105

Анонимен

преди 11 години

браво на румен 221, само че в българия интелигентне хора са рядкост, поради тази причина сме обречени на бедност завинаги, защото имаме "супер интелигентни" политици, при това откровенно продаващи националните интереси, няма да ги цитирам поименно.

104

чекист

преди 11 години

До Анонимен Погледни на колко години е и виж дали е възможно през 84та да е партиен секретар на такава организация като Енергопроект с хиляди служители, а и завеждащ одел на софийски пайон по съвместителство изглежда както го пишете. По добре пийте качествен алкохол преди да седнете пред клавиатурата, защото пишете пълни глупости.

103

Анонимен

преди 11 години

Който може да мисли,вижда релната истина за "Белене" а тя е ,че трябва да се строи /трябваше даже да е готова /,който не може да мисли слуша какво приказва ББ лично или през устата на ЯЯ.А просто ми е чудно как може да има хора които да слушат какво се лее от устата на ЯЯ като вярно куче на ББ.Явно добре го храни.Много напористо лае.

102

Пич

преди 11 години

До чекистЖалко за такива като теб че по далеч от носа си не виждат, тази централа е нужна на Русия за да сме зависими от тях. Очаря и сега взема комисиони от енергетиката. Тези трите фирми настанени от Сър ГЕЙ и Овчаря не са чужди те са техни, те ги командват. Кажи защо го махнаха от министерския пост , защо СърГЕЙ като загуби власта първо ходи в Чехия и Австрия с кого се среща там. Най добрия отговор е комунистическа тайна .

101

Още на времето

преди 11 години

прогнозирах, че Русия ще се оправи по-бързо от нас, защото е приказно богата и не прекланя глава пред външен натиск. И се оказах прав. Сега средната заплата там е 800 $ и идват тук като туристи - повечето надписи на морето вече се дублират и на руски. Добре, че са те иначе туризма няма да изкара и тия пари. Та приказките за Сибир и болшевиките са приказки на невежи и предназначени също за невежи

100

Гюро Михайлов

преди 11 години

Добрев е експерт по управление на европейски проекти, финансово и данъчно законодателство. Кво ми говори за АЕЦ!?

99

Анонимен

преди 11 години

От 1984г Р.Овч. не работи в Благоевград, а в Енергопроект София като партиен секретар и е и завеждащ отдел в районния комитет на БКП в Благоевски район на София. Заниманията му с ядрена енергетика се свеждат до слухтене за вицове подобни на следния:ВЕЦ-ТЕЦ-АЕЦ-лоен конец

98

Анонимен

преди 11 години

Къде е съвипускника на Р.ОвчЪ да го защити?Нека да разкаже как с голи ръце е полагал 10кV кабели, а ромите са го гледали с възхита.

97

В биографията

преди 11 години

на тиквата пише пожарникар - командир на взвод и бандит, пък Янето няма биография - такива като него ги забравят веднага след "услугата". Герберасти-калинки и физкултурници-безкултурници е това е Герберастията по нашите земи

96

чекист

преди 11 години

До Анонимен Аз казвам че е бил разпределен там и работи на малките реактори. вие казвате като партиен секретар. Чули сте нещо но не сте разбрали. По късно след АЕЦА за малко е изтеглен в окръжния комитет на партията в Благоевград/ за да е пълна иронията под шефството на бащата на Плевнелиев/ От там В Енергото. Репликирам Ви за това че в Козлодуй е бил парторг. Не, че е обидно. в онова време парт секретар бе пърномощник на ЦК на такива обекти, но Овчаров беше "дребен" за такава длъжност

95

gggg

преди 11 години

КЪМ АВТОБИОГРАФИЯТА МУ ЗАБРАВИХТЕ ДА ПИШЕТЕ-ЧЕРВЕН МИЛИОНЕР

94

Анонимен

преди 11 години

От 1984 до 1986 г. е секретар на организацията на БКП в Енергопроект и завеждащ отдел в районния комитет на БКП в Благоевски район на София.

93

Аз

преди 11 години

До 98Ние ще ходи в Сомалия , а вие спинозните в Сибир , х.я ми ще ядете там.

92

чекист

преди 11 години

До Пич А по колко реактора имат германци и французи? Защо се бяха наредили като инвеститори и германска и френска фирма. Кой прогони ЕРВЕ. Просто си говорите глупости хей така . Каяк се взима комисионна от такъв проект. Кой да го даде и защо, къде...Проектантът ли, производителят ли, строителят ли...Русия иска да направи пробив в ЕС с реакторите си. Тя не гони печалба, а и какво биха били за нея милиард, нека са два печалба. Ще презентира ли тя нещо лошо? Янките скачат щтото ги подяжда.

