88

Анонимен

преди 11 години

Една добра коледна новина!

87

Марио Николов

преди 11 години

Малееееей,дано не ме осъдят да лежим на един плаж с братя Галеви и Стефка Меджидиева,че мое да се препечем........

86

Анонимен

преди 11 години

toia plah koga ste go osadiat

85

Марио Николов

преди 11 години

Ся вече си го преместих у другия крачол *** овце!

84

vem

преди 11 години

I pak Boko I Ceko sa vinovni, nali?

83

Граждански протест

преди 11 години

Внимание Граждани! Помнете - Кучетата....Защото това е резултатЪТ от БезумниТЕ Действия на представителниТЕ политици! И Си спомнеТЕ за Бoклука! И на кое място се намираМЕ В Европа...и не Само в Европа! РезултатЪТ ВИ е Ясен, нали? Кой, Защо,Как,Къде, Резултат!...- Елементарни Въпроси? Граждани oтговореТЕ - чрез Действие - Защото Бездействието ще Ви върне в началото - КОЙ,ЗАЩО,КАК,КЪДЕ,РЕЗУЛТАТ?

82

Ама разбира се беее

преди 11 години

Целия народ знаеше предварително че ще стане така и тези ще бъдат освободени.Просто за кокошка няма прошка за милиони няма закони и доказателства.Самия прокурор го е казал че няма доказателства.Това за доказателствата към такива хора народа го знае предварително,още преди да започне дело или следствие...НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА.Тук за богатите с връзки в съда е така - няма доказателства.

81

Следващата Коледа...

преди 11 години

Да си пожелаем следващата Коледа дса бъде без Властелина от село Хераково.Иначе, този Бойко ставаше за главен прокурор, но биваше жена му да има поне една бахча, ако не цяла овощна градина. Сега се налага да слушка Овощаря.

80

ku4eto

преди 11 години

Бойко Найденов е внесъл предложение за уволнение на прокурор Ненков............................и кога го внесе днес ли защото е понеделник ???????????//защо поне по празниците не ни оставите малко на мира ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ

79

9689

преди 11 години

До Анонимен Да, Бойко направи много полу/положителни неща за Цветелина.

78

Анонимен

преди 11 години

В коледната нощ сиянието на Божията звезда вещае доброта, хармония, здраве, добронамереност,с които да направи света по-добър и съвършен - Весела Коледа!

77

Граждански протест

преди 11 години

Какво означава - представителна демокрация? Гражданите да се представляват от някой друг - кой е той в Действителност, Никой не Знае!Защо Гражданите трябва да се представляват от някой Друг - много просто -защото представителните политици Приемат ,че просто гражданите не могат да се представляват Сами! Защо ! Това е пълно Безумие и резултатът от 23г. е достатъчно доказателство.Какво означава - Пряка демокрация? Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите.Гражданите Трябва да имат Възможност да гласуват за всеки по -важен въпрос,защото от това зависи Тяхното Бъдеще( както е в Швейцария). Референдуми му е майката, но за Всичко, а не само за Белене. Тогава избори ще има Всеки месец, и политиците ще са Принудени да ни обясняват подробно и да ни ухажват постоянно, а не както е сега 4-5г. лапане, пък после "Потоп", но за Гражданите, а не за Тях(представителните Политици)!Да видим, дали после ще има изказвания, че бил лош мат'ряла... !

76

1

преди 11 години

До Анонимен-73,твоя възлюбен от банкя има пари ,защо не си купи жена.

75

Анонимен

преди 11 години

BRAVO GERB !!! KOMUNISTITE SI UMIRAT ...HA HA HA ....

74

Граждански протест

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.Правото се съдържа в Силата.Навикът и Обичаят имат Силата на Закон.Най-висшето право често е най-висше Зло.Провинило се кучето, а Наказват свинята.Съдебното решение се Приема за Истина.Конституцията ни казва, че имаме Много права, а Наказателния кодекс - че не можем да ги Използваме.Обикновения човек когато открадне и го хванат, се Срамува, че е откраднал, а политикЪТ, че са го Хванали.Затворите и наказанията Не Могат да Превъзпитават,но Страхът от тях държи в подчинение тия които не попадат в категорията Недосегаеми.В Индия никой Не Знае броя на свещените крави, а У НаС броят на свещените ***.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо-и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

73

Столичанин

преди 11 години

Бойко Найденов беше идеален за Главен Прокурор, но за съжаление не е от "мафията" и не го предложиха даже. Имаше и други достойни да поведат битката срещу престъпниците, но гадовете си сложиха цацаров... техно момче, да си ги пази. Нищо, рано или късно ще дойдат и нормални хора.

72

Вожда

преди 11 години

Gyz,Щото бирата няма бъндерол,няма градус,няма давност.....просто една проста пивоварна в мездра? А от месо се печелят милиярди и милиони????? алкохолици има бол, обаче гладните са повече....Схвана ли?

71

Анонимен

преди 11 години

Dnes.bg защо ми изтрихте поста с въпроса ми за Мишо Бирата? Той не съдържаше никакви обиди или нищо, което не нарушава праилата на сайта Ви. Кому е неудобен такъв въпрос и под неговата опека ли се намира вашата медия? Подобна цензура е недопустима в една домократично общество...

70

Някой

преди 11 години

До АнонименВие сте болен,господин Анонимен?!

69

Сега не се краде

преди 11 години

Сега за 5 000 000 евро ще "интродуцират" съсели във Витоша по европейска "програма".