35

Анонимен

преди 11 години

КЪДЕ Е ТРАЙЧО ТРАЙКОВ ДА КАЖЕ КАКВИ ГИ Е НАДРОБИЛ В ТАЗИ ЕНЕРГЕТИКА? ПАК ЛИ БЯГА КАТО ОТ ОНАЗИ ЖУРНАЛИСТКА ОТ ЕДНА ТЕЛЕВИЗИЯ? СТРАХ ГО БЕШЕ ДА НЕ БИ ЖУРНАЛИСТКАТА ДА ГО ПОПИТА КОЛКО МИЛИОНА ОТКРАДНА ЧРЕЗ НЕГОВИТЕ ХОРА В ЕНЕРГИТИКАТА. НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИТО ЕДИН ***.АС В Е.АНИЯТ ПАРЛАМАТ. ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЕЗИ КОИТО СА БЕЗПАРТИЙНИ НЕПОДКУПНИ МИЛЕЕЩИ ЗА РОДИНАТА И НАРОДА СИ. АКО НЕ СЕ ПОЯВЯТ ТАКИВА ЩЕ ОТИДА ДО УРНАТА ЩЕ ИМА НАРИСУВАМ ЕДИН ДЕБЕЛ С КОТЕШКА ГЛАВА И ЩЕ ИМ ГО ДАМ ДА МУ ПО СВИРЯТ.

34

Анонимен

преди 11 години

Албанците ИЗГОНИХА --ЧЕЗ ,от Албания ----ФАКТ!

33

Veselin

преди 11 години

Първо беше на разсрочено плащане, но като видяха хората, че ще ги гонят и сега предлагат ушким компенсиране на начисленията :).Най добре да си ходят, както Албанците ги изгониха ,после се чудим защо са ни такива заплатите, тия "инвеститори" изнасят милиярди печалба в чужбина и добре знаем какви пари получаваме :), така покупателната способност намаля значително и парите в обръщения намалят значително .Прости са нещата, но икономистите ги усложняват .

32

ГЕЙКО БОРИСОФФ

преди 11 години

1.ДДС ЗА ТОКА ------- 20 % !!! ЗА БЕДНИТЕ , БОЛНИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ2.ДДС ЗА ХАЗАРТА--- 12 % !!! ЗА КАЗИНАТА НА БОЙКО ЕРП-то3.ДДС ЗА ТУРИЗМА -- 9% !!! ЗА ХОТЕЛИТЕ С КАЗИНАТА НА БОЙКО ЕРП-то

31

Анонимен

преди 11 години

Да си ходят в Чехия и Австрия!На добър им път!

30

Анонимен

преди 11 години

До до 33 младежо в казарма ходил ли си......хахахахаххаа...това е нещо хем точно хем мощно..носиш си го на рамо и си го ползваш....когато има нужда..продава се в ..секс шопа

29

Анонимен

преди 11 години

---34РПГ-----Ръчна Противотанкова Граната/ГРАНАТОМЕТ/!

28

Виртуален Палячо

преди 11 години

НЕПОЛИТЧЕСКИ ПРОТЕСТ НА 17.02 (НЕДЕЛЯ) !!! ЕЛА АКО НЕ СИ ВИРТУАЛЕН *** !! Информация за място и час - в Гугъл : "Национален Протест срещу безобразията в България" ;Моля разпространете - кажете на вашите близки и приятели, в социалните мрежи които участвате, чрез листовка на входната врата, чрез коментари и статии в интернет. Стига са се гаврили с България!!Повечето ми приятели отдавна са емигрирали в чужбина! А вашите ?!

27

Анонимен

преди 11 години

Неразбирам обаче как ще се намалят сметките на българите и как ще ни обезщетят за последните сметки.Поредните неразбираеми глупости!

26

Анонимен

преди 11 години

Албанците ИЗГОНИХА ----ЧЕЗ ,от Албания ,....след като не плащаха поголовно ---сметките си за тока,ЧЕЗ сами си тръгнаха !

25

Анонимен

преди 11 години

Не разбрахте ли че скъпия ток не ни го продава крадеца ? Лиценза бил преотстъпен на друг показвали докумкнтите и факсовете но дали е вярно един Бог знае?! Схемите с фалшиви документи за измъкване са съваршкнни. Държавата е най големия рекет за народа. Този монопол се роди преди 2 управления и парите им затвориха очите на всеки който се опита да го разтълкува

24

Анонимен

преди 11 години

За ЕРП,ЕРД,....Е НУЖНО -----РПГ!

23

Анонимен

преди 11 години

Извинете, но има ли някой начело на тази държава, или има просто едни статистици, които теглят чертата в края на мандата си?

22

До 23

преди 11 години

Какво ще рече частна фирма.Дори и да са частна не може да си позволи да прави каквото си иска тъй като държи енергоразпределителната мрежа на половин държава.И Локхид Мартин са частна фирма ама едва ли си правят каквото си искат тъй като си играят с отрбранителната система на САЩ.Всяка фирма чиято дейност засяга националната сигурност, енергетиката и т.н. се съобразяват с определени закони.

21

Анонимен

преди 11 години

Кой знае още колко "вратички" и "пропуски" има.Само че едва ли са несъзнателни...

20

гЕРП

преди 11 години

ЧЕЗ'КИТЕ МАРОДЕРИ ОТКРАДНАЛИ 70 МИЛИОНА И ГИ РАЗДЕЛИЛИ С гЕРПераските МАРОДЕРИ !

19

аз

преди 11 години

КАКВИ ЗА ЗАПЛАТИТЕ В МОНОПОЛИТЕ?

18

Анонимен

преди 11 години

Вън от България!

17

Анонимен

преди 11 години

Точно така 15, научете се да навързвате фактите и да разбирате къде е проблема

16

Виртуален Палячо

преди 11 години

До 14: Протеста е обявен за 11 часа наобяд. В София започва от ул. Славянска Н:8 (МИЕТ) и завършва пред Народното Събрание. За другите градове информация има в тази фейсбук група: "Национален Протест срещу безобразията в България";До всички останали: НЕПОЛИТЧЕСКИ ПРОТЕСТ НА 17.02 (НЕДЕЛЯ) !!! ЕЛА АКО НЕ СИ ВИРТУАЛЕН *** !!