия.

41

Росен

преди 11 години

21 нарушения 21 000 000 лв глоба Много добре сте си гледали работата Цяла година ви трябваше за да преминете от 3 месечно на 1 месечно отчитане Така е като си нямаме държава