24

до 32

преди 11 години

Разбира се, че заставаш на тяхна страна, тикво проста.Когато милиционерите протестираха искаха гражданите да ги подкрепят. Сега като гражданите протестират, милиционерите чупят палки в главите им.

23

шефа

преди 11 години

Министъра на вътрешните работи и директора на СДВР- моментално трябва да си подадат оставките. А прекия ръководител на акцията на жандармерията трябва да бъде уволнен дисциплинарно. Това ли е демокрация? Да се движиш пеша по улиците и да те бият полицайте?

22

Фен

преди 11 години

Като вижда, че започва провокация към полицията с бомби, камъни и т.н. защо не се е изтеглил малко назад ами стои най-отпред да се прави на мъж.

21

Анонимен

преди 11 години

Заставам на страната на Полицията! Тези лумпели леко се разминаха. Трябваше с гумени куршуми и електрошок и як бой. Този човек, който е пострадал какво прави в първите редици заедно с лумлелите-провокатори? Вре се между шамарите, после полицията му е виновна.

20

Жижо

преди 11 години

Покрай надрусаната агитка/не повече от 100 души/ пострадаха и други хора. Смятам, че останалите не трябваше да остават да гледат сеир, а да се отдалечат и съберат на друго място. Да оставят Дрогираната клика да им набият обръчите. Бой до припадък и да се нас.ират, когато решат да се бият с полицаите.

19

Тракийски

преди 11 години

Това не е мисъл . Мислъл , ще започне когато да им спираме поразиите още в крачка . Това с шистовият газ беше мислене . С ЕРП-тата не е . Отчаяни сме . Това единственото , с което свързвам онези метежи от времето на Виденов, там хората също бяха отчаяни . А колкото до протеста той се изражда в движение. Това само по себе си означава ,че е акт на емоции , не на трезва мисъл. Основният въпрос ,който трябва да се запитаме сега е с кой ще сменим този провален политик? БСП+ДПС ? СДС? Атака? Кунева ?

18

Обективната Истина 2

преди 11 години

....Айде да си кажем ИСТИНАТА в очите! Футболни хулигани от агитките на два известни столични отбора,бяха там точно и конкретно за създаване на напрежение и разбира се...успяха да постигнат целта си,когато насреща си имат НЕ ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИЦАИ А ТИПИЧНО БЪЛГАРСКИ МИЛИЦИОНЕРИ,за които може би никак НЕ СЛУЧАЙНО има толкова вицове!!! И разбира се после типично по нашенски... ВСИЧКИ СЕ КРИЯТ ОТ МВР КАТО МИШКИ И НИКОЙ НЕ ИЗЛЕЗЕ ДА КАЖЕ ПРАВО КУМЕ В ОЧИ!!! ЗАЩО ИМАШЕ ПРЕБИТИ МИРНО ПРОТЕСТИРАЩИ ХОРА?!?

17

Анонимен

преди 11 години

Волен премиер! Истинският българин си личи и това е Сидеров!!!

16

партизанин

преди 11 години

Янко е виновен дето оглавява протеста!Комунист-опортьонист!!!

15

Анонимен

преди 11 години

Че това са пълни идиотщини, на всеки е ясно. В случая, ясно се видя, че шепа хора не бяха дошли да протестират, а да се бият с полицията.Какво трябваше да стане, да има убити полицай и мирно протестиращи.ТОВА НЕ БЕШЕ ЦЕЛТА НА ПРОТЕСТА.

14

Яко

преди 11 години

Провокаторите са умишлено изпратени герботикви!!!Доказателство: Даниела Пеловска!

13

ами

преди 11 години

До Тракийски Може да е малко късно,но вече мислим и няма връщане назад!По добре късно, отколкото никога!

12

Зрител

преди 11 години

Дрън-дрън...Всичко се видя по Канал 3...Жандармите-тиквопазители са ***...

11

Анонимен

преди 11 години

Само погледнете какви долни лъжци ни управляват!!! Цвинокио милиционера изпрати провокатори да окървавят протеста на мирни граждани, а Буда извади някаква крадлива *** и я представи за инициаторка на протестите!!!!!

10

Обективната Истина !

преди 11 години

Като сме започнали със ИСТИНИТЕ за Майка България и нейните последни 23 години "съществуване" и "продажбата й на парче" от знайни и незнайни абсолютни национални предатели-политици..:( Нека да кажем и ИСТИНАТА за снощи..! Кой "окървави" протеста?!? "Окървавиха" го от една страна НЕ ИСТИНСКИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ а няколко групи от футболни фенове,които айде да не се лъжем,бяха там точно за да направят това,което и стана впоследствие! И от другата страна.. НЕЗНАЕЩИ КАКВО ДА НАПРАВЯТ В СИТУАЦИЯТА КУКИ..!

9

колчо

преди 11 години

Нека да не се требим помежду си , а да требим тия дето требе. Това му е цаката. Да ги требим за чиста и свята република , за светлото бъдеще на децата ни.

8

преди 11 години

Цитат: "В "Люлин" се говори, че Младежа е бил освободен преди два месеца именно, за да създаде структури за масови безредици. " От къде освободен? Кой го е освободил?Намирисва ми на полицейски сценарий. Само онзи ден уж бяха узаптили 700-800 души, все криминални... Къде са те сега?Дали не ги внедряват между протестиращите???

7

Тракийски

преди 11 години

До БГ Интересно ако нямаше протест колко хора щяха да отидат да поднесат цветя . Това е въпросът , който повече си задавам. Един народ заслужава своите управници . Линчувайте ме за това ако искате , ама протестите трябваше да бъдат ,когато се сключваха договорите с ЕРП-тата , когато се сключваха Договорите за Бургас- Александропулис , когато се сключваха договорите за Нефтохим и Балкан Еър. Докога зимата на нашето недоволство ще е тази в която умираме от глад ? Кога ще започнем да мислим .

6

Анонимен

преди 11 години

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТА НЯМА ЛИ ДА ОБЯСНИ КАКВА БЕШЕ ТАЗИ БРОНИРАНА ОХРАНА НА НЕЖНАТА МУ ОСОБА...ОТ КАКВО ГО Е СТРАХ..ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ ЛИ?!

5

Анонимен

преди 11 години

Твърденията на човека не са недопустими, а неудобни за полицията, защото са самата истина.