226

емигрант

преди 11 години

като гледам какво става в България свят ми се завива тук в Норвегия вземам 2500 евро и плащам 100 евро ток като не се исклучва радиатора почти цялата година е студено ако норвешчите плащат са една заплата са 1 месец както в България ще растрелят министъра и никоѝ няма да си плати тока а вие като сте много отворени пишете си само а не правите нищо излесте и им начупете грозните мутри с мълчание не става това значи че сте доволни

225

Анонимен

преди 11 години

Щом са закъсняли с отчитането ,деляне ..СЕГА ЩЕ ПОЛУЧАТ ЕДИН ОБЪЛ енергото ,нъл тъй

224

Анонимен

преди 11 години

Сметките ни са високи, защото електроразпределителните дружества покриват загубите нанесени от стотици хиляди ***, които не си плащат тока. Нали се сещате, че тези пари трябва да се платят от някого. Това от десетилетия го правим ние.

223

Fan

преди 11 години

Моятка сметка за ток е 120% по-висока!!! Какъв дълъг период за отчитане говорят тези нагли хора!!?!? И какви са тези идиотизми че тази зима била по-студена от предишната?!?!?В Южна България - миналата зима имаше сняг с месеци и температури по минус 18 градуса!!!Тази зима е доста по-топло и сняг имаше 2-3 дни само!!!!

222

Анонимен

преди 11 години

вече ми писна от това ш*бано,безотговорно ,малоумно правителство

221

Сбогом ГЕРБ

преди 11 години

ще национализираме вашите престъпни пари заедно с монополистите в енергетиката

220

Анонимен

преди 11 години

42 СТОТИНКИ НА КИЛОВАТ ЧАС ПЛАЩАТЕ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ. НЯМА ЗАЩО ДА ПЛАЧЕТЕ. ТРЯБВАШЕ ДА ПЛАЧЕТЕ ПРЕДИ 23 ГОДИНИ КОГАТО ПЛАЩАХТЕ ПО 2 СТОТИНКИ ЗА КИЛОВАТ ЧАС. СЕГА СТЕ СВОБОДНИ ДЕМОКРАТИЧНИ И ВСИЧКО ТОВА МОЖЕ ДА СИ ГО НА.УТАТЕ ОТЗАД. ЗАЩОТО ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ВИ ДОКАРАХА ДРУГАРИТЕ ДЕМОКРАТИ КОИТО ВИ ОБЕЩАВАХА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ В ТУНЕЛА НА МИЗЕРИЯТА. КЪДЕ Е *** ОТ ДРАЛЕВЦИ ДА ВИ ОБЯСНИ ЗАЩО ОТ 2 СТОТЕНКИ НА КИЛОВАТ ЧАС СЕГА ПЛАЩАТЕ ПО 42 СТОТИНКИ. АМИ НЯМАГО ЗАЩОТО ГО Е СТРАХ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ.

219

Цвинокио

преди 11 години

Високите сметки вероятно са от Хизбула, преди 10на дни и снощи служители на ЕВН отваряха трафопоста до нас, ровиха нещо и си тръгнаха. Което е меко казано странно, понеже ако има проблем хич не им пука да спират тока през деня, а така да се засилят нощем ?! Но аз съм спокоен - дюнера на ъгъла ме пази, каза го Буда преди година ! След една година се оказа че дюнера ми е отзад, наполовина влязъл.. вЕрвайте му на Буда !!

218

истината

преди 11 години

Алоо ново Бандитче,Дребна Рионка на Мастития Бапдит-Бойко.Не ни залъгвай а кажи колко ни глоби ЕК,затова,че само в БГ нямаме избор на ел.доставчик.Нали затова схемаджията на ДКВЕР-Семерджиев си отиди без да е разследван.Народе ние пак ще плащаме.Докога!!!Полицаи/бандити/ ги съдят в Страсбург за произвол защото в БГ няма съд,а само корумпирани садии и прокурори.Плащаме пак ние.Докога.НА УЛИЦАТА до ПОБЕДА!!!

217

Анонимен

преди 11 години

Високите сметки за ток се дължат на ниските доходи на хората.