91

Анонимен

преди 11 години

Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас[1]. В периода 19791984 завършва висше образование в Московския институт по енергетика, специалност Атомни електроцентрали и установки като инженер-физик. Работи в АЕЦ Козлодуй. Член е на Българската комунистическа партия (БКП). Завършва Висшия икономически институт Карл Маркс (днес УНСС), специалност Макроикономика.

90

Анонимен

преди 11 години

Дайте трудовата книжка на инж.Овчаров да видим колко години е работил по специалността?

89

Анонимен

преди 11 години

Р.Овч. е работил една година в АЕЦ Козлодуй като партиен секретар, след това се премества в Енергопроект-София където работи пак като партиен секретар. Цялата му трудова биография е на жалък партайгенос който лежи на гърбовете на другите и ги шпионира.

88

РУМЕН221

преди 11 години

Каква е Цената на ПРОЕКТА БЕЛЕНЕ,(На АЕЦ- Белене е 4,45 милиарда евро)Как, според HSBC, жизнения цикъл на АЕЦ-Белене за 60 ГОДИНИ (включително извеждане от експлоатация), влизат на 10,3 милиарда евро, а себестойността на тока, СРЕДНО ЗА 60 години е изчислена на 1,21 евроцента = 2,42 стотинки (доклада на атгличаните стр.11 долу в ляво):Според HSBC, жизнения цикъл на Проекта Белене за 60 години експроатация, става 10,3 милиарда, като се включат:- Цена на на централата при пускането и в експлоатация е равна на 4.53 милиарда евро - 3,995 договорена цена и 0,535 милиарда оскъпяване (удар на 400т. самолет и 9-та степен по Рихтер).- Цената на ремонтите за 60 години, - Горивото за 60 години,- Неутрализацията на горивото за 60 години, (КОЕТО Е ГОРИВОТО ЗА НОВИТЕ ЯДРЕНИ ЦЕНТРАЛИ ИЛИ С ЕДНО И СЪЩО ГОРИВО ЩЕ ПРАВИМ ТОК ДВА ПЪТИ!!!)- Банковите лихви за 26 години (заложени бомбастични 8,3% в доклада)...- Строителството около централата, нямащо отношение към централата..., за 2 милиарда евро, но реално са 300 милиона (все едно в цената на ЖП гара София да включат и цената на релсите до Варна и Бургаз)- Банкова гаранция от 225 милиона, (но тя е само за времето на строежа...)- Всички консултантски милиони (От ГЕРБ сега се опитват да раздуят това перо)- Прогнозна инфлация за 26 години- Цената за ИЗВЕЖДАНЕ ОТ ЕКСПЛОАТАЦИЯ... (до зелена поляна)НО ПАРИТЕ над 4,53 милиарда, не са ЦЕНА, А ЕКСПЛОАТАЦИОННИ И ДРУГИ РАЗХОДИ и НЕ СЕ ИЗИСКВАТ СЕГА, а ще СЕ ИЗПЛАЩАТ ОТ ПЕЧАЛБАТА..., КАТО ТОВА ПРАВИ ВСЯКА НОРМАЛНА ФИРМА - Същото е когато си купуваш лека кола да платиш всички разходи, включително основни ремонти, резервни части и горивото за 60 години напред!!! ХА-ХА-ХА- Ако някой ми каже каква ще е инфлацията до завършване ЩЕ МУ КАЖА И КРАЙНАТА ЦЕНА.

87

ИСТИНА

преди 11 години

ИСТИНА Е ЧЕ ЯНЕТО ВЕЧЕ СЪС СИГУРНОСТ Е СПУКАНИЯ ПРЕЗЕРВАТИВ НА БОКО МУТРАТА

86

чекист

преди 11 години

До Анонимен Овчаров никога не е работил в АЕЦ, а още по малко като партиен секретар. Беше разпределен при строежа на малките реактори които много "умни глави" затвориха. По голямата част от трудовата си биография изкарва в Енергопроект, а по късно и в Комитета по енергетика. Тоест минал е от всякъде. Обикновен инженер на строежа, от рредовен проектант до шеф на направление в проектанският и след това в комитета до министър. Няма фирми с "паши", "трактори" и проче Говори свободно три езика