36

до 45

преди 11 години

Кое е `частна собственост` бе *** ? Тротоара пред блока ли ?

35

Спокоен

преди 11 години

Знам само, че Опиц е убил и осакатил над 100 котки в квартала. Какво са му правили животинките ?! Този е психопат. Ако някой тогава му бе наврял пушкалото в ... носа, може би щеше да се осъзнае, че така не може !

34

Ф.С.В

преди 11 години

В САЩ ОТДАВНА ЩЕШЕ ДА Е ПРИКЛЮЧЕЛО ТОВА ДЕЛО --ЗАЩОТО ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ Е НЕПРИКОСНОВЕННА- НЕ МОЖЕ УБИТИЯТ КРАДЕЦ ДА Е НОРМАЛЕН МЛАД МЪЖ ПРИ УСЛОВИЕ чЕ ИМА НАД 80 ГРАБЕЖА --ПРОСТО ЩЕ ВИ КАЖА --NOMENT

33

СРАМ И ПОЗОР!

преди 11 години

Маргаритка ли си, мушкато ли си ,или май бабини зъби,но ако беше някой кредитен милионер с 600-800 придобити по мафиотски начин и две три криминални убийства, въобще и дума нямаше да става за съд/наш Тиквун/!

32

Спрете с глупостите

преди 11 години

момчето, което Опиц уби НЕ Е ***. Няма 92 криминални регистрации ! Това бяха лъжите на Опиц, които МВР опроверга !!!Приятелката на момчето се самоуби от мъка по приятеля си.Гадната *** Опиц погуби два живота !

31

Ф.С.В

преди 11 години

Когато Плевнелиев се откаже от къщата си на 15 метра от брега на морето ( с. ЧЕРНОМОРЕЦ) с земя открадната от българските граждани --тогава да ми говори тааи ПАПАГАЛКА ЗА ПРАВОСЪДИЕ !!!

30

123

преди 11 години

Първо, Опиц е виновен за предумишлено убийство. Няма кражба, има убийство извън дома. "Кражбата" е адвокатски трик на защитата на Опиц.Второ, Опиц не е лежал, няма и да лежи съразмерно на присъдата си. Огромна част от присъдата му мина по болници и в домашен арест, ама не като заврян зет, нали. Ако лежи, ще е няколко месеца и на лек режим.Ченгетата лежат за убийство на деца до две години. Това е максималната ефективна присъда за тях. Спомнете си Елеонора, случайт в Сливен, същото щее в Ловеч

29

ANASIS

преди 11 години

MNOGO SI PRAV

28

Аплауз !

преди 11 години

Опиц е убиец и точка ! Но като бивш милиционер, вместо да наведе глава и каже едно `съжалявам`, гнусния ушев *** безспирно как не можел да си излежи, и без това мижавото наказание !!!

27

Ф.С.В

преди 11 години

Опиц е жертва на цялата система от 24 г насам -жалко че се падна на такъе талантлив човек да бъде изкупителна жертва -много по добре щеше да е някой друг *** убиец да лежи в затвора а не да продава цигари по улиците да да изнасилва малки деца -но такава е нашата съдебна система - КРИВО ОГЛЕДАЛО И НИЩО ПОВЕЧЕ--НЯМА СЪДИЯ В БГ НЕМИЛИОНЕР !!! 4 МЕСЕЦА НЕ МОГАТ ДА ИЗБЕРАТ СЪДИЯ ПОНЕЖЕ ВСИчКИ СА МИЛИОНЕРИ С ИМОТИ ОТКРАДНАТИ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД (ДЪРЖАВАТА)

26

Допълнение

преди 11 години

Всеки познава роднини или познати , които са им обирани апартаменти или вили. Но те не са извадили патлак и да стрелят на месо !!! Пак ви казвам - сърдете се на тия , които са го пуснали.

25

??

преди 11 години

Спазвайки буквата на закона Опиц е виновен.Но по какъв начин г-жо Попова българите ще бъдем защитени?Не трябва ли за назидание на ония ц........ крадливи да приложим и законите на Крум?

24

Анонимен

преди 11 години

Ако наистина е използвал преправен газов в боен пистолет и е застрелял *** в гръб, докато е бягал, значи наистина си заслужава да лежи в затвора! Несериозно е твърдението на Опиц, че ако е искал да го убие е щял да ползва бойните си оръжия. И аз мога да бутна някой пред автобус, метро и да кажа после ама аз не исках да го убия, ако исках да го убия щях първо да го наръгам с нож

23

Ф.С.В

преди 11 години

По тази логига нека Президенството да каже колко граждани от Израел са станали чистокръвни български граждани само за 2012 г ?-и каква съпричастност имат към българският народ понеже думата че сме братски народи е смешна ,,при положение че сме по близо до персите (иранците) и пакистанците -(доказано е научно ) И защо другите "братски' народи съседи на Израел не допускат никакви граждани от Света ако имат в паспортите си входни печати че са посещавали Израел без значение дали са били туристи !

22

Somebody

преди 11 години

30, ами ако на всеки автомобил спрял на забранено място (върху тротоар например) му режеха гумите доброволци (например), в София щеше да има по малко анархия по улиците!

21

ананис

преди 11 години

България ми мирише на втора Сирия....защо ли?

20

BIAGAI SERSEM

преди 11 години

Alou Drugarko PRAVILATA ti li 6te mi pi6e6 pravilata be mutro komunisti4eska Po va6ta *** kat me4skada me4ka li 6a na razigravate s va6te pravila Kvo si mislite 4e VIDOV DEN li niama MUTRI MRASNI Ima i skoro 6a go vidite BOKOVCI opaa BOKLUCI

19

Справедливост

преди 11 години

Toя ако беше в затвора , нямаше да се стигне до тук. Но изобщо не оправдавам Опиц. Ако всеки тръгнеше да раздава такава справедливост само в София по улиците щеше да е касапница като гледам колко нарушения правят автомобилите.

18

Somebody

преди 11 години

Каквото и да дрънка тази, каквото и да постановява съдебната система - в очите на обществото в по-голямата му част Опиц е невинен! Опиц ще си излежи наказанието и хората ще го помнят като човек, защитил себе си и спасил други хора от този криминален пикльо... А тази госпожа след 10 години никой няма да я помни!

17

До Попова

преди 11 години

Когато и теб те ограбят 37 пъти, ще те питам как ще реагираш, ако завариш извършителя на 38-ия по ред грабеж!Защо не прегледаме случаите,при които е имало помилвания през последните 33 години /по-рано нещата са се решавали от партийното БКП-ръководство/. Нека да съпоставим реакцията на Опиц с деянията на онези, които са били удостоени с помилване. Ще се получи интересна картинка!И накрая въпрос, който на пръв поглед уж няма връзка с коментирания проблем: Попова, вярно ли е, че си ***?