216

талибан

преди 11 години

Там, на опашката за ток, си дадох сметка, че наистина "Хизбула" съвсем не е най-голямата опасност за националнота сигурност на България. България като държава произвежда вече социални талибани, които са лишени от много начини на действие.Ако мислите, че не е така - накарайте шефа на ЧЕЗ да отиде на една опашка за ток.

215

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

Във фактурите има: отчетен период,срок за отчитане и срок за плащане.Какво сме виновни ние,че някой не изпълнил условието,което сам е поставил?Ако закъснееш да платиш ти режат захранването веднага и после плащаш за да ти го включат.Предлагам плащанията поради закъснялото отчитане да се поеме от тези,които са закъсняли -иначе на оръжие братя БЪЛГАРИ!

214

шанс

преди 11 години

Приватизацията на енергоразпределителните дружества е най-голямото зомби от всичко. Тя стана във времената, когато мантрата "държавата не е добър стопанин" вървеше много. Къде са днес неолибералните ***, за да защитят оставянето на хората в ръцете на частните монополи? Защо никой от Института за пазарна икономика не коментира сметките за ток на хората? Защо никой от десните икономисти не попита как стана така, че в много градове на страната има хора, които излизат на протест и настояват за национализация на ЕРП-ата като последен шанс

213

Румен

преди 11 години

До 312Няма осъдени и наказани, защото в последния работен ден на НС, тройната коалиция си гласува закон, съгласно който - не може да бъдат съдени и да им се търси отговорност за заменките, кражбите, далаверите и т.н. мръсотии и престъпления, за обща отговорност, например на даден министър защото представлява министерство. След като ограбиха всичко, червено-черната чума се оказаха недосегаеми. Най-страшното е, че искат отново да ни управляват и спретват атентати, стрелби и компромати всеки ден.

212

Аз

преди 11 години

ДА СКАЛЪПЯТ ПОРЕДНАТА ОПАШАТА ЛЪЖА....ЗАЕДНО! ЗАЩОТО ЕДНИТЕ СА ДАЛИ КОМИСИОННИ,ЗА ДА МОГАТ БЕЗНАКАЗАНО ДА КРАДАТ, А ДРУГИТЕ СА ВЗЕЛИ,ЗА ДА МОГАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБИРИТЕ И ДА ЛЪЖАТ ХОРАТА. НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ!

211

глад

преди 11 години

Българинът е кротък, тих, послушен човек, който иска уют, покой и спокойствие. В ДНК-то на всеки българин е внушена идеята, че трябва да си има дом и да е съвестен със своите задължения. Забележете само - първата работа на пенсионерите, след като си получат пенсията, е да отидат да си платят сметките, независимо, че след това остават почти без пари и с перспективата да изкарат месец на гладно

210

Бойко

преди 11 години

Бойко Борисов обаче може да мине за късметлия, защото намеренията към шефа на ЧЕЗ вече граничеха с биологически невъзможното. Убеден съм, че поне три-четвърти от заканите към този крупен и мазен шеф са анатомически неизпълними, което обаче, в дните на революцията, едва ли би спряло народа поне да се опита да ги направи.

209

Революция

преди 11 години

След като чух няколко по-възрастни жени да се заканват на частните монополисти по-люто от Райна Княгиня на турците, схванах, че България наистина е пред революционна ситуация.И този път това ще бъде революция на бедността.

208

1

преди 11 години

Колкото и разни мастити политолози, социолози и шамани към западни фондации да се опитват да ни внушават, че ние принадлежим към клуба на богатите, това може да мине като идея само пред човек, който не получава 160 лева пенсия, а получава сметка за ток 150 лева. Когато някой от адептите на този подход се опита да оцелее с 10 лева на месец, тогава ще призная учението му за правилно и вярно.

207

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

Как само ни баламосва тоя с жълтото около устата-той да е чул нещо за напрежение,честота па да вземе да ги свърже с някои формули от електротехниката ,да прибави към това и високите цени и монополистични интереси и всичко си идва на мястото.Май идва време пак на партизанското движение само дето няма да има смелчаци за партизани ама истински.