143

Анонимен

преди 11 години

тая пръ*ла има по-далечна цел, я в политика ще се увира, я "бащини" имоти ще владее.Бъкел на български не знае!Пък и малкото - да е живо и здраво - Симеон, добре! Ама защо и Хасан - на мароканския крал, на татя му *** приятеля!Боже, пази България!....За колко ли време ще й дадат гражданство, а? Като деца от смесени бракове, родени тук, чакат с години!ББ ще върне жеста на "ракетата носител" дЕдо Симо Кобургорски!

142

Анонимен

преди 11 години

до 174А ти какво търсиш м.. си тука?

141

Антонио

преди 11 години

До DO 160 ...всеки има опция да пише на кирилица. И на арабски и на китайски можеш,

140

Анонимен

преди 11 години

Ей много омраза тука, ама не към правилните хора.Фердинанд е единственият български владетел влизал в Солун. Обвинявате го, че е нападнал сърби и гърци едновременно, а знаете ли, че българското общество тогава би погледнало на всяка отстъпка от Македония като национално предателство (не оправдавам самото нападение).Борис ни отървава с минимални отстъпки в съюза с Германия (300 000 армия чака на Дунава), не участваме на източния фронт, вдига глас за евреите...В катастрофи ни били вкарвали, хах

139

Анонимен

преди 11 години

161. Абе Антонио, Гърците са наричали всички варвари .Но първи са признали Българската държава на север от Дунав. Българите са отблъсквали Хазарите и фактически са пазили северната граница на Византия ! После са били принудени да признаят и Дунавска България в 681.

138

До 164

преди 11 години

Ти сигурен ли си, че си българин? Да не се окаже, че си рода на княгинята, тогава ще пееш май друго по форумите! На думи сте много силни!

137

Анонимен

преди 11 години

E,KAK ? NALI I MALKOTO K.PELENCE SHTE STAVA CAR

136

Korsar

преди 11 години

Sigurno sa ostanali oshte imoti za vzemane,che Diado podgotvia vnuka za badeshti bitki.

135

iUJ

преди 11 години

Тая мумия дет не знае български и се е свързала с резания шмайзер хасан да взима косовско гражданство и хич да не ми се пише княгиня

134

Ама

преди 11 години

Тез влюбени ли са?Пък бат Бойко бил само уж охранител на царя.Глей го ти мискинина!!!

133

Чичко-боричко

преди 11 години

Чичко-боричко, що си хванал таз кака?Както казва чичко Яне Янев, я хвани автомата.По ще ти отива.

132

Анонимен

преди 11 години

Какви българи са мадридския хитрец и потомството му,бе Господи!Само изтрещял от глупост народ може да счита този изтърсак за свой цар,човек без нито един АТОМ българска кръв!А този народ е родил Левски,Ботев и т.н.Та за това и сега ни управлява един мутрообразен де.ил,учил "занаята" от правешкия де.ил!

131

Анонимен

преди 11 години

Бойко Бибитков ,пък,к,во общо може да има с Тодор Живков,той -бай Тошо си беше голям държавник и политик и България просперираше по негово време,а тоя *** е един ***,самовлюбен мутраген прочел една единствена книга през живота си -Винету и плюскал да му порасне врата дебел филии с мас ,при Тодор Живков имаше държава ,при тоя урунгел я закрихме държавата !!!

130

Патриот

преди 11 години

СИМЕОН-ХАСАН!!! ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК!!!??? НА НОВАТА ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ!!!???НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ ПО-ВЕЧЕ ЗА ТОЗИ ЛЪЖЕЦАР!!! ИСКАМ ДА СЕ ИЗТРИЕ ОТ УЧЕБНИЦИТЕ ЗА ИСТОРИЯ! ИЛИ ДА СЕ ЗАПИШЕ, ЧЕ ТОЙ И ДЯДО МУ СА ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ НА БЪЛГАРИЯ! А СЕГА ПОДГОТВЯТ ВНУК МУ ДА НИ ДОВЪРШИ!!! ЯВНО, ЧЕ СЕ ПРЕДАВА ПРЕЗ ПОКОЛЕНИЕ!!!

129

Анонимен

преди 11 години

Антонио, ти си безродник и национален предател.

128

Няма лошо

преди 11 години

Нека, стига само калашници - малашници. На тази ще и трябват шофьор, чистачки, гледачи за конете, море за мореплаване на зетът и т.н. все работна ръка.Ако доведе и Анджелина - супер. И Бекъм да доведе.

127

Антонио

преди 11 години

Колко българи отидоха в испания когато беше добре, е.ахте ***.ката на държавата и сега не ги искаме княгините, е ако тя не дойде някой ще й работи имотите, мързелива завистлива , миризлива *** сте. Фалшиво племе сте, гърците когато чуят за българи ги наричат варвари или диваци. Сега разбирам защо е така.

126

Анонимен

преди 11 години

до 158Обида е такъв *** да се нарич цар. А ти се научи да пишеш на кирилица, защото в случая точно ти нарушаваш правилата на сайта.

125

Анонимен

преди 11 години

Майкъл Джексън?!

124

Анонимен

преди 11 години

"Княгиня Калина поиска BG паспорт от БорисовМалкият Симеон-Хасан също ще взима гражданство"Не, не ,не ,неееее..... Ненаяде се тази фамилия....