346

Анонимен

преди 11 години

БЛАГОДАРЯ НА ГОСПОД ЧЕ НЕ СЪМ ОТ ГЕРБ

345

Ние ще го сторим !

преди 11 години

"Борисов няма да отнема лицензи на ЕРП-та"На 7-ми юли трябва да отнемем лиценза на Буда ! От там нататък ще потръгне някак си живота.

344

112

преди 11 години

Боко не се кахари пич, ние че отнемем твоя лицез юли !!!Ако та гони мерак че го уредим по-раничко.

343

Анонимен

преди 11 години

Виж *** Костов как опропасти България с ТЕЦ Марица изток 1 (ТЕЦ ИВАН КОСТОВ) , която ХАРИЗА на американците! Ха сега цените : - АЕЦ Козлодуй 11,68 лв/мегават час (1,168 стотинки) , докато ТЕЦ ИВАН КОСТОВ 175,00 лв/мегават час (американския) ! Сравнено 15 ПЪТИ ПО-СКЪПА ел.енергия, която плаща обикновения българин !

342

ВВВ

преди 11 години

СРАМ МЕ Е ОТ ГЕРБ

341

Анонимен

преди 11 години

гробари затрихте БЪЛГАРИЯ еничари мръсни за едното отупване по рамото ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРСКИЯ РОД

340

Волтер

преди 11 години

Стига си си играл с нервите на народа, че днес горим сметки, а утре ...

339

Анонимен

преди 11 години

Ако енергоразпределителните дружества "не влязат в час", ще ги сменим, каза ЕДНО ВРЕМЕ министър-председателят Бойко Борисов !Ама то беше на уж.

338

ще се намаляват запл

преди 11 години

Колкото повече режимът на пожарникаря остава на власт, толкова повече ще се повишават цените, ще се увеличава безработицата и ще се намаляват заплатите и пенсиите!

337

Анонимен

преди 11 години

само ние НАРОДА може да си помогнем 17.02 масови протести в ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЕЛА И ТИ!!!

336

Секуритате

преди 11 години

Борисов, помни Чаушеску!

335

Анонимен

преди 11 години

Днес ми се обадиха от фирмата,от която купих касовия апарат.Вече ще ми струва обслужването 100 лева на година.Ние сме единствените в света с подобно безумие.Ето това е грижата на Дянков и най-вече на неговия началник-ББ за малкия и средния бизнес.Пак за тях ще гласувам

334

za ZARSTVO BALGARIA

преди 11 години

TRABVA da se VASTANOVI TARNOVSKATA KONSTITUZIA i da se NORMALIZIRA BALGARIA... Trabva BBoiiko Da Napravi PREVRAT,DA VASTSNOVI TARNOVSKATA KONSTITUZZIA,DA RESSPEKTIRA OMRAZNITE KRADLIVI republikanzzi-NARODA STE MU NAPRAVI PAMETNIK... Neobhodima E SMIANA NA republikata S ZARSTVO BALGARIA.Svalete NEZAKONNATA republika Glupazzi,NIE SME V ROBSTVO ot 1944 godina.. Protestiraite stestu republikata Dupeta tapi. A Vii vii STE *** republikanzzi... KAKVI "kalinki" BALNUVATE skapani *** republikanzi.

333

OSAMA OBAMA

преди 11 години

До негербер- I KOGZA SHTE NZAMALITE CENZATA, BE PUNDYO ?

332

ВВВ

преди 11 години

В ДЪРЖАВАТ НА БУДА НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ ДЪРЖАВАТА

331

един от многото

преди 11 години

Само радикални мерки са нужни вече-като не иска да гони ЕРП-тата да си заминава и той.А като си помисля ,че обикалях като гламав на предните избори,за да събирам гласове на ГЕРБ.Само Волен трябва да управлява,за да се възстанови държавата;иначе трябва или да хващаме гората,или пътя за Европата...

330

до 351

преди 11 години

ГЕРБ си отиват и кой ще дойде-комунисти,турци и тям подобни продажници.Твърда ръка трябва,твърда.Семерджиев щели да махнат,Калинките махнаха и какво се промени.Нищо.А какво ще кажете за Пиночет.

329

един стол

преди 11 години

Ще подаря на другаря Борисов един стол, който се включва в електрическата мрежа! (За всички, които не знаят, кой е другарят Борисов. Това е агент Буда!)

328

ВВВ

преди 11 години

ИДВАТ ИЗБОРИ НАКАЗВАЙ ИДВАТ ПРОТЕСТИ РАЗМАЗВАЙ

327

Спонги

преди 11 години

ББ е абсолютен ***. 33% в ЕРП тата са милиони печалба, ако представителят на държавата си гледа работата. Двете Марици продават ток по 20 ст, но на фона на 80 стотинки от енергията на Цветелина са като бедни роднини. В цената на крайният потребител, стойността на купения от ЕРПтата ток е около40%. Защо се опитва да ни будалка. Гърция вече отне лицензите на 2 ЕРПта. Какъв е проблемът при тези манипулации на електромерите това да стане и у нас. Аз не съм съгласен да плащам 15% ***.