224

Курангата

преди 11 години

Ах, расисити скапани, *** ви били проблема!?Значи не е проблема, че ви мързи да мислите и бачкате и знаете да се напъвате само в ***, ами *** били виновни? Тука някой писа, че бил на 32 г. и взимал 600 лв. заплата, а жена му 300. Не ви ли е срам бе? Млади хора сте!***, особено ***, не са лоши хора! Който е бил с *** знае за какво става въпрос. Чувствени жени, които уважават мъжете си! Дават навсякъде и се раздават докрай. Аз преди години имах една... Ех, ех...

223

tati

преди 11 години

Дават ти пари за които ти не си работил и пари които не си давал на държавата, че когато имаш макар и пет деца, да се знае че си дал нещо за да вземeш, няма на тоя свят такова нещо да вземаш без да си дал !!! па макар и нещо [безплатен обяд няма]

222

DO 266

преди 11 години

TIA DETO IMAT KINTI IMAT I MNOGO DECA POINTERESUVAI SE MALKO

221

родолюбка

преди 11 години

Искаме,референдум не за Белене,а за това-"Как да променим изборните закони,така че да се издигнат читави политици-родолюбци,способни да спасят българите от заличаване...

220

elisaveta.do

преди 11 години

Като заговорих да осигурителни права, управляващите например са пиели, че ако майка се върне на работа през втората година на детето, трябва да взима половината майчинство, защото го имат за социална помощ, а не за осигурително право. Майката, която работи допринася допълнително към осигурителната система чрез удръжките от заплатата, а бива наказвана за това, не само че зарязва детето си, а и финансово за сметка на другата, която не допринася, а взима двойно повече, това трябва да се коригира.

219

tati

преди 11 години

Г-да политици, въведете модела на т.нар. грамотна и осъзната раждаемост или за 3-то и нагоре дете, нито стотинка от държавата, ако: 1)родителите не са с мин. средно образование 2)не са навършили 25г. 3) нямат поне 3г. трудов стаж. Иначе вървим към гражданска война, престъпността и социалната тежест ще ескалират с още по високият процент ***. Просто се минават всякакви граници вече на търпимост !!! Скъсала съм се да уча, скъсвам се да работя, страх ме е да родя второ дете в този несигурен свят и вместо правителството да влага парите от моите данъци да направи държавата по-приятно място, тя ги дава да хрантути неграмотни, безработни, с криминални увлечения животни!!! ТОВА ОБЕЗСМИСЛЯ ТРУДА НА ВСИЧКИ НИ!!! Не е важно да излекуваме симптомите, а да премахнем причинителя на болестта.!!!1. Къде са социалните работници по време на детството й, защото явно родителите й не стават за родители ???2. Къде са те, когато тя е забременяла на 12? Защо не се търси отговорност от бащата? *** не са виновни. Виновни са правителствата с тяхната демагожка политика, Виновнм са тези които решиха да им плащат за да раждат. Малолетната манкалка за 20 лева е готова да роди само и само да не работи, Докато им дават пари ще раждат Това е престъпление .!!! Децата на "самотните неосигурени майки с нулев доход бруто" вземат не по 35 лв., а по 59,15 лв. детски месечно от държавата. И още 20 лв. от Евро-Рома - общо 79,15 лв. Самата пък "самотна майка" получава други 78 лв. месечно.Отделно са помощите при бременност и раждане, еднократната, енергийната и хранителната помощ, Помощите, отпуснати на малолетни бременни жени или майки, се получават от законния им представител"Д-р Димка Зантина съобщи още, че 15-годишни ромки раждат трето дете на тази възрастКратка калкулация: 2 *** и 2 българи за 60 годишен период ...2 ***: първо дете раждат на 15 г, до 30-тата година правят средно 6 деца, на 30-тата година, първото им дете вече има едно дете. След още 30 г, 6-те им деца имат по средно 6 деца. Или на 60-тата година общо *** стават приблизително: 2+6+36 = 44 ...2 българки: първо дете раждат на средно 25 г, до 30-тата година правят средно 2 деца. След още 30 г, 2-те им деца имат по средно 2 деца. Или на 60-тата година общо българите стават приблизително: 2+2+2 = 6 ... ЕТО ТОВА НИ ЧАКА... ПРОЦЕСЪТ Е ВЕЧЕ Е ОКОЛО 30-ТАТА СИ ГОДИНА .

218

elisaveta.do

преди 11 години

Изобщо мисленето на досегашните управляващи е една тотална безидейност какво да правят по въпроса с демографията. За да не дават на *** повече пари, не вдигат детските, не вдигат майчинството през втората година. А проблемът се решава раз-прас, като се каже, че се иска минимум 3 години стаж, /осигуритерет принос/ за да получаваш две години майчинство, а иначе за всички - само една. Колко от *** дето раждат на 16 ще покриват този критерий?

