256

Анонимен

преди 11 години

Спасението на България се казва Бойко Борисов и партията му ГЕРБ. За тези 3 години управление ясно се видя, че въпреки кризата, държавата ни стъпи здраво на краката си и благодарение на стабилната ни финансова политика, която постоянно се дава за пример, инвестициите започват да стават все повече, което пък ще повиши доходите на хората! Животът в страната ни ще се подобри защото новите магистрали ще доведат до още по-големи инвестиции, промяната в съдебната ни система ще вкара престъпниците в затворите, кражбите на милиони от ДДС и всякакъв престъпен бизнес ще останат в историята и нещата ще с

255

Анонимен

преди 11 години

Ах как харесвам бате Бокотой скроен е тъй широкои ми шаварика ту на ляво, ту на дясно,но ме праска право в д******то тясно!

254

Анонимен

преди 11 години

ЗА 4 ГОДИНИ СЕЛСКИТЕ РАЗБОИНИЦИ ОТ ГЕРБ НАПРАВИХА МНОГО ,ТВЪРДЕ МНОГО.4 ГОДИШНО ЖЕСТОКО ИЗТЕЗАВАНЕ И ГАВРА С БЕДНИЯ ГЛАДЕН МИЗЕРУВАШ БЪЛГАРСКИ НАРОД.4 ГОДИШНО БЕЗПОЩАДНО ОГРАБВАНЕ И ПОДИГРАВАНЕ С МИЗЕРУВАЩИЯ НАРОД. 4 ГОДИШНО НАГЛО И АРОГАНТНО ДЪРЖАНЕ НА НЕГРАМОТНИЦИТЕ БОКО,ЦЕЦО , ДЯНКОВ ,ФАНДЪКОВА И ДР.ЗА 4 ГОДИНИ СЕЛЯНИНА ЦЕЦО СТАНА ГРАДСКИ МИЛИОНЕР И ЗАКУПИ С ДЖОБНИТЕ ПАРИ НА ТЪСТА,ТЪСТАТА, ШУРЕА И ШУРЕНАИКАТА 6-АПАРТАМЕНТА.ЗА 4 ГОДИНИ ПОЖАРНИКАРЯ ИЗЖИВЯ СВОЕТО НЕИЗЖИВЯНО ДЕТСТВО,ТО НЕ БЕШЕ ЛЕНТИЧКИ ,ЕФИРНО ЛЕНЗЕНЕ,РАЗХОДКИ С ЛОДКИ ЯХТИ САМОЛЕТИ ВЪРТОЛЕТИ ,РАКЕТИ САМО ДЕТО НА

253

Леля Тошка

преди 11 години

О, Сергей, я ти малко ни попей: сладко, сладко ти ни обещаваш, как с АЕЦ тока ще поевтиняваш. Как от кризата ще ни избавиш, ти за миг няма да се бавиш. Нашата надежда е във теб партиецо любими, за теб пиша аз тез рими.

252

ДянкоФФ

преди 11 години

За ДС дадох пари и се оляха с Доган с пищоф барут йок!За атентата на серГЕЙ отпускам само за вибратор,но тези мухльовци от ДАНС дет им дадох милиард да не оплескат пак нещата и Станишев да земе да се целува с атентатора!!!

251

Ууууу

преди 11 години

След 1944 г. по време на ком. упр-е, България 3 пъти е фалирала-1956, 1986 и 1990г. и спасявана от СССР, но през 1990 вече го нямаше СССР и на комунистите беше жизнено важно Запада да отпуснат кредити на фалиралата ни страна. За това се създаде лъжливата демокрация от ДС чрез създаване на СДС, ДПС а БКП се преименува на БСП за да се имитира уж някаква промяна и да ни отпуснат кредите, които после пак отидоха в грабливите ръце на ком-те. Тази уж промяна беше нужна на комунистите за да присвоят капиталите на страната ни и да се превърнат в червени капиталисти, както и стана!

250

Анонимен

преди 11 години

Преди месец Премиера каза, че са отпуснати 200 млн от ЕС за строежа на завода за отпадъци и пролетта започват. При Бат Бойко се строи, а не се *** като за световно като при предишните крадци! За това и България дръпна толкова напред. Само до преди 3 години нямаше държава, а мафията си имаше държава, защото всички структури като съдебна система, полиция, банков сектор, индустриален сектор, всичко за което се сетиш бяха в ръцете на мафията барабар с министри, кметове, премиери, абсолютно всички. Сега БГ е на 2-ро място след Швеция по финансова стабилност, усвояваме милиарди евро от ЕС! Премин

249

Уууууу!

преди 11 години

В чуждите медии днес писаха, че ДПС е турска партия, не знам защо комунистите толкова ги харесват тия депесари, та чак и коалиция правиха и дадоха на Доган да разпределя порциите. Не знам, но ми се струва че БСП имат някакъв комплекс на чуждопоклонничество, винаги са били подръжници на руските интереси, то не бяха протести шистов газ, АЕЦ Белене. През 1989г. чрез агентите си в ДС не само изкуствено създадоха ДПС, ами вече 20 години как работят за нейните интереси, демек за турските! Почвам да се чудя дали БСП е изобщо българска партия след като винаги е поставяла чуждите интереси над държавн

248

Анонимен

преди 11 години

Сидеров премиер.

