926

Анонимен

преди 11 години

Абсолютно вярно. Кому пречите - повикали малко, строшили два прозореца, ще умрат от мъка ерепетата и виновните политици, че мръзнете по улиците, докато те си пият уискито пред камината. Никога няма да впечатлите с подобен глупав протест. Разбирам да потрошим/подпалим къщурките на Семерджиев, Овчаров, Цветелинка и др. под. кръвопийци или да блокираме Парламента/ Министерския съвет и да не мръднем, докато не намерят решение. Но на подобни безсмислени прояви по улиците никога няма да изляза.

925

5555

преди 11 години

Защо ли от нас не става нищо,щото не ни интересува какво се прави за нас ,а ни харесва да слушаме какво ще направят.

924

varg

преди 11 години

Тази вечер съм толкова щастлив че няма да спя.Ям филе Елена,пия мерло от 2001 година.Не се притеснявам.Всичко е на сметката на герб.

923

Уточнител3

преди 11 години

Изглежда, че ги притиска времето и са решили да не рискуват, тъй като идва топлото, а изглежда и някаква отн. икономическа стабилизация. И можеби, водещата причина е пак "Белене" - явно руските явни и тайни служби ги притисксат, защото има опасност парламентът да спре официално проекта. Да не забравяме, че упорито се говори за големи авансови суми, които червените дължат за "Белене" и които трябва да връщат на Службите и Руската мафия (все едно)....При всички положения-тежко и горко на Българи

922

Уточнител2

преди 11 години

На пръв поглед само едно озадачава - защо точно сега? Знае се, че ББ е готов (поне така казва) веднага да подаде оставка, а това би поставило БСП/БКП/АБпФК в небрано лозе, трябва да изпълняват фантастичните си обещания, което най-вероятно да донесе крах на държавата, по-страшен от Виденовия и сигурно ще ги гонят скамъни. Какво е накарало червените милионери/капиталисти в момента да яхват народния гняв.

921

do dnes bg

преди 11 години

Я се светнете и пишете истината за ВАРНА, където бяхме 30000 + души.

920

бесепар

преди 11 години

Стези сметки платихте разходите на брат ***,идат избори а брат *** никога не е подвел лявата идея.Шъ дадем и по кебапче на всички от онова месце дето преди 20г.го внесохме щото беше 20годишно от нас да мине ,нали после 4г.шъ ви цицаме.

919

Уточнител1

преди 11 години

ЕРП-тата нямат нищо общо. Просто хората бяха манипулирани от медиите и активистите и справедливият им гняв беше "канализиран" от майсторите на политзаговорите. С др думи сега сме свидетели на АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ от най-висока класа - превъзходно подготвено, организирано и изпълнено, като по учебника на Майсторите, написан преди близо 100 години. Ясно е, че организацията на протестите иска пари и логистична поддръжка, така че намесата на опр. тайни служби съвсем не е изключена.

918

Анонимен

преди 11 години

Наистина България се пробужда, няма работа няма и пари, за пенсии да не говорим, всякакви сметки, ток, парно,лекарства, данъци, застраховки и пр. и пр. непосилно високи за прогресивното обедняване на нацията вече години наред. Щом вече и децата веят националното знаме / в Кърджали/ значи много неща не са в ред в държавата на магистралите. Успех за БЪЛГАРИЯ!!!

917

Анонимен

преди 11 години

Единственият начин за вдигане на доходи е БАЧКАНЕТО. Тези момченца с качулките нито имат професия, нито трудови навици. А професия се учи с БАЧКАНЕ и залягане над книгите, не с бутилка бира в градинката.

916

Велес

преди 11 години

E,сега видяхте ли,защо герберастите вдигнаха ззаплатите на полицаите и унищожиха армията? Да се надяваме,че и това няма да ги спаси от позора,който сами си навлякоха с четиригодишното си престъпно управление! Ставай народе!Но недей забравя,че престъпниците са в различни партии!Те са с различен цвят,но с едно и също престъпно мислене и действие!И нека се изясним!Доходите са политика,различните цени,данъци,такси,заплати,социални дейности свъщо са политика...Така,че протестите ни са ПОЛИТИЧЕСКИ !

915

Хора ,изберете !

преди 11 години

СВОБОДА ИЛИ ГРОБ !!!!!!!!

914

damata

преди 11 години

Е, до тук добре - протести, крясъци и викове, ами после? Протестите са само с яйца и камъни, а спомняте ли си как беше 89- нахлуха в Парламента и партийния дом и ги запалиха, а вие сега дремете и обикаляте улиците! Няма и лидер тази цялата работа, за да е ясно какви ще са действията по-нататък.Mай и тази работа ще се отече като вода от ръце!

913

Аспарухово

преди 11 години

Буда ела във Варна,хората те очакват с нетърпение!

912

бсп мъдрец

преди 11 години

Напред българи, към поредната Национална Катастрофа... "чадо много си прогледнало не си за таз държава,тук живеят само БОИ производно на ГОИ ,но по с по слаб умствен багаж.Искате национализация,правилно ний от БСП шъ ги национализираме чрез БАТКО И БРАТКО,щото се видя свърши далаверата с атомното,трябва се намери нова,но като почнеме и тока да ви разпределями-кеф.Та и газа и месото и ракията ви я разпределят симпантизанти на лявата идея,която е всеобхватна.Казах ви ще ни молите да ви яхнем пак.

911

Довиждане Тошко

преди 11 години

"ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА" (1996) - Потресаващи кадри!youtube/watch?v=FTt1MyXCfzs&feature=player_embedded#

910

а

преди 11 години

дааа

909

Анонимен

преди 11 години

GERB са свършени! Давай, народе! ДА изгоним тая крадлива и некадърна шайка мафиотска, начело с ***!

908

Ot Kazanlak

преди 11 години

Не пишете само тук, а излизайте. Днес в нашия малък град изпотрошихме стъклата на енергото. Събрахме се 600 човека. Това никога не се беше случвало. ПП. Смърт за ГЕРБ

907

София

преди 11 години

Eвалата Варна!Голями Българи!