86

Анонимен

преди 11 години

До 96Как точно мизерията определя степента на българство?Ако не живея като пес не съм българин ли?

85

Анонимен

преди 11 години

До 96Бил съм и на село, бил съм и в южни турски села, виждал съм там партизаните как живеят като номади, бил съм даже на 2 места в северна Африка.Видял съм свят, и всеки живее, както си го направи.Сиреч, както си заслужава.

84

до 93

преди 11 години

Виж какво, льольо не живея в кучия ти г**! Софиянец съм, но гледам реално на нещата.Никой нормален човек не може да отрече голямата разлика в стандарта на живот тук и в провинцията.Пътувам извън София често служебно и виждам с очите си каква мизерия е там.Вдигни си дебелия за*ник от компа и отиди да видиш, ако имаш очи да гледаш и уши да слушаш!

83

!

преди 11 години

Не ме интересуват простите некадърни и мазни гърци! Напишете средно с колко ще изкарат Българите като не правите извадка само за софия!*** само в канчето на другия гледат!

82

Анонимен

преди 11 години

До 89"БЪЛГАРИНА /НЕ СОФИЯНЕЦА/"Това че живееш в кучия *** и с пръчка боцкаш земята те прави повече българин от мен?

81

Анонимен

преди 11 години

STIGA PLAKALI BE !!! ... murzelivci ...

80

Анонимен

преди 11 години

Богатите хора са всички са непочтенни крадци и само бедния човек е добър, работлив и честен.~българска поговорка, dnes.bg, 2012

79

Лисан

преди 11 години

А българинът ще изкара с дянковия на трапезата.

78

Анонимен

преди 11 години

Нека Днес.бг да излязат със статия С КОЛКО ПАРИ БЪЛГАРИНА /НЕ СОФИЯНЕЦА/ ЩЕ ПОСРЕЩНЕ КОЛЕДА?Анкети не са нужни. Достатъчни са едни прости изчисления на цифрите - безработни, работещи бедни, пенсионери.Пък да я пуснат и на гърците, да видим какво ще кажат по въпроса.

77

Ф.С.В

преди 11 години

Виж какво -може и в Куртево Конаре да взимаш 1800лв ако си шеф на местната банка или кмет -другите хора тънат в мизерия -говорим за масовият българин --а ти какви умения имаш не знам -може да си извънземно -или пък да отглеждаш трева--знам ли те --явно си супер талант а другите околко теб са некъдърници --утре ще паднеш в калта и ще си кажеш -Господи какви простотии съм писал по форумите --а в джоба ще ти дрънкат семки и бонбонки )))

76

Аз

преди 11 години

Едва ли ще бъде по-бедна от тази на българите!

75

Анонимен

преди 11 години

Не им завиждам на гърците - умеят - живеят.Но се отвращавам от българи, които по един или друг начин са се докопали до високи заплати или имат "почтен" бизнес , и се подиграват в милионите останали, които тънат в мизерия, не защото са мързеливи или некадърни.Запомнете само едно - колелото на живота се върти. Може да дойде време и вие да изпаднете в положението на бедните. Не се знае Бог какво ще ви сервира и на вас.

74

kireza

преди 11 години

Каквито и правителства да имат,гърците не ще продададат държавата си,както направиха нашите "демократични" либерасти от всички цветове....Всички на ръждивата гилотина!!!Ако не бях на 65,отдавна да се бях махнал от нашата страшна бандитокрация......май заяк ме е пърцал че се върнах в България през 1994....Страната,на която се смеехме сега ми плаща по 10 лв.пенсия за всяка отработена там година,а милата ми Родина ми плаща по 5 лева....Наистина заяк ме е пърцал.....:)))))))))))))))))

73

Анонимен

преди 11 години

До 80Не ми е ясно как ти знаеш по-добре от мен колко пари взимам и къде живея.И познавам други хора, освен себе си, които имат сходни на моите приходи, в същия град.Лесно е да посочиш нящо, което не ти харесва, да си цъкнеш на червения палец надолу, да напишеш 5 пъти ХАХАХХАХАХАХА и някакъв микс от "корупция, държава, мизерия".Но това нищо не променя, освен това, че необразованите и мързеливи бедняци винаги ще си намират оправдания защо са такива. И никога това оправдание няма да са те.

72

Анонимен

преди 11 години

Как да ревем за гърците, като сме се удавили в безпаричие. Страшно много българи няма да имат и 150 лв. От малоумщина в управлението народа тъне в мизерия.

71

владетеля

преди 11 години

Все пак гърците ще бъдат винаги по-добре от нас.При тях животът е много по-добър от при нас,затова да престанат от пресата и медиите да тръбят че те са зле и да баламосват хората,поне да се засрамят от лъжите си тези и да вървят майната.На гърците ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ПОСТОЯННО ОТПУСКА ПАРИ И ПОМОЩИ,А НА НАС НИ ДАВАТ СРЕДНИЯ ПРЪСТ,ЗАТОВА БЪЛГАРИТЕ СА ГЕТОТО НА ТАЗА СКАПАНА ЕВРОПА.ТАЗИ ЕВРОПА НЕ НИ ТРЯБВАШЕ,ЗАЩОТО НЯМАМЕ СМЕТКА ОТ НЕЯ,ТЯ НИ ОГРАБВА ПОСТОЯННО.ВЪН ОТ ЕВРОПА БЪЛГАРИЯ!

70

Ф.С.В

преди 11 години

Стига сте разправяли вицове --в Дупница взимал 1800 лв хахах ами според проучване в Видин и Враца пак взимат толкова --на хората не им е до вицове -масово заплатите са 350 лв -Бг е майка на мизерията и страна сочена с пръст за назидание като бедност и корупция -- 3 месеца не могат да изберат СЪДИЯ понеже всички са милионери !! полицията в Бг пази богатите съдът също пази богатите -а ТОЙ ВЗИМАЛ В ДУПНИЦА 1800ЛВ ХАХА затова 2 мил българи си заминаха защото не харесват заплата 2000 лв хахах

69

до 52 от 42

преди 11 години

За какви ценности и умения ми говорите? В кой свят живеете и нима не виждате, че способните и можещите не се ценят тука? Жътвата, която жъна е благодарение на това, че цял живот работих честно и почтено, родих и отгледах двама сина на тази държава. Повече не считам за необходимо да Ви обяснявам, защото явно живеем в различни светове с Вас.

68

до 64

преди 11 години

На заведение (не от магазина за вкъщи) кафето е по 2 евро и е истинско. Не като у нас за 2 лева трета преварка с хинин. За обстановката в кафенетата няма въобще пък сравнение да правим.

67

Анонимен

преди 11 години

А: Няма пари, няма работа, *** държавата.Б: Ето ви работа, като за хора с вашата квалификация.А: Малко са парите, не искам.На другия ден:А: Няма пари, няма работа, *** държавата.