478

Graduis

преди 11 години

Зле скалъпена работа. Тия от ДПС не са интересни вече ! Нема качествен хлеб, нема и качествени зрелища вече. Затова аз си свалих емулатор за Правец 8D и сега ще играя Каратекааааааааа !!!

477

Анонимен

преди 11 години

Айдеееее цирка "за обединяването и сплотяването на Догановите редици" продължава с пресконференция на самият Ахмед Доган след минути. В Босфор тв live след малко го очаквайте...

476

Анонимен

преди 11 години

Ахмед Доган - агент Ангелов,Сергей,СаваЛютви Местан - агент ПавелПравете си изводите за постановката.

475

Анонимен

преди 11 години

ДПС е позор за България

474

dz

преди 11 години

ДСП ***

473

Анонимен

преди 11 години

Я, ама и по ТВ7 ли дават новата "реалити" турска сапунка?

472

Анонимен

преди 11 години

МОЛЯ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ДАВАТЕ ТУРСКИТЕ ИЗВАРЩЕНИЯ ЧАК ГАЩИТЕ МУ СЪБУХА НА МОМЧЕТО това е ненормалнокъде е СЕМ

471

Стелла

преди 11 години

Ако това е покушение, то ние всички сме трамваи. Покушение с газов пистолет от човек, който не смее дори да докосне Ахмед Доган, а след това е пребит и всъщност е пострадал повече от този към когото е насочено покушението. Аман от хора, които до такава степен подценяват зрителите на това шоу.

470

Анонимен

преди 11 години

със тези кадри ДПС пак тероризира българския народ

469

Анонимен

преди 11 години

Срещу какво точно апелира този ***. В Европа етническите партии са забранени. Срещу Доган стреля друг мюсюлманин както си личи по името. Нападателя си е вашия си етнически лекторат. Егати наглостта. Кога ще я забранят тази партия!

468

Някой си

преди 11 години

И тука ли се цитират тези абсурдни твърдения?Техен делегат,криминално проявен турчин се прави че напада Доган .Защо за това да са виновни българите и държавата ни въпреки ,че толкова години напълно незаконно се толерира една етническа партия превърнала са във военизирана организация , незаконно финансиранд и проникнали навсякъде из държавата структури. Троянски кон ,непрекъснато генериращ някакво етническо напрежение и измислящ всевъзможни провокации за да обоснове своето съществуване .

467

Анонимен

преди 11 години

Театър

466

Анонимен

преди 11 години

Волен Сидеров: Никой убиец не отива на покушение с газов пистолет.Това е постановка на ДПС. Чисто просто и ясно го каза Сидеров преди минути.

465

Анонимен

преди 11 години

продължение към 556: как успя да пробяга едни 150-200 метра,без никой да го види и да му попречи, как е успял да вкара пистолета и т.н. Много мирише на изигран предварително сценарий, целящ именно ДПС да укрепи редиците си.

464

Анонимен

преди 11 години

Мислите ли, че има нормален бългатин, който да желае този Доган на политическата сцена. Демокрация ще има когато няма ДПС, което да купува гласове и по такъв уродлив начин да се саморазправя с хората. Но огромната корупция в тази етническа партия ДПС е направила Лютви Местан късоглед, но това не е ново отдавна се знае, че е лъскач и че изпълнява поръчки.

463

Анонимен

преди 11 години

Това много прилича на сценарий, чийто автор е именно Доган. От няколко месеца той изгуби доверието на голяма част от електората си и сега, като изкупителна жертва, вероятно неговите поддръжници ще стегнат редиците. Все пак идват избори. От този сценарий ще се възползват и БСП, ще видите какво ще бълват в НС във вторник. А никой от тях не повдига въпроса - как този т.нар.атентатор е успял да вземе баджа като делегат, дадена му е чанта с доклада и програмата...

462

Анонимен

преди 11 години

ot druga statiq: "Октай Енимехмедов излезе с пистолет и се опита да стреля по Доган".vupros kum izkazvaneto gore: Za kakva omraza stava vupros, ne moga da razbera? kum kogo se so4i prust?

461

joro

преди 11 години

da q maxat taq partiq i podrujnici te i ot teritoriqta na Bulgariq,nqmat mqsto tuk,da si xodqt v Aziq i toz s tova vodno pistolet4e,nishto nqma da svurshi,da puskat Sopotskite zavodi da rabotqt,da ni razdatat po edin avtomat 4e togava stava interesno

460

Мен

преди 11 години

Същата е бе, същата си е нашата България.. за жалост.

459

ВМЗ Сопот

преди 11 години

брех мамау стара луканов , доктора , кюлев .... ги ликвидираха , *** тука турски газови пърдялки дето засичат ха ха ха ха ха , чака се включване на клоуните жириновски или соломон паси да ни обесняват колко добре живеем и как сами сме си виновни ха ха ха ха ха младите българи в чужбина колко са май клони към 3 млн. души , това колко е 40% от населението на България ли е ?