217

БГ

преди 11 години

Докато не осъзнаем, че държавата не е територия, а това сме ние, няма да има промяна. След като искаме да живеем добре нека направим нещо по въпроса. Колегата по-долу е прав - само протести до дупка и няма мърдане...

216

Протест

преди 11 години

Вижте нещата не стават само с писане по форумите. Трябва да се излезе на улицата и да се чуе основния ни проблем. Ние искаме и можем да станем нормални европейци само ако парите които си изкарваме идват при нас. Незабавно да се спре издръжката на ***. Който иска да живее нека да се грижи за себе си. Това трябва да се заяви ясно....

215

Аз

преди 11 години

Не искам и второто ми дете да е лишено от детски надбавки, защото цитирам служител в общината "Вие сте много богати", да го влача на 5 спирки в студа на ясла, защото в кварталната градина имаше 5 места и 7 деца с 10+ точки, т.е. шанс нула да бъде прието. Не е въпрос на унищожаване на нацията, а на правилна политика спрямо хората, които работят и осигуряват образование и възпитание на децата си, и тези, които само се възпроизвеждат с цел да придобиват социални блага.

214

Анонимен

преди 11 години

23 години живеем на принципа "граби-чукай-мачкай" и който оцелее ще се превърне в едно суперяко копе.е, което ще пререже гърлото и на майка си за една цигара.

213

Анонимен

преди 11 години

Да не чувам хленчене и мрънкане. Всички сте лицемери и на никой не му пука за тази противна държава. Само на приказки.

212

Анонимен

преди 11 години

Тя обясни, че тенденцията е свързана и с възможностите за реализация и кариера при жените.Това за мен си остава причина номер едно. Свободата на жената!

211

има ли смисъл?

преди 11 години

До 20 години в България ще останат само ***, пенсионери, политици и полицаи.

210

elisaveta.do

преди 11 години

Абе има ли кой от политиците,настоящи и бъдещи,да прочете цялата дискусия и да си направи изводи?По националните телевизии - мълчание. Прокраднаха се тук там коментари покрай бюджет 2013 за майчинствата и детските.Обаче трябва да осъзнаят,че не от референдум за АЕЦ се нуждаем толкова спешно,колкото от рязка промяна в демографската политика, стимулиране на осъзнатото майчинство и ограничаване на *** раждаемост. Това трябва да е приоритет защото се затриваме като нация със страшни темпове.

209

до 249

преди 11 години

Проблемът ти не е в жените или в богатите мъже, а в теб.Относно тарикатлъка - каквито мъжете, такива и жените.

208

имигрант

преди 11 години

Нека да уточним някои неща. Значи, когато някой почне да ми обяснява, как едно време били живели по 5-6 деца в една къща, как било много весело, и как общували повче защото си нямали телевизор ... получавам уртикария.Да, вярно е че едно време са живели така. Но по същото това "едно време" бъдещият цар Борис III, тогава дете, е получил играчка макет на локомотив, точно копие на истински, голям колкото него! Освен това е имал детско автомобилче. Дайте да се разберем - виждал съм снимки!

207

asd

преди 11 години

Има и още една причина, жените много се изтарикатиха в последните години. Стават все по-големи златотърсачки (не че няма и свестни, но са малко). Около пичовете с пачките гъмжи от момичета, докато нормалните момчета които си изкарват хляба с честен труд срещат големи трудности в намирането на партньор в живота. Малко се получава като ориенталския свят и харемите на богатите. Това е следствие на чалга-моделът който се налага вече 20 години, яката мутра дето мачка наред и неговата "натокана" мацка

206

Анонимен

преди 11 години

Каква Грапотна Раждаемост - не може да има такъв сакон.. Това съзстезание между етносите или се оправяйте или ще изчезнете.. Тежко и горко на последния милион българи които ще бъдат избити от турчеещите се *** ислямистите от Пазарджик.. Всичко тези екстри дължим на християнството което в целия свят загива.. Погледнете Русия е ислямска държава вече.

205

Ари

преди 11 години

Геноцидът, направен от свои/разбирай управляващите 23 години в България/, е основната причина за разсипването на всичко в държавата ни. Това с плана Ран-Ът е бла-бла! Най-страшното е свои свои да погубват! И забележете, тук няма никаква политика/тя е за наивниците като предтекст/. Тук има една неописуема алчност, в името на която всички, които ни управляваха за тези 23 г., унищожиха народа си! Нещо, което нито поробители външни, нито войни успяха да направят.