94

нона 1

преди 11 години

"Ловът трябва да бъде И З К О Р Е Н Е Н. А ловците - с по 100000 лева глоба. Който не може да плати - принудителен труд в полза на държавата на същата стойност." - точно така!!! Всякакви селски *** пияници и *** - стреляйте един срещу друг!!!

93

iff

преди 11 години

...*** селяни. Искам да има сезон за лов на ***. Забава ще е да ги гоня с АК.

92

истината

преди 11 години

АЗ НЕ ОДОБРЯВАМ ТОВА НО: НЯКОЙ ЗАДАВАЛ ЛИ СИ Е ВЪПРОСА НАПРИМЕР ОТ КАК ВО СЕ ПРАВИ САПУНА НАПРИМЕР?А СЕ ИЗПОЛЗВА ВСЕКИ ДЕН ОТ ВСИЧКИ А? НА ДАЛИ МАЗНИНАТА В НЕГО Е ОТ ЩАСТЛИВО УБИТО ЖИВОТНО

91

www

преди 11 години

А ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ЛОВЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ПОВЕЧЕ ОТ ДИВЕЧА ??

90

до 116

преди 11 години

***, ти поне като убиваш даваш ли си сметка колко си кух и ***??? Да убиеш красива птица и от това да се накефиш....ти си ***! Просто скапан долен ***. Нищожество!

89

до 116

преди 11 години

"Ние поне убиваме и си даваме сметка затова"По олигофренска констатация не бях чел.Ти си пълен ***!

88

ЛОВЕЦ

преди 11 години

ПОМИСЛЕТЕ преди да пишете!!!***, какво сте направили вие за природата, че да заслужавате храната, която ядете. Вие си купувате от магазина месо без дори да се замислите, че това животно е заклано. Случайно да сте отгледали ново прасе след като сте изяли това от магазина- не. Ние поне като убиваме си даваме сметка за това. Друг е въпроса, че сред всяко стадо има и ***- сред нас това са бракониерите!!!

87

Анонимен

преди 11 години

v 6abla jiveiat prosti hora dokazano

86

до 112

преди 11 години

ЛОВЪТ е традиция, култура. Тя си има ясни правила и норми. Всеки ловец е част от тази култура. В този ред на мисли, слагам ловците под един общ символ, а не знаменател, но това, което правите вие е да ги слагате под общ знаменател с бракониерите, което е абсурдно. Прочети ми пак коментара и се замисли преди да пишеш!

85

Анонимен

преди 11 години

Като толкова много искате да гърмите...само заради гърменето и убиването, по-добре е да отстреляте Ахмед Доган.....поне някаква полза да има от вас, скапани изчадия.

84

до 88

преди 11 години

Защо говориш от името на всички ловци. Май ти си този, който няма достатъчно интелект за да разбереш, че не всички ловци са като теб!

83

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

ДЕПУТАТИТЕ НЕ СА ЗАБРАНЕН ВИД....

82

Анонимен

преди 11 години

Ако толкова ти е мерак да стреля6 по някой , стреляй по тъ6тата , какво ти е виновна птицата

81

venci

преди 11 години

E to i nie sme zastrashen vid ama ne ni misliat tolkova kolkoto gaskite

80

до102

преди 11 години

По тебе ли да стрелям бе, дето нито си красив, нито си защитен, а си единствено вреден?

79

ЛОВЕЦ

преди 11 години

ДО 102 няма какво да коментирам, прочел си първата дума от написанато и на базата на това коментираш! Не стрелям по защитени видове, не съм бракониер, а ловец, но не съм сигурен, че имап нужния интелект да направиш разликата!!

78

.

преди 11 години

Полицайте само заплати искат, а да хванат явни нарушители не могат.Не виждам за какво им плащам заплати. В който и голям град да се разходя няма да ми стигне месец да пиша глоби за неправилно паркиране, да не казвам за останалите нарушители на закона по пътищата, най-вече пияните шофьори на тирове. Оплакваш се от тях полицайте питат мен какво да направят. Ми да ги оставят да убият някой тогава.... Ако зависи от мен тираджиите щяха да гледат МПС само на картинка.

77

Анонимен

преди 11 години

То това ловците мъже ли са? Отпуснали шкембета, пушката виси и са се напили като ***... Нищо чудно, че са пратени в гората, за да се самоотстрелват.

76

До 88

преди 11 години

***, ти стреляш по птици, които са защитени, стреляш по сърни, които са красиви и не са останали кой знае колко... И това го правиш, защото те е гнус да си седиш вкъщи, за да оправиш собствената си кокошка. Тъй че не ми се обяснявай, как видиш ли ти, ние чакаме някой да ни заколи манджата. Не си търси оправдание за импотентността си. Приеми я!

75

Анонимен

преди 11 години

И аз искам да застрелям нещо защитено, нищо, че тези от министерския съвет са грозни трофеи. Вие бихте ли си закачили Дянков на стената?