186

пляс

преди 11 години

Ако под "висш пилотаж" има предвид ВИСШ ГРАБЕЖ прав е р. овч.,ръкопляскайте другари.

185

мъдрец

преди 11 години

Били луди тия дето ще гласуват пак за нас от БСП,епа като са 30%от вас как да ви оставиме бе хора да старадатели искате без нас.

184

Анонимен

преди 11 години

Сбогом герб. В историята има доста случаи сдс аут ндсв аут герб също. И никой не може да го отрече. Когато историята говори даже Буда мълчи.

183

Анонимен

преди 11 години

Не увряха ли мизерните ви мозъци,че не сте граждани ,а поданици на нейно величество БСП.На какво ни е кеф на това ще дигаме цените,днеска на тока,утре на бензина вдруги ден на каквото ни скимне.Не разрахте ли ,че сме управлявали управлява ме и ще ви управляваме.Тоя Буда ли,мутра ли се напиня да ви помогне и да ви чуе,ама вие ще си го изритате щото ви е гот да ви управляваме ние от БСП.ПРИЗНАЙТЕ СИ.

182

за 245

преди 11 години

''май'' е излишно..........здраво им пари под дъто..,че и извънареден конгрес тайно свикаха, след скандалите на посерано за позорния референдум :))

181

marinkiss

преди 11 години

Другарят Р.Овч. е сънувал розови сънища преди конгреса :) В условията на златен дъжд, когато банките и икономиките пращяха от пари - той си приписва заслуги за икономически успехи :)Колко смотан трябва да си?И каква бухалка, бе Р.Овч.? Къде е това насилие, за което постоянно говорите от вашата нагла партийка? Май забравихте как по ваше време пребиваха с чукове журналисти по улиците на София? Всеки ден отвличаха хора от домовете им, докато другия Румен правеше пътека до братя Галеви...

180

за 243

преди 11 години

На конгреса не ви ли казаха Боку какъв е - мутра или ченге сред мутрите.......дайте някое окръжно,че се бъркаме и ние обикновените читатели

179

Коко

преди 11 години

Анонимно герберче, твоят израз "май" е израз на некомпетентност и омраза.

178

Хора,Бдете!

преди 11 години

Пак завери редят ''другарите''...........на куманаз ,*** и *** вяра да нямаш

177

Кур дю Коленков

преди 11 години

Като не ви харесва това ,което казва БСП-то, то нека да изберем БУДА ***,че хептен да изчезне България!БУДАли! Нека България да бъде единствената страна в света управлявана от истинска,натурална МУТРА!

176

Анонимен

преди 11 години

Тез нещастници 85 -тови трябва да се молят на Боку да не вдигне изборната бариера на 8.5% защото и те и ченгетата от депесе са вън......всъщност идеята не е толкова лоша, нали ?

175

Анонимен

преди 11 години

Кашкаваладжиите свикаха тоз конгрес по спешност......май им пари някъде

174

М21

преди 11 години

КЪДЕ СТАНИШЕВ Е УСВОИЛ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ЦЕННОСТИ, КОИТО СЕГА ТАКА "СТРАСТНО"ПРОПОВЯДВА?Може би в семейството, където бащатачленът на Политбюро му е шепнел за Европейската демокрация?!?!МухахахахаххаА може би при следването си в СССР, работейки по въпросите на военните униформи на Червената армия?!?!Какъв цинизъм и дебелоочие, тоя комунистически изтърсак да ни поучава!!!А иска и да ни управлява!!Има ли луди, които не разбират това?!?!

173

мъдрец

преди 11 години

ЕГАТИ НАИВНИЦИТЕ ОТ БСП- БИЛИ СМЕ ЗА ЗАТВОРА,КОГА ТОВА СТАНЕ НАШ ДРУГАР У ЗАТВОРА,ЩЕ ВИ ПРИЗНАЕМ ЗА ХОРА А ДОТОГАВА СТЕ ПРАЗНОГЛАВИ ПРАЗНОДУМЦИ ИЛИ ***,КАК ВИ ПО ХАРЕСВА.

172

глас народен

преди 11 години

Офчия е за разстрел, ако само половината от изнесеното от Яне за него и любовницата му *** е вярно

171

вътрешен

преди 11 години

ДругаретЕ спешно свикаха конгрес на шайката си да решат кой и как ше връща на дон *** комисионните за беляНе........

170

Х

преди 11 години

Р.ОВЧ.ОТ 2 ПРАВИТЕЛСТВА ГО ИЗГОНИХА ЗА ДАЛАВЕРИ И ПАК ИМА ОЧИ ДА ГОВОРИ ***.

169

М21

преди 11 години

Угнетяващо и гнусно е чувството, което изпитвам от факта, че децата на Политбюро, Снахите на Политбюро, доносниците от ДС, дъртата партийна номенклатура, Всички тезе, които би трябвало отдавна да са изхвърлени от обществения живот на България, напротив са тук и ни учат на демокрация и искат пак да ни управляват!Да попитам Станишев:А бе ти къде се научи на демократичните ценности?Може би в семейството, където баща ти члена на Политбюро, те е възпитавал в духа на Европейската демокрация?!?Ил

168

мэдрец

преди 11 години

Мразели БСП,крадци сме били,ако е така що три пъти доброволно на колене ни молите да ви управляваме.И сега пак ще се помолите и пак ще Ви управляваме,ние не сме виновни ,че ви е гот кога ви е----ме.Нямате ум нито желание да ни изгоните,така ,че не се напиняите по форумите,е може би ви успокоява празнословието.То нашто се не губи.

167

Анонимен

преди 11 години

Намаление на трудовия стаж,увеличение на заплатите,премахване на плоския данък ,нови 250 000 работни места и други чудеса ни чакат.Че и за капак цитира Чърчъл . То младите напуснаха и напускат страната като след чума,а той сладки приказки реди.Станишев,Станишев,с какво сме заслужили такова уважение...Но нека да знаеш,че Чърчъл е казал и следното-Политиците мислят за следващите избори,а ДЪРЖАВНИКА за следващото поколение.И докато ти си мислиш за малкия...ъъъ...джоб ,ние помним що за политици сте.