502

Анонимен

преди 11 години

Некадърността е издигната на пиедестал!И заради нея държавата абдикира от задълженията си!Как е възможно ЧЕЗ да е държавна чешка фирма,да се оправят,да печелят,а ние да не можем?Значи, нещо не е наред!Нефтохим бил губещ-харизаха гоКремиковци -опосканБалкан-нашите гадове го дадоха на гадът БМЗ-Сопот -само преди броени дни му еб..а маматаИ още на хиляди предприятия им пяха парастаса! Хората с по-старо ЕГН знаят какво беше,и сега какво е!Да,трябва съд, нов НАРОДЕН СЪД,и той да действува!

501

Анонимен

преди 11 години

БРАВОООООООООООООО!!!!!Смачкайте тези престъстъпници от ЕВН, ЧЕЗ и ЕОН. Свобода за България!!!!

500

Анонимен

преди 11 години

Особено от терор!Слабото управление,безизходицата,арогантното поведение и недосегаемост на миропомазаните мутри и политици,може да роди само едно нещо бунтове и терор.От това никой няма полза.Единствено народа изпуска парата и намалява напрежението.А кой знае,може да има и ефект.

499

777

преди 11 години

До Анонимен Ами върни се на село ! Защо ние да страдаме от твоите терзания !Намали тревата !!!

498

Драган

преди 11 години

Съд за всички ръководни служители в ДКЕВР , за престъпно нехайство !И да върнат всички заплати ! Ние нямаме нужда от тях ! Защо взимат заплати от бюджета и подкупи от монополистите ? Да изберат едното от двете !

497

Анонимен

преди 11 години

Горивата трябва да поскъпнат 4 пъти, а тока 5 пъти. Само така селяните ще се върнат да обработват земята и да отглеждат ***. Сега обикалят по моловете и харчат пари. Кръчмите са препълнени, никой няма деца. Едно поскъпване ще отрезви самозабравилите се.

496

Маркс

преди 11 години

Всички тези дето дойдоха с прехода, се плашат само от НАРОДЕН СЪД и терор,

495

оптимист

преди 11 години

До Виртуален ***-Напълно си прав и аз си мислех същото.Винаги така се случва.След референдума...Баретата.Странно ,но това управление скача от скандал в скандал.Интересно утре кого ще гръмнат???В момента ПР спецовете на БУДа мислят.Утре със сигурност нов скандал

494

Наглите от ДКЕВР

преди 11 години

Ясно е, че правителството не желае да намери специалисти за решаване на кризата с измамите за ток, парно и вода. Да се повтаря единствено, че отчитания период е по-голям, просто вече не става.ДКЕВР трябва да се разпусне, членовете му трябва да бъдат дадени на прокуратурата и осъдени, защото са престъпници, при това, нагли. Трябва да се конфискуват и имуществата им. Това е наложително и безусловно справедливо.

493

оптимист

преди 11 години

Днес се заформя хубав ден за Българската демокрация.Цял ден без БУДА на екрана.Защо ли не е сред народа и не почуства по гърба си всенародната любов????Защо не обяснява че Хизбула е виновна ,международната криза ,глобалното затопляне,тройната коалиция???Защо не излезе да обясни как всеки ако яде филия с мас и си сади картофи ще може да си плаща тока на Цв.бориславова.ЕХХХХ Будалите сме ние...

492

Анонимен

преди 11 години

Стани, стани, юнак балкански, от сън дълбок се събуди !!

491

отговор

преди 11 години

Българите изразяват острото си възмущение от ЕВН и осъждат вандалския грабеж от страната.Неучтиво ви призоваваме да си ходите,дойдохте ни в повече

490

Анонимен

преди 11 години

ТОКА НИ Е НАЙ-ЕВТИН В ЦЯЛА ЕВРОПА. СТИГА РИВАЛИ - ЦЕЛ МЕСЕЦ ИГРАЛИ КюЧЕК И ПЕКЛИ НАДЕНИЦИ И СЕГА - ОЛЕЛЕ МАЛЕ. *** ДЪРЖАВА!

489

Анонимен

преди 11 години

Или те, или ние! Нямаме избор! Икономика, външна и вътрешна политика, всичко е в пълна разруха.

488

Анонимен

преди 11 години

Абе къде се скри Слънцеликия ?

487

Виртуален Палячо

преди 11 години

Внимание Българи!! Скоро ще стане "нещо" което да ни разсее от темата.. Бъдете вниманителни и преценявайте трезво информацията, която предоставят масовите медии!

486

Бойко Борисов

преди 11 години

З А П О В Е ДДо Министъра на финансите на Р БългарияН А Р Е Ж Д А М:От утре, 11.02.2013, да се отпусне субсидия в размер на 6 500 000 лева с цел покриване нуждите от вазелин на засегнатите от завишената цена на тока.

485

666! СУПЕР...

преди 11 години

....С ЕНА ТИКВА НЕ МОЕ СЕ ОПРАИТЕ...!...ПУШТИ И ТОК...!

484

Анонимен

преди 11 години

Боко беше главен секретар в правителството на НДСВ.И три месеца изкара при Тройната коалиция.

483

pele

преди 11 години

ЧЕЗ и другите кожудери вън от България стига вече стига