528

Анонимен

преди 11 години

Прав е човеко. Мое да прибара пръстени, а му пращат лук.

527

познай

преди 11 години

*** смятат, че всички са като тях ***!

526

брат МУ на винету

преди 11 години

не го мислете ,толкова си може ,мислете през лятото дали искате още глад,безработица,мизерия И НОВИ МАГИСТРАЛИ за 3 часа на морето ,ама като продадете имото,тогава ще има море

525

123

преди 11 години

Ако Борисов спечели още един мандат,то формулата да се преживеят поредните 4 години в този данъчен "рай" е масова разпродажба на семейни реликви и наследство.....който има де!Какво светло бъдеще.....

524

Анонимен

преди 11 години

Добър ден, роби! Бачкате ли здраво за 300 лева, А? И за 200 ще бачкате, ако Дянков огладнее...Сигурно не ви е срам да си гледате децата как обикалят покрай витр...ините с китайски ***, със старите си изтъркани 'обущета'...Бачкайте и ги лишавайте, че Дянков е гладен...Спи, народе! Преклонена главица сабя не я сече! Спи, народе! 240 душмани безсмъртни имаш, дето 7 000 000 никога не могат да ги победят, защото са 7 милиона - всеки за себе си! Спи, народе...Бъдеще има за теб някъде далеко в чужбина, далеко от род и родина, далеко от стара ти майка, далеко от клети ти дечица, без тебе да раснат

523

ivan.aleksandrov

преди 11 години

te towa iskat da prodadem sobstwenosta si i da stanem robi

522

Анонимен

преди 11 години

Малко ни е..малко ни е гаврата на тези ***..след като ги търпим,значи ни е добре.а тези от ВМЗ-то..поне да вземат да дойдат тук..да се съберем и да ги пометем един път за винаги,тези убийци на нашият народ!

521

Четете!!!

преди 11 години

lambo.blog.bg/politika/2012/11/19/don-lambo-za-vtori-pyt-stana-milioner.1021844

520

Анонимен

преди 11 години

Лесно да наречеш някого глух и ***, и ущипана лисица, особено ако ти си анонимен. Нормално за България. Няма да застанем до хората, които са излъгани и подведени, включително и от управляващите, а ще ги наричаме хрантутеници. Затова в България се погазва с лека ръка всичко. Защото нямаме гражданско общество никой не е съпричастен с болката на другия. Лека вечер на всички. И на тези, които са забравили, че понякога превратностите на съдбата са жестоки. Днес са те. Утре може да е някой от вас.

519

Българин

преди 11 години

Гафовете на Борисов нямат край.То не бяха кучешки истории ,то не бяха телешки пържолки ,не бяха "откровенията" за простотията му ,сега пръстени. Но сигурно има основание за това,защото "маТРиала" наистина е такъв...

518

ГЛАС НАРОДЕН,ГЛАС...

преди 11 години

СКОРО ЗА НЯКОКОГО ЩЕ ИЗПЛЮЩИ ЗВУЧЕН НАРОДЕН ШАМАР В ИЗРАЗ НА БЕЗГРАНИЧНАТА ВСЕНАРОДНА ЛЮБОВ

517

Анонимен

преди 11 години

Премиерът чудесно показва как се решават проблемите. :-) Всъщност няма проблеми щом носят пръстени.

516

нн

преди 11 години

Държавата спеше, когато се развиваше проблема със завода в Сопот. Нищо неразбиращият некадърник, министъра на икономиката също спи, по-скоро той е в постоянна дрямка. Правителството на ГЕРБ е некадърно след като е допуснало този проблем да се развие.Малко са тези, които все още имз вярват.

515

amonito

преди 11 години

Към всички мрънкащи тук: "*** народ, слаба държава", римляните са го казали. Ние само го потвърждаваме. Всички коментиращи имат отговор и обяснение за всички проблеми :)))) Остава голямата загадка защо не се захванат да ги оправят, ами само мрънкат под сурдинка във форумите. Знаят как се изкарват пари, ама не изкарват, защото..... Знаят как се управлява, ама не са управленци, защото..... И така - керванът си върви, кучетата си лаят. Аз предпочитам да вървя, на който му се лае - моля :)))))

514

Анонимен

преди 11 години

Кремиковци не можахме да спасим ,но да спасим ВМЗ Сопот

513

ПРОКЛЕТ ДА Е МУТРАТА

преди 11 години

МУТРАТА БОРИСОВ ОТ СИК С ФАЛШИВИТЕ ЗВАНИЯ ГЕНЕРАЛ,ДОЦЕНТ, ЧЕРЕН ПОЯС И ПРОЧИЕ Е ПЪЛЕН *** И ПРОСТА ТИКВА. БЕЗСРАМЕН *** СИН,КОЙТО СЕ ПЕРЧИ НА БЕДНИТЕ И БЕЗЗАЩИТНИ БЪЛГАРСКИ РАБОТНИЦИ , А ВЪРТИ ДАЛАВЕРИ С ТУРСКИ И СРЪБСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ. ГОСПОД ЩЕ ГО НАКАЖЕ. МНОГО МУ СЕ СЪБРА. И ГОСПОД СЕ ГАВРИ МУТРАТА НЕДНА.А ТОЙ КАТО ОКРАДЕ СТОТИЦИТЕ МИЛИОН. ЗАЩО НИКОЙ НЕ МУ ГИ БРОИ МИЛИОНИТЕ. ОХ, ДА НЕ ГО ОБИДЯ - МИЛИАРДИТЕ.

512

Анонимен

преди 11 години

Я, кога приеха закон да се носят само крадени пръстени?

511

toni

преди 11 години

vsichko e umishleno triabva da niama nikakva ikonomika . Jalki marionetki na CIONISTITE shte stopiat naroda

510

Анонимен

преди 11 години

Синдикалист: Има опасност протестите във ВМЗ Сопот да излязат извън контрол13.01.2013 12:00; 24 часа онлайн

509

Анонимен

преди 11 години

Мрънкала с мрънкала! 40 милиарда в банките и продължават да внасят! Окичени със златни пръстени, ама ядели лук! Лицемери!