130

RadioZamunda

преди 11 години

20 години се строеше незаконно. И никой не квичеше. Защо сега квичите, бре? Нали искахте ред?.. или не искахте?...

129

Анонимен

преди 11 години

До фееб (162):Дано да го провери. Всъщност явно е, че ще има проверка, но дано да има резултати.

128

Анонимен

преди 11 години

червените *** ще го ду.ат,колкото повече мърдат-повече влиза.

127

щедър гласоподавател

преди 11 години

що политици изхранихме за 23 години...гепи, гепи, гепи - това сме ние - и за такива гласуваме ...

126

Анонимен

преди 11 години

Бг-ЧЕРВЕНАТА .....СЪД. СИСТЕМА ,...СЛЕД 23г. ,се чуди как да ПРОДЪЛЖИ ДА ЗАЩИТАВА СВОИТЕ -----"РАБОТНИЦИ"!ОЧЕВИДЕН ФАКТ ----

125

Анонимен

преди 11 години

Чудя се такъв ли е редът прокуратурата да проверява, да чака премиера да и нарежда? Няма ли си правила в тази държава или тук вече няма държава. СРАМУВАМ СЕ, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА И ТРЯБВА ДА СИ ПРИЗНАЯ, ЧЕ НИКОГА НЕ СЪМ ДОПУСКАЛА ТАКОВА ПАДЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ, ЗА КОЯТО ДЕДИТЕ МИ СА СЕ БИЛИ И СА ПРОЛИВАЛИ КРЪВТА СИ. ГОЛЯМ БАТАК ОТ КОЙТО НЯМА ИЗЛИЗАНЕ.

124

damata

преди 11 години

А бе айде стига сте хвърляли прах в очите на българите сякаш не знаем каква ще я роди козата!Всичко е за пред народа, а като се затишат работите айде наште давайте както си знаете!Нима не се вижда каква се свърши с Черноморието, че всичко е застроено до водата че даже и в нея и дето се вика няма къде да се изпикаеш зад някой храст - се ще те види някой!

123

фееб

преди 11 години

До TankoBG:Интересно този господин дали може да докаже произхода на тези милиони?!?!Ето новата комисия може да се занимае директно с него, но надали...

122

Анонимен

преди 11 години

след време ще издигнат паметник на Борисов,защото ни освобождава от 60 годишно комунистическо робство.

121

Анонимен

преди 11 години

дУ 156Всички"РЪГАНИ",от бойко ,.....СА В ---ОПОЗИЦИЯ ,А ТОЙ Е НА ВЛАСТ ,.....ДРУГАРЮ!

120

Анонимен

преди 11 години

Сега е момента прокуратурата да докаже на кого служи - на мафията /независимо от партийната принадлежност/, или на държавата и народа.

119

zz

преди 11 години

Борисов нареди !!! : Всички гербери да си го ръгнат отзад !!!

118

bg

преди 11 години

ABE........ KOLKO GODINI SA MINALI I O6TE KADETO I DA KOPNE6 TROIKATA SI E PALNILA GY6ITE ZAMAZVALI PREKROIAVALI I KVO LI NE SAMO ISAMO DA VLEZE V DJOB4ETO NA PARTIIKATA.........NO SEGA 6TE VRA6TAT VZETITE BONYSI ILI KOMISIONKI ,,OT YMREL PISMO..

117

AK-74

преди 11 години

Вижте го само какъв *** е.

116

TankoBG

преди 11 години

Аз съм първият купувач и единственият, който започнах процедурата през 2007 година. Това каза пред журналисти в Несебър Димитър Петров. Процедурата е започнала с проверка на това, че този терен от 29 декара е горски фонд, уточни Петров. Защото ако той не е горски фонд, аз не мога да започна процедура за сменяне на статут и за закупуване на имот, каза Петров. Закупих го за 1 150 000 лв. окончателна цена, 120 000 за ПУП (Подробен устройствен план) и 1 800 000 инвестиционен проект. БСП лъже!!!

115

Анонимен

преди 11 години

Дано Бойко Найденов успее да се пребори със съдийско-прокурорската и червена мафия, сдобила се с апетитни имоти по черноморието.Трудна му е задачата.

114

Batman

преди 11 години

Скандалът около продадените от земеделското министерство 29 декара земя в Несебър при съмнително ниски цени се разраства. Според информация, разпространена от сайта "Биволъ", управителите на фирмата купувач отскоро са станали съдружници с кумеца на вътрешния министър Цветан Цветанов - Тодор Бояджиев. Бояджиев се прочу около продажбата на два нови апартамента на вътрешния министър, която доведе до шумен скандал и пълна проверка на доходите на Цветанов.

113

Анонимен

преди 11 години

Всичките БЕДИ ,са от 3-ната коалиция ............КЕАДЦИТЕ НА ПРЕХОДА -----ЗАМЕНКИ ,Ре-Ме-Де-Та ,РЗС-та ,ПРИВАТИЗАЦИИ ,КОН за КОКОШКА ,-------ВСИЧКИ СЛУГУВАХА на А.Доган ,...ЕТО ГО И РЕЗУЛТАТЪТ ...!

112

коментар

преди 11 години

Евала на г-жа Кунева.И ми се струва , че нейната реакция е най читава в момента.А,да. И да се провери в коя политическа партия е бил и г-н Примиерът по времето на Вълчев.Нещо склерозата ме гони и не само мен.

111

RadioZamunda

преди 11 години

Голямо квичене от червените другари. Съжалете ги бе. Масларова от три години един хотел не е купила... Дайте й да поръча табелки по 32000 лева, моля ви се...