576

Анонимен

преди 11 години

V Cqla Evropa ve4e piche za BG,ne znam dali buda razbira drug ezik

575

Baj Shile

преди 11 години

Протести - ДА! БСП на власт - никога повече!

574

AAA

преди 11 години

По повод масовите протести в България Шрамайер казва, че цените на тока са само повърхността. Същинската причина за този бунт е немотията на българския народ. Задълженията и бюджетният дефицит на страната може и да са ниски, но почти няма икономически ръст. А дори и да го има, той не стига до малкия, обикновения човек. Това от една страна.

573

EC

преди 11 години

Мисля че на никой не му е кеф да излезе на улицата,но явно друг начин няма,на глад се неиzдърjа.Борисов да си подаде оставката,защото с тия боища до ага ще стигне.Има много наблудатели в България които знаят че имаме наи корумпираните партйи,министри и депутати в света,справка доклада на ЕС

572

Анонимен

преди 11 години

На полицията им плаща народа да ги пази а не бие.Къде е армията ни бе? Трябва да излезнат да пазят народа от ората на буда и цуци

571

Анонимен

преди 11 години

Най-важното е да не се забравя ОСНОВНАТА цел на протестите - търсене на СМЕТКА и съдебна отговорност на всички от началото на прехода, унищожили България за 20на години така, както векове робство не са могли и то "българи"... НЕ ги забравяйте !!!!! Станишев, Доган, Симеон, Евг.Бакърджиев, Софиянски, Първанов, Шулева, Мил.Велчев, Лютви, Местан, Е.Етем!!!, Пирински, Овчаров !!!, Миков, Костов, ВСИЧКИ съдии и прокурори !!!!! Областните управители !!! НЕ ги забравяйте !!!! ТОВА е целта на протестите

570

676

преди 11 години

Мозе би полицаите които биха деца и пенсионери не са българи а наемници обучени в косово.

569

Хаха смехххх

преди 11 години

Гледам нощната смяна с постовете с големите букви е застъпила. Явно липсва ресурс, чакаха драскачите да се върнат от протести за да имат кво да лъжат и мажат.

568

Анонимен

преди 11 години

Абе полицайчетата, бива ли издъхващи окървавени хора, паднали на земята да биете бе, срам нямате ли? Вие БЪЛГАРИ ли сте?Началниците ви се изпокриха, а вие сте бунаците, дето са готови и децата си да избият!

567

Магданоз

преди 11 години

т.н. агитки, провокиращи полицията са ТЕХЕН контингент, 100 процента съм убеден, че повечето от тях са зависими от милиционерите и това, което правят е активно мероприятие на Цецо в защита на Боко, НО ако не се спрат ще ги изгонят с камъни и дървета!!!

566

Анонимен

преди 11 години

DIAKONA E XODIL PE6A DA NI OCVOBODI A MYTPITE NI POROBIXA C DJIPOVE I PRAVITELCTVENI CAMOLETI!!!

565

Анонимен

преди 11 години

MYTPO-TIKBITE ZDRAVO CA ZADEISTVANI OT BAH BYDALATA!!!

564

Анонимен

преди 11 години

657, и кво викаш, до сега все ти беше добре, та нямаше нужда да се бориш, ама сега не ти е, та затова се присети да се побориш малко?

563

Анонимен

преди 11 години

GERBADJIISKI MYTRI ZASRAMETE CE AKO IMATE PONE EDNA MIKRO BYDA MOZAK!!!!

562

математик

преди 11 години

Както и да събирам платените участници в размириците, все се оказват по брой точно толкова, колкото гласуваха под строй за Белене, изпълнявайки повелята на изпедерастеният си Вожд Серж

561

drugata strana

преди 11 години

Аз си мисля, че полицаите са прави. Не може дрогирани фенове от Люлин 15 да хвърлят камъни по тях. И те имат семейства, деца. Струва ми се, че някой им плаща да създават безредици. те 100% не знаят за какво протестират.

560

hanko

преди 11 години

lubomir33.blog.bg/politika/2011/02/09/gen-hristo-lukov-jivot-otdaden-za-bylgariia.682967

559

Голям смях

преди 11 години

До jo.Те ГЕРБ не крадът нали???Само Станишев??Те ГЕРБ са с нов морал 4г??Те ГЕРБ не си вдигат заплатите всяка година??Те ГЕРБ не си поръчаха нови БМВ и МЕРЦЕДЕСИ??Те ГЕРБ не си раздадоха милиони бонуси сами на себе си??Те ГЕРБ 4г. помагат на народа(да умре по-бързо)??Съгласен съм с теб-СТАНИШЕВ е виновен-СМЯХ.

558

hanko

преди 11 години

lubomir33.blog.bg/poТози месец се навършват 70 години от гибелта на един от най - големите български герои !!!!l

557

Phobos & Deimos

преди 11 години

До КОШМАРКой си ти бе, ***, че да си представяш някакви такива екзекуции??? Задаваш ли си въпроса кой стои в момента зад България?!? Е, не е СССР, а ЕС, и при само един повод за неподчинение ще бъдете смазани, това ясно трябва да се разбере!!!