104

Анонимен

преди 11 години

Не сте прави че и другите са имали възможност да кандидатстват и просто са я пропуснали. Не е ли странно че Митко е почетен член на ГЕРБ-Димитровград и точно неговата партия му прокара проекта. За жалост в България винаги ще е така

103

Анонимен

преди 11 години

Вие не разбрахте ли ,че всичко от ЕС минава през властта.В случая някои ги е издал и се е видяло за какво потъват парите ,а хората държат ,не като тук.Сделката е много проста, по празноглавите и психически податливите се омаиват от чалгините ,а ББ или там които отговаря за ЕС програмите им плаща.Въпроса е защо 5 човека няма да отнесът едни 2-10 години затвор ,а ще мислят за нова простотия.България си реве за нова форма на управление !

102

Темерут

преди 11 години

С оглед на идиотските времена в които живеем, няма да се учудя, ако чалгата бъде обявена за културно наследство и защитена от Юнеско...

101

.

преди 11 години

Как е възможно да няма европейски пари за развитие на образованието , науката , инфраструктурата , културата , борбата с бедноста , осъвременяването на болници , училища , надупчените улици , разпадащите се красиви къщи в центъра на столицата , спортните бази , а да има за селски *** , кълчещи се полуголи на *** ритми ? Каква европейска програма е тази??? Европейски фонд развитие на селенията и циганизирането ? ЕЙ СЪБУДЕТЕ СЕ ЗАГИВАМЕ !!!

100

Анонимен

преди 11 години

На снимката един травестит и 2 скъпоплатени *** до него.

99

Анонимен

преди 11 години

До mafiaMalko si izmislq[ za narodnite tanci i Magi. Toj ne dopuska sku`nite i dopuska dobrite izpylniteli.

98

Осман

преди 11 години

Не е ли малко подло да слушате всички 23 год. чалга ,а сега кога тия взеха 2 млн да ги плюете аз лично чалга не слушам ама просто се чудя на акъла ви чалгаджии прости.

97

Анонимен

преди 11 години

Какъвто народа,такива му проектите.

96

Хасму

преди 11 години

Ами да дават евромилионите за *** телевизионни реклами, тогава!

95

стършел

преди 11 години

До Анонимен 109Така е пич но, само в учебниците!? Постоянно четеш,че фолк дивите крещят за 4-5 000 лв.на вечер...сигурно и се разписват на фактура!? Те, ако плащаха данъци ,щеше да са първи мецанати...Куче влачи рейс...!

94

Анонимен

преди 11 години

Проблема не е Пайнер. Много *** народ сме ние. Вижте кой печели проекти за конкурентноспособност. Всичките са циркаджий. Граха спечели и той, а фирмите които реално трябва да спечелят, т.е. тези които реално произвеждат стоки и внасят данъци ги няма, защото разните му Костовци и Станишевци ги подариха на разни Захариевци, Баневци и т.н. Аз не съм сагласен държавата да съфинансира с моите данъци нито един от спечелилите.

93

mafia

преди 11 години

Понеже тука всеки си чеше езиците. Лично съм чувал и виждал как Магардич Халваджан казва в шоуто България търси талант, че няма да допускат хора с народни песни и танции, защото били скучни. Кой е той да претъпява българското питам аз? Има запис на казаното от него! Продуцентите в България са виновни за тази забрава на българското! Направете протест срещу тях, а не висете вкъщи пред лаптопа и гедайте чужди народности в Тубата!

92

Анонимен

преди 11 години

Моралният стожен на нашето общество е Мишо Шамара ! Човека пееш за #ички, гимнастички...... възстана срещу чалгата !

91

Анонимен

преди 11 години

ЧАЛГАТА МОРИ ДОБИТЪКА ПО БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ............ПРОСТОТИЯ ДО ШИЯ!!!!!!!!

90

стършел

преди 11 години

Дьонметата от Европата хич не са глупави! Инвестират в ...оскотяването на българина !!! Цел номер едно - *** и опростяване на народа ни!...Жалко!

89

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен"И на мен не ми харесва операта, а ги субсидират и без евро проекти "На простаците операта няма как да им хареса.

88

Анонимен

преди 11 години

Тези които плюят това се оказаха на доста ниско интелектуално равнище !!!

87

Анонимен

преди 11 години

има правила. Щом отговарят на тях е нормално да ги одобрят.И на мен не ми харесва операта, а ги субсидират и без евро проекти

86

Анонимен

преди 11 години

До 107 Доста си неграмотен икономически ! И държавата като даде тези пари да не мислиш, че няма да си ги върне 10-торно после ??? Просто когато една фирма се развива плаща по-големи данъци.

85

Спонги

преди 11 години

Тази противна *** музика става само за шкембеджийници с долни алкохолици. И *** с надути цици и устни стават само за една музикална работа - свирките.