247

Анонимен

преди 11 години

МНОГО РАНО СТЪКМИСТИТЕ ВЗЕХА ДА НИ СТЪКМИСТВАТ. НОМЕРА Е ДА МОЖЕ ДА СЕ ВЪРЖАТ ПОВЕЧЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ КЪМ ЛЪЖАТА. САМО НЕМОГА ДА СЕ НАЧУДЯ НА ТЕЗИ КОИТО ДЕЙСТВИТЕЛНО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БСП-БКП- И ЗА ГЕРБЕРАСТИТЕ. ТОВА СА СИГУРНО ТЕЗИ КОИТО НЕ СИ ВЗИМАТ ЛЕКАРСТВАТА И СА ПУСНАТИ ОТ ЗАВЕДЕНИЯТА СЪС УМСТВЕНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ. ЗА ДРУГИ НЕ СЕ СЕЩАМ.

246

Анонимен

преди 11 години

Другари, БСП си отива завинаги, нищо вече не може да ги спаси нито лъжите им, нито червените пари на червените капиталисти, нито ежедневните гнусни плюнки срещу Борисов! Ще остане само лошия спомен от тази продажна партия, която за малко да затрие страната ни, като ни направи 16-та република на СССР! С това си най-предателско действие, комунягиите се изплюха върху светлата памет на Ботев и Левски и хилядите други герои, загинали за свободата и независимостта на Родината ни. Вечен позор за крадливите продажни комунисти!

245

Анонимен

преди 11 години

ЗА БОРИСОВ НЯМА НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ,ЗА НЕГО СА ПО-ВАЖНИ ИНТЕРЕСИТЕ НА САЩ,ЕС,НА НЕГОВИЯ ПРИЯТЕЛ ЕРДОГАН А ВЕЧЕ И НА АРАБИ,ЗАМИСЛЕТЕ СЕ БЪЛГАРИЯ.

244

Richi

преди 11 години

facebook/groups/449325165122878/#!/groups/449325165122878/ -Аз не искам Македония в Европейския съюз.

243

възмутен

преди 11 години

До Въпрос - ето това е простичката истина! Други думи даже не са и нужни!

242

ДС коалиция

преди 11 години

Тая вечер в шоуто Референдум по БНТ видяхме клонингите на БКП-БСП господа-другарите от Атака и ВМРО редом до баш другарите от матрицата-майка. Преди седмица пак в един диспут Сидеров се беше наредил рамо до рамо с БСП и ДПС. Сега към тях се присламчи и Каракачанов! Да ни е честита новата коалиция БСП-ДПС-Атака-ВМРО-Кунева-ГОРД-! Тези ще оправят България, така както Крадлив Дедо ни оправи за 600 дена! А реално ни окраде! Искат пак да разпределят порциите, ама май ще стоят гладни още няколко мандата!

241

Анонимен

преди 11 години

КАКВА СТАБИЛНОСТ БЕ АНГЛИЯ,ФРАНЦИЯ,ИТАЛИЯ,ПОРУГАЛИЯ,ИСПАНИЯ,ГЪРЦИЯ И ДОРИ САЩ СА СЪС ОГРОМНИ ДЪЛГОВЕ И КАКВО ОТ ТОВА,НЕ ИМ ПУКА ЗАЩО БОРИСОВ НЕ ПОПИТА ОБАМА КАК СЕ ИСКА ОТ НАС ДА НЯМА ДЕФИЦИТ А ТЕ СА НА РЪБА НА ФАЛИТА.НА ГОЛЕМИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ ИМ ПУКА ЗА ДЪЛГОВЕ И ДЕФИЦИТ,МОЖЕ ДА ГИ ИМАТ НО ГРАЖДАНИТЕ ИМ ЖИВЕЯТ КАТО НОРМАЛНИ ХОРА НЕ КАТО НАС.

240

100%

преди 11 години

KAK PUSKAT PARTIATA na KUNEVA po TARLACI . CELI 6% . ABE ,KOI VI VERVA BE ,MANIPULATORI .EDIN FAITON HORA CELI 6% LI E, A? GLASUVAITE ZA KOSTADIN CHAKAROV- IMA PROGRAMA IMA RESHENIA-TAKIVA HORA NI TRIABVAT, IMA KURAJ I TOPKI DA GO NAPRAVI. SAMO PARTIATA na CHAKAROV + ATAKA

239

qwer

преди 11 години

"Алфа рисърч, някой знае ли кои интереси обслужва тази порнографска агенция, след месец комундурите ще водят според тези обратни, и така докато *** с овчарските тояги и *** без мозък пак ще рипнат да гласуват за червените *** които вече ще унищожат БЪЛГАРИЯ. Дано да стане така,че поне на всякъде по света ще ни приемат като емигранти гонени от червените диктатори, а държавата да остава на *** и комундури,истинските българи не я заслужават такава червена и мизерна.

238

Истината от СЦ

преди 11 години

Станишковците много ги е яд на Бойко, защото не само ги изгони от държавната софра, където 20 години лапаха като за световно, но и с всеки изминал ден от Бойковото управление шанса БСП и ДПС да се върнат отново във властта намалява прогресивно, защото се оказа, че Бойко Борисов е осъществената мечта на изтрадалия ни беден народ за един истински лидер, водач на народа, един честен и смел патриот, един нов Левски който да изведе страната ни от посткомунистическото блато в което държавата ни беше затънала повече от 20 години и доскоро нямаше никаква светлина в тунела.

237

Илия

преди 11 години

И аз съм за Атака.От 14 години живея в Норвегия но за изборите ще се прибера да гласувам.Ако Атака спечели в което силно се надявам, ще открия бизнес и работни места за младите хора в България.Ако не и една стотинка не давам.