167

На руски :)

преди 11 години

"С Ангела Меркел например, с която демонстрира близост, разговарял на руски език."Путин звъни на Б.Б.:- С новым годом! Как у вас дела?Б.Б. отговаря:- С новым годом! А, моят дял не се губи..... :)))

166

Анонимен

преди 11 години

Учител по английски му е Мамата!

165

Курдю Коленков

преди 11 години

На руски сигурно го учи Фандъчката!

164

Анонимен

преди 11 години

Е, ние долу те приветстваме. На смешни заплати - смешно майчинство се полага. Ефективността, дето я гоните в производителността, се постига на гладен корем и със страх. Та, ако може, намалете ги и тия пари. Лелки и учителки на 300 лв. заплата ще ги гледат далеч по-добре от майките им. Спор да няма!

163

СМЕЛЧАГАТА БОКО

преди 11 години

НАЙ-ОПАСНАТА ЗА УПРАВЛЯВАНИТЕ Е СЪЧЕТАНИЕТО НА ПРОСТОТИЯ И НАГЛОСТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГИ.КОЙ МОЖЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИ,ЧЕ ПРИ ТАКОВА НЕКАДЪРНО, НАГЛО И КРАДЛИВО УПРАВЛЕНИЕ В КОЯ ДА Е ДРУГА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ПОДОБЕН ЕКЗЕМПЛЯР БИ БИЛ УПРАВЛЯВАЩ ИЛИ ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА Е НА ВЛАСТ,ОСВЕН АКО НАРОДЪТ НЕ Е БЕЗКРАЙНО И ОТЧАЙВАЩО *** И НАИВЕН.ГЕРБ СА НАЙ-ПРЕСТЪПНАТА ГРУПИРОВКА ЗАДНО С КОСТОВ УПРАВЛЯВАЛА БЪЛГАРИЯ.БОКО НЯМА ЛИЧНА ДАЛАВЕРА ОТ УВЕЛИЧАВАНЕТО НА МАЙЧИНСКИТЕ И ЗАТОВА Е ТОЛКОВА НАГЪЛ И"СМЕЛ"С/У МАЙКИТЕ

162

макето

преди 11 години

Г-н Борисов речи кое ке е следващото предптиятие дека ке фалираш да не го рекем я жокер у Пловдивско е

161

Анонимен

преди 11 години

докато ги търпите те ще се издевателстват над васбедна българия на бай тодор даваше две години заплата на майкитеама сега трябва да хрантутим милионерите борци за демокрация

160

dragko

преди 11 години

Борисов се чувствува силен защото всички други преди него са меко казано "***".За това парадира, че носи оставката си в джоба.Но това може да изиграе лоша шега.Защото той е последната възможност на "ония"от ЕС и отвъд океана да вкара страната в техния политически и икономически строй-реално,а не по документи.Ако това не стане те ще се принудят да въведат временно някакъв вид диктатура от твърд вид,която да разчисти "терена"за основите на истински преход и демокрация!Това е!

159

До Днес.БГ

преди 11 години

Господа проваляте се с ефективността на цензурата! Хубаво забранихте гласуването но крайно време е да закриете целия сайт! Не ви ли се струва, че народната"любов" към Вожда е прекалено голяма и не може да се скрие толкова елементарно, както вие се опитвате да го направите?

158

минаващ

преди 11 години

Е, Тиквата си мисли, че по-добре да управлява сам ама да видим ние какво мислим. И дали не е по-добре вместо да управлява сам да е сам в килия. При первоначално строг режим.

157

криви сметки

преди 11 години

Баце,не ставай смешен.Сумарно,двегодишното майчинство струва колкото две европейски заплати.

156

1

преди 11 години

Наплив за детски градини има , защото има много деца и малко градини, а не защото много хубаво сте ги строили! Знаем как строите, чета че Цариградско пак ще го ремонтирате, пък и покрай морето се скъсахте да строите. По време на вашето управление беше предложен законопроект, който предлагаше да се плаща 6м. майчинство на всички жени, които осиновят деца над 2г. възраст. Колко деца се осиновяват годишно? - около 1000. Колко от тях са на възраст над 2г? - не повече от 300. За тигрите самолет даима

155

Анонимен

преди 11 години

Съвсем изтрещехте бе Бокич. Хич ва няма. Ос*ахте се, ос*рате се и продължавате да се*ете...Вие правителство ли сте или строителни предприемачи ?

154

Той

преди 11 години

Кога научи руски и английски дори ...?! Та той не знае български както трябва !

153

4848

преди 11 години

Те така се повишава раждаемостта!

152

4848

преди 11 години

Те така се повишава раждаемостта!

151

дебел депутат

преди 11 години

как не вие срам ,детските ви са цели 35 лв на месец,майченство за втората година цели 240 лв , а вие ревете.А мойта мизерна заплата от 5 бона ,с нея едва връзвам двата края,но това е друга тема.

150

Анонимен

преди 11 години

дани ти най вероятно си учила там благодарение на кражбите на мама и тати много познати имаме в бг

149

Анонимен

преди 11 години

Знаи не може министъра да взема по-малко от друг шеф за това се сещате а инак може пенсионерите дето им откраднаха осигоровките да живеят с по 200 лв. и работещи в много сфери да получават по 300-400 лв. Но нали шефовете си дават големи заплати сами на себе си осреднената заплата за всеки отрасъл е много висока. Като на учителите напр. средната заплата била 700-800лв. а болшинството от учителите не вземат по-вече от 500-600 лв. защото директорите сами разпрадалят фонда първо за себе си после за

148

Анонимен

преди 11 години

и тройната ламя е зле ама тоя уби всичко !и бил бизнесмен ***