21

до № 23

преди 11 години

Защо НЕБЛАГОДАРНИЦИ,бе НАГЛЕЦ?!Мислиш се за много умен,а просто си един тарикат,може би с образование,може би с връзки и т.н.Как и на каква база определи колко трябва да получават работниците ти и колко трябва да печелиш ти.Смяташ ли,че си постъпил много умно и разумно.Ами стачка,ами съзнателно ротиводействие на действията ти,ами скрит брак и т.н.ЗАМИСЛИ СЕ.ПО ИЗКАЗВАНЕТО ТИ ЛИЧИ ,ЧЕ СИ БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ И ГОЛА ВОДА.

20

НЕБЛАГОДАРНИКА

преди 11 години

Ти как реши, че работим за такива нерези??? И че не си изкарваме сами парите? Щото си такъв ли?

19

ДО № 1

преди 11 години

Кво викаш Стилянчо, ще го поцепиш ли този сладък гейййййй

18

Познай

преди 11 години

кой е авторът на следната премъдрост По повод всичко това, което чувам като политическо говорене, и за входирането на бъдещ проектозакон за възстановяване на щетите при извънредните ситуации към настоящия момент това интегриране и реакцията на МВР е много по-адекватна. Всяко едно действие е свързано и с взаимодействие на компетентните органи.Отговор: вЦвЦ

17

НЕБЛАГОДАРНИЦИ

преди 11 години

Не плюйте по бизнесмените ,които ви осигуряват работа и препитание ! "Ама били мошеници ,малко плащали и пр." ! Ами вие като сте много оправни и искате да работите за повече пари ,открийте си собствен бизнес и печелете милиони ! Хем сте некадърници и чакате някой да ви създаде работа ,хем пък го плюете този ,който ви е създал работа и хубаво или лошо си храните децата с парите ,които печелите !

16

Анонимен

преди 11 години

ОТВЛИЧАНИЯТА БЯХА ГОЛЯМА ДАЛАВЕРА ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ НА СЕРЬОЖА ДМИТРИЕВИЧ,ИМАШЕ ПЕРФЕКТНА ОРГАНИЗАЦИЯ М/У РУМЕН ПЕТКОВ И ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ!

15

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

До антраксаМОЖЕ ДА ИМА ТРИ НАЧИНА ЧОВЕК ДА ЗАБОГАТЕЕ.....НО БЪЛГАРИНЪТ ПОСТОЯННОТЪРСИ И ДРУГИ....

14

Анонимен

преди 11 години

Дреме ми на макарона за тоя на него дали му дреме за мене ко ме занимавате със щуротии.

13

Анонимен

преди 11 години

По времето нa БСП, освен крaжби и отвличaния, друго не се случвaше!

12

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Не е луд този ,който е.бе , а е луд този ,който дава да го е.бат !!! Аз ако бях на мястото на тези бизнесмени ,досега да бях се изнесъл със семейството си в чужбина и да съдя Бг. в международен съд ! Ще принудят Бг. да ми плати сумата ,която съм дал за подкуп ,също ще ми плати и допълнително за нанесени морални и психологически щети! Цялата държава е мафия ,полицията "не можала" да открие и задържи похитителите ,които отвлекли и жената ,която носела подкупа ! БЪЛГАРСКА РАБОТА ! НЕ МИ СЕ СЪРДЕТЕ

11

Анонимен

преди 11 години

Абе те са хванали дребните извършители.Няма как да разкрият нагоре кой им е баш началника.Това явно е доста нагоре на държавно ниво и за Килърите и за Наглите и за дрогата и контрабандата.Обаче кой смее да докаже подобни схеми?Още няма такъв!

10

Анонимен

преди 11 години

Цял мандат тея оправдават 4 милиярда бюджет на МВР.То латино-сериял ама !Да не се окаже накрая ,че е сапунка писана от някои сценарист?

9

антракс

преди 11 години

Българския банкер Атанас Буров е казал-"Съществуват 3 начина да забогатее човек":1.Чрез женитба(брак)2.Чрез наследство3.Чрез измамаХа познайте българските "бизнесмени" и "политици" как са направили много пари?

8

Анонимен

преди 11 години

пълни глупости

7

Анонимен

преди 11 години

Как пък един ,,бизнесмен'' не каза стига ми толкова напечелих се вече друг да идва, човешкото око насита няма на бедния не му достига малко на алчния не му достига всичко който каквото си пожелае. Оня горе вижда и раздава правосъдие както си знае.

6

Анонимен

преди 11 години

KIRO ne da si biznesmen vav balgaria vidq li kakvo se slu4va na horata a ubicite sa jivi

5

Ivanov

преди 11 години

kirov ne se oplakvai ,sled kato ne ti otrezaha GLAVATA trebva da si blagodaren!

4

Анонимен

преди 11 години

Хайде *** , започвайте да плюете Цветанов и да защитавате бандитите - вашите спонсори.

3

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Глупави бизнесмени ! Вместо да умуват как е било възможно пред погледа на полицията да се отвлече човек,който носи подкупа ,по-добре е да се изнесат със семействата си във Франция и да съдят България в Страсбург ! Хем ще ви вземат парите обратно ,хем ще живеят в нормална държава !

2

Ф.С.В

преди 11 години

Мисля да напиша една книга ---" Богатите също плачат" ,,